De lessen waren zeer leerzaam en altijd gezellig in de auto!

Tijdens de lessen was het altijd gezellig en ik heb veel geleerd

Top rijschool

Leuke mensen

Top!

Vriendelijke en behulpzame instructeurs. De afwisseling van verschillende instructeurs vond ik in het begin lastig maar later vooral leerzaam. Planning qua lessen is vooruit, mocht dit veranderen dan werd ik hierover gebeld. Op laatst nog een extra les erbij, puntjes op de i. Vanmorgen vertrouwen van Vince en in 1 x geslaagd!!

Fijn en uitstekend!

Fijn door heen geholpen, ik kreeg goede motivatie en hielp het daarmee om te slagen voor mijn praktijkexamen B.

Goed les en meteen geslaagd

Goede lessen met Olaf. Veel geleerd en meteen in één keer geslaagd dankzij de goede tips en trucs.bben voorniety

Altijd goed, goede leerwijze en tips en tricks

Fijne omgeving, ervaren personeel en goede leswijze. Met vriendendelijke groet, Dennis van Raalte

Toppers!

Mijn motorrijbewijs gehaald bij Spoorenberg. Heerlijk gereden, fijne instructeurs!

Goede rijschool met vriendelijke instructeur

Een fijne rijschool waar ik van een goede instructeur les heb gehad. Ik ben er zeer tevreden over.

Goede ervaring

Er waren goede instructeurs en er valt niet veel op de rijschool aan te merken. Het enige is dat ik van veel verschillende instructeurs les heb gehad en ik heb het idee dat het misschien wat beter was als ik 1 vaste instructeur had en misschien 1 of 2 keer een andere instructeur voor een frisse blik.

Zeer kundige en prettige rijschool!

Zeer kundige en prettige rijschool en instructeurs, aanrader!

Erg fijne rijschool met goede instructeurs.

Erg fijne rijschool met goede instructeurs. De feedback was altijd nuttig en op een prettige uitgelegd.

Snel en comfortabel leren rijden.

Ik heb het heel erg goed ervaren, elke instructeur die ik heb gehad heeft mij echt wel nuttige lessen geleerd die ik met het auto rijden altijd mee zal nemen. Ik heb op een comfortabel en toch snel tempo alles kunnen leren en heb tijdens dat leerproces ook een hoop lol gehad. Heel erg bedankt team Spoorenberg!

Ervaren en vriendelijk personeel

Spoorenberg is voor iedereen een aanrader, elke instructeur is heel vriendelijk en relaxed. Er werken ook veel instructeurs, dus voor elke leerling is er wel een match.

Heerlijke manier om je rijbewijs te halen

Echt een top leerschool, fijn dat je van leraren wisselt en alles al is gepland zodat je geen tijd verliest aan wachten tot je examens gepland zijn etc. Wel jammer dat de bedrijfsauto's niet van Mercedes zijn -1 puntje

Leuke leraren, goeie uitleg en geweldige voertuigen

Super goede rijschool! Bereiden je goed voor voor het eind examen. Als je in de knoop komt met tijd te kort door school etc. Doen ze er alles aan om het te veranderen naar een ander tijdstip dat jou beter uit komt. Goed geregeld allemaal!!

Niet alleen goede les maar ook een leuke ervaring

Goed opgevangen, rustig alles doorgenomen en een leuke instructeur

Mijn ervaring hier bij Spoorenberg was geweldig dit team heeft bij super goed geholpen en ondersteund waar nodig is echt een aanraden !!!

Was top goeie aardige man

Ik deed mijn bromfiets rijbewijs bij Spoorenberg en de service de les en de scooter waren top ik ga mijn auto rijbewijs en zeker mijn aanhanger rijbewijs ook bij Spoorenberg doen

Goed geregeld

Top! Iedereen bij Spoorenberg heeft er zin in en ze zijn niet moeilijk als je een keertje ziek bent.

Vriendelijke instructeur

Leuke lessen gehad , alleen met 4 tegelijk scooterles was even lastig maar het is toch gelukt

Alles is goed geregeld, flexibel en ervaren

Zeer tevreden, heel ervaren goed flexibel en alles is gewoon heel goed geregeld. Prettig dat je meteen de datum al weet wanneer je af rijd.

Helemaal top!

Allemaal toppers! Heel chill, duidelijk, vriendelijk! En helpen je echt waar nodig!!! Tnx toppers❤️

Leuke dag gehad en goed begeleid. Zeker aan te raden

Het was top!

Rij instructeur heel vriendelijk en gaf me heel relaxt gevoel in de auto. Waardoor ik met vertrouwen mijn examen inging. Super goed les gehad.

Beitelstraat 15 A

1135KX Edam