4 sterren: goede service, goed behandeld

Vriendelijke ontvangst,Prettige onderhandelingen in een gemoedelijke sfeer.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fijn bedrijf met een goede service. We werden direct geholpen en zonder al teveel te zeggen was al duidelijk wat onze wensen waren.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het is een open en vriendelijk bedrijf. De sfeer en uitstraling wekt vertrouwen en dit wordt niet beschaamd. In overleg is er veel mogelijk.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Leuk familie bedrijf, goed ontvangen en een ruim assortiment aan nette jonge occasions.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Geen poeha bedrijf .Het personeel staat dichtbij de klant en help direkt.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Erg goed geholpen. Geweldige service!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fraaie Alfa Romeo Giulietta gekocht bij Harrie Dijk Autoservice. Na aflevering in de garantie periode zijn alle afgesproken punten keurig afgehandeld. Enige tijd na afloop garantie periode defecte accu; kan gebeuren ! Deze werd alsnog gratis vervangen; dit is nou echt top. Dat is nou wat je noemt SERVICE. Hier kan menig Autobedrijf een voorbeeld aan nemen. Harrie bedankt.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Alles netjes geregeld, vlotte bediening, prachtige bloemen!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Positief. Persoonlijke benadering. Geen rompslomp of populair gedoe.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een eerlijk, en nuchter bedrijf. Geen bla bla verhalen! Begin september een golf plus gekocht. Bij thuis met de nieuwe auto bleken er wat plekjes aan de auto te zitten. Deze had ik blijkbaar over het hoofd gezien tijdens het proef rijden. In overleg met de verkoper(Rik), werd de auto keurig hersteld. Ik kan niet anders zeggen dan, klasse! Daar kan menig auto bedrijf nog wat van leren.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

4 sterren: goede service, goed behandeld

Net bedrijf. Kleine probleempjes na aanschaf zijn snel en netjes verholpen! Snelle service!

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

Tot nu toe prima!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ruim een jaar geleden een Skoda Octavia gekocht. Prettig geholpen en geen gladde verkooppraatjes. De auto werd keurig netjes afgeleverd vergezeld van een bloemetje. Na 2 maanden bleek, na een bezoekje aan de dealer, de versnellingsbak kapot te zijn. Harrie Dijk heeft deze keurig vervangen door een gereviseerde bak, zonder problemen of gebakkelei. Omdat wij twee uur moesten rijden voor deze reparatie en dit niet goed uitkwam heeft Harrie Dijk onze Skoda opgehaald en een vervangende auto achtergelaten. Ook werd onze auto weer keurig teruggebracht. Kortom een nuchter bedrijf met uitstekende service!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Klantvriendelijk bedrijf met dito personeel met een mooi wagenpark. De auto staan er exact bij zoals ze ook worden aangeboden. Dus geen vreemde niet vermelde verassingen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

goed geholpen moet alleen de boekjes krijgen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Top auto gekocht! Alles was snel geregeld en wij konden na openingstijd nog langs komen. Toen bleek dat iets ontbrak hebben ze het opgezocht en na gestuurd!

Kluversweg 4 b

7447JK Hellendoorn

Over Harrie Dijk – Betrouwbaar onderweg

Ons bedrijf In 1992 is Harrie Dijk gestart met een lokale dorpsgarage. Door de tijd heen is het bedrijf steeds verder gegroeid, waardoor het inmiddels is uitgegroeid tot een full-service autobedrijf. Het bedrijf typeert zich met twee generaties als een echt familiebedrijf. Wij streven er met al onze werknemers naar om verder te groeien naar een jaarlijks verkoop van 1.000 auto’s. Hoe wij dat doen? Wij verkopen onze auto’s met een eerlijk advies en houden van een persoonlijke benadering. Een nieuwe auto aanschaffen blijft natuurlijk een bijzonder moment en moet vertrouwd aanvoelen. Onze voorraad: anders dan anders Met een voorraad van circa 100 auto’s is er voldoende aanbod. Wij zijn een merk onafhankelijk autobedrijf die gespecialiseerd zijn in zowel nieuwe als gebruikte auto’s. De meest gangbare modellen zijn in onze voorraad sterk vertegenwoordigd. Met de focus op “zeer jonge betrouwbare auto’s” maken wij het verschil. Ons doel is om landelijk auto’s een te bieden met de juiste opties voor de beste prijs. Dit lukt ons door net iets anders te werk te gaan en samen met de goede partners het juiste aanbod te creëren. Daarnaast bestaat ons aanbod uit ingeruilde auto’s die door onze optische- en technische inname zijn gekomen. Service van een dorpsgarage Met klanten uit het hele land willen wij het gevoel van een dorpsgarage blijven uitstralen. Daarnaast vinden wij het belangrijk om innoverend en vooruitstrevend te zijn. Onze persoonlijke benadering vergeten wij niet. Het moet immers leuk zijn om een auto te kopen! Benieuwd naar hoe onze klanten een aankoop bij ons ervaren? Bekijk dan eens onze onafhankelijke reviews op de website. Hier zijn wij vanzelfsprekend enorm trots op.