Prima op de rit!

Goede communicatie..flexibel..prima ervaring met deze rijschool

Spoorenberg is een gezellige & leerzame rijschool

Ik heb tijdens de lessen veel geleerd om uiteindelijk het rijbewijs in 1 keer te halen. De communicatie was duidelijk en snel. Daarom wil ik het Team van Spoorenberg enorm bedanken voor de gezellige en leerzame lessen.

Top rijschool

Ze leggen alles grondig uit!

Duidelijke uitleg, goede tips; het feit dat ik met verschillende instructeurs heb gereden, heeft me geholpen om de examinateur als een nieuwe instructeur te zien (e.e.a. i.v.m. eventuele spanning/examenstress). Dank jullie wel (Leon, Vince, Janneke, Olaf, Nicole, Kees

Ik heb een leuke tijd gehad

Mijn ervaring met jullie rijschool was top, jullie hebben leuke rij instructeuren en jullie waren erg flexibel met het wijzigen van mijn rijlessen

Ik heb een leuke rijlessen gehad bij jullie

Ik vond het helemaal top rijden bij jullie, omdat jullie leuke rij instructeuren hebben en flexibel met mijn rijles wijzingen omgingen.

Ik heb een leuke rijlessen gehad bij jullie

Veel geleerd in mum van tijd

Goede begeleiding met leuke mensen om mee te rijden

ik heb een top ervaring gehad

-alles wat van belang is word goed en duidelijk uitgelegd en word telkens herhaald. -leuke instructeurs. -ben in 1 keer geslaagd.

Prettige rijschool met leuke rij instructeuren

Ik heb een leuke ervaring gehad met de rijschool, omdat jullie best wel flexibel waren met mijn rijlessen te verplaatsen en dat vond ik helemaal top.

ik heb een top ervaring gehad

Super gezellig en goede uitleg

Het was heel gezellig en ik ben heel blij dat ik bij spoorenberg ben gaan lessen.

De rij-instructeur heeft alles perfect uit gelegd en nam de tijd voor je dat waardeer ik enorm nog maals thnx

Erg prettig

Hele vriendelijke instructeurs en goede begeleiding

Helemaal top

Super aardige mensen. Duidelijke uitleg en je voelt je op je gemak. Was een leuke dag en je vertekt met je aanhangerrijbewijs. Helemaal top

Beitelstraat 15 A

1135KX Edam