Een geweldige ervaring met en veel geleerd.

Les gehad van een vakbekwame rij-instructeur die me de fijne kneepjes wat betreft het rijden met een aanhangwagen heeft geleerd. Niet te vergeten, de heerlijke lunch. Ton bedankt

Top rijschool

Ik vond het een top rijschool alle instructeurs zijn vriendelijk en ze geven echt goed les

Persoonlijke benadering en duidelijk uitleg

Ik heb een dagcursus gevolgd voor mijn BE rijbewijs. Het was een gezellige dag waarin ik duidelijke uitleg heb gekregen over alle facetten van de aanhanger en goede persoonlijke coaching qua rijden. En als kerst op de taart ben ik dezelfde dag geslaagd!

Super rijschool

Super rijschool, leuke instructeur…

Snel en goed

Fijne rijschool en vriendelijk personeel, in 1x geslaagd zonder twijfel in de auto gestapt. Toppers zijn het

Bij Spoorenberg heb je verschillende instructeurs, en je mag eventueel aangeven met welke instructeur je graag wil rijden. Dat vond ik persoonlijk heel fijn! Ik vond de lessen, de informatie en de feedback van de instructeurs (voornamelijk Jeroen en Leon) altijd heel leerzaam en het rijden zelf was vaak ook gezellig. Ik ben in één keer geslaagd, bedankt toppers!

Hele duidelijke en leuke lessen

De lessen waren altijd heel duidelijk en iedereen was altijd heel aardig!

Ton heeft me uitstekend voorbereid op het examen rijbewijs e.

Geslaagd!

Een uitstekende rijschool!!!

Een zeer duidelijke en leuke instructiedag met als resultaat een geslaagd examen. De voorbereiding naar het examen toe was leerzaam .

Toppers!

Super goed begeleid. Hele leuke en leerzame lessen gehad. Zal het iedereen aan raden

Goed aanhanger leren rijden

Ik wilde mijn BE rijbewijs halen. Reed al vaker met lichtere trailers dus vooral de bijzondere verrichtingen waren nieuw. Goede tips gekregen, rijinstructeur was geduldig (was niet altijd even handig) en in 1 x geslaagd.

Ben geslaagt en die me heb beleid was top

In 1x geslaagd

Ik ben in 1x geslaagd. Dit door de goede rijlessen bij sporen erg.

Een gezellige leerzame dag

Heb een cursusdag voor een aanhanger rijbewis gehad, en vond dat alles heel goed werd uitgelegd

Gewoon Top

Mijn instructeur was echt een heel vriendelijke man, correct, eerlijk en zeer duidelijk. Hij heeft me de tools gegeven die ik nodig had waar ik me zelfs niet eens bewust van was. Super tips geleerd. Top rijschool

Super leuk

Ze hebben me heel erg goed geholpen en alles goed uit gelegd. Tot over een half jaar voor me rijbewijs

Top! De beste

Top alles was goed voor elkaar leuke mensen gezelligheid elke les was weer top.

Heel goed geholpen!

Tijdens mijn lessen ben ik goed ondersteund door de instructeurs en instructrices van Rijschool Spoorenberg. Heb er aantal gezellige lessen achter de rug.

Goede opleider!

Mijn zoon is goed opgeleid voor zijn praktijkexamen voor zijn scooterrijbewijs. Toen hij de eerste keer zakte, dacht Spoorenberg goed mee over het plannen van een volgende keer.

School en Instructeurs die perfect leren!!!

Ik ben erg blij met de Verkeersschool Spoorenberg!!!

Toppers

Zijn echte toppers ze hebben overal geduld voor ook al vroeg ik een paar keer om herhaling (ik ben slechthorend). Veel verschillende instructeurs maar allemaal doen ze even hard hun best.

Top rijschool!

Rijlessen waren niet alleen leerzaam maar ook gezellig en leuk. Alles is goed en duidelijk uitgelegd. Als ik voor mijn motorrijbewijs ga kom ik hier zeker terug!

Leuke en goeie ervaring

Ik heb een leuke dag gehad en in de eerste keer geslaag voor bromfietsrijbewijs

Heel goed

Beitelstraat 15 A