Professioneel sturend op begrip en inzicht om zo het gewenste resultaat te behalen.

Positieve leer omgeving waar je gestimuleerd wordt.

Erg gezellig

Uitleg was goed en duidelijk Gezellige sfeer

Geweldige begeleiding

Vriendelijk ontvangen, duidelijk begeleid, goede koffie + lunch.

Perfect voelde me erg welkom en was erg blij

De instructeur was erg aardig en voelde me erg gerespecteerd

Professioneel en ervaren

Heel fijn contact met ervaren instructeur, die ook echt uit het vakgebied komt. Erg veel geleerd in de 5 ochtenden.

Ervaren, scherp en vertrouwd

Alleen maar lof, enorm goede begeleiding en een persoonlijke aanrader.

Fijne instructeur, prettige dagindeling, goed voorbereid het examen in

De instructeur gaf goede en duidelijke instructies. Voldoende geoefend voor het examen van BE, dus ik ging goed voorbereid het examen in. Ook fijne auto en aanhanger om mee te rijden.

Echt een superleuk avontuur voor mij

Het was zoals ik zei een avontuur van mij. Het voelde niet eens als lessen maar gewoon een uitje van 2 uur lang. Eigenlijk voor mijn gevoel leerde ik onbewust autorijden. Daarnaast heb ik verschillende rij-instructeurs (en een instructrice) gehad en er was er geen 1 waarmee ik het niet kon vinden. Echt een toprijschool en ik ga het zeker aanraden bij vrienden! Is er trouwens een optie dat ik meer sterren kan geven. Ik zou het er nog veel meer geven dan 5 sterren!!

Heel zorgvuldig en vriendelijk

De rijlessen hebben een hele duidelijke opbouw en doordat je veel verschillende instructeuren krijgt op het begin pak je dingen snel op. Naarmate het einde krijg je meer een vaste instructeur die echt meer focust op de kleine dingen. Dit werkte voor mij heel goed waardoor ik makkelijk in een keer ben geslaagd.

Ontzettend goed les gehad

Een fijne groep leraren, allemaal vakbekwaam met passie voor hun vak.

Leuke, aardige instructeurs die het beste met je voort hebben!

De rijschool bied mensen een goede begeleiding aan naar het behalen van hun rijbewijs. Hierbij blijven ze rustig en zijn ze opzoek naar de beste weg per persoon! In een woord: Perfect!

Op orde

Prima training gehad. Kennis, houding, vaardigheden en ervaring goed op orde.

Elke instructeur deed alles om je op je gemak te stellen en alles te leren.

Elke instructeur stuk voor stuk was super vriendelijk en behulpzaam. Ik kon vrijwel met iedereen lachen, en dat maakte de rijlessen zo leuk. Ze verplaatsten zich in jou en waren meedenkend. Spoorenberg raad ik echt aan!

Helemaal top

Ja alles was gewoon goed geregeld

Rijschool begeleid je bij vragen. Instructeur gaf erg goed les. Mensen zijn ook erg vriendelijk. de volgende keer kies ik zeker weer voor deze rijschool!

Goede duidelijke instructies van de instructeurs

Gewoon top

Gewoon top

Super goede en verzorgde rijles van Olaf gehad, nu kan ik veilig op pad met de aanhanger!

Aller instructeurs zijn stuk voor stuk toppers!

Ik ben enorm goed begeleid tijdens mijn lessen en ben blij met de eerlijkheid en tips van de instructeurs waar ik les van gehad heb.

Fantastische reischool

Zeer informatieve lessen waarbij elke les scherp de voortgang in de gaten word gehouden. Ook vind er continue tijdens het rijden duidelijke feedback plaats wat heel prettig werkt.

Goede rijschool, goed georganiseerd, meedenkend en absoluut een aanrader

Een aanrader!

Fijne rijschool aardige mensen en geen stress ervaren!

Goeie instructeurs

Ik heb de rijlessen als zeer goed en gezellig ervaren!)

Gewoon top!

Altijd goeie en gezellige rijlessen gehad

Huilen van het lachen; simpelweg geweldig!!

Niet normaal zo gezellig. Alle rij-instructeurs zijn altijd wel in voor een praatje. De gekste dingen worden besproken tijdens het rijden, tot huilen van het lachen aan toe. De instructeurs zijn geweldig, super aardig en heel behulpzaam. Spoorenberg is echt DE aanrader voor goed leren autorijden!!

Beitelstraat 15 A

1135KX Edam