Afspraken prima nagekomen

Vriendelijk en snel.

Airco van mijn Renault werkte niet meer correct. Na een telefoontje kon ik direct even langskomen waarna ze er naar keken. Na het bijvullen en resetten reed ik na een uurtje weer naar buiten met een werkende airco. Vriendelijk en meedenkend personeel, tevens een nette werkplaats.

Bedrijf die goede service geeft en oog heeft voor de klant

Goede steun geweest bij aankoop van onze auto. Bereid om mee te denken in oplossingen.

Fijn bedrijf

Alles volgens afspraak gefixt, kosten vielen zelfs lager uit als beraamt, ik kom er al meer dan 20 jaar over de vloer met diverse merken auto’s altijd naar volle tevredenheid.

Betrouwbaar

Zoals al jaren, doen ze wat nodig is en goed!

goede keuze komt gemaakte afspraken na

goede keuze komt gemaakte afspraken na

Heel goed met mijn complimenten

Een klantvriendelijke garage, waar je goed geholpen wordt en dan ook voor kleine reparaties.

Perfecte garage

Ik ben echt tevreden, goede service, klant vriendelijk, altijd goede prijzen en tevreden oplossingen bij reparatie,s. Ik blijf komen voor een goede onderhoud aan mijn auto.

Top, snel, goede service, vakundig en voor een goede prijs bedrijf

Ik ben al langer klant bij dit top bedrijf. van oorsprong een Renault garage maar alle merken worden vakkundig onderhouden en gerepareerd wanneer nodig zonder rare prijzen. Zelfs het van te voren overleggen en het maken van afspraken wordt vakkundig en to the point afgehandeld. Ik kan alleen maar zeggen vergeet Kwikfit en ga naar Autobedrijf Wilting want die is 5x beter.

Vakkundig ,klantvriendelijk , op tijd klaar

Ik ben al 22 jaar klant , het beteken dat alles is uitstekend .

Vakkundig, snelle hulp en ik voel me een koning :-).

Vakkundig, snelle hulp en klantvriendelijk.

Na bezoek al jaren tevreden huiswaarts gekeerd.

APK en kleine beurt, klaar terwijl u wacht.

Mijn ervaring is zeer goed.

Omdat ook de medewerkers van de werkplaats meedenken is het olieverbruik van mijn auto sterk verminderd. Kosteloos heeft dhr. Wilting bemiddeld met het RDW om bepaalde dingen geregeld te krijgen.

Correct, snel, en lekker informeel

Kan iedere keer snel terecht en alles wordt netjes opgelost

Mijn nieuwe auto hier gekocht. Geen gladde verkooppraatjes, goede service, nette afwikkeling. Een enkele keer nog een reparatie uit moeten laten voeren, wordt keurig netjes opgepakt!

Prima. Top geregeld en alle corona maatregelen zijn 100% goed genomen.

Zeer goede service.

Dank jewel voor het snel regelen van een fantastische auto.

Zeer klant vriendelijk en goede service.

Ik kon zelf, door omstandigheden, niet op tijd mijn wagen wegbrengen voor APK keuring en gelijk onderhoud. Dus kwam Autobedrijf Wilting hem maar ophalen. Helemaal top dus. Verders klant vriendelijk en goede service.

Uitstekende service

Afspraak conform en in goed overleg afgehandeld

Eerlijke zaak.

Ik heb het gevoel dat wat men over de kangoo 4x4 zij klopte. Geen gladde verkoop praatje,s. Ze hebben goede kennis van renault.

Weer naar volle tevredenheid

Weer een prima servicebeurt uitgevoerd

Service was weer super!!

Bij deze wil ik graag mijn ervaring delen, ik kom nu zo’n 5 jaar bij de firma Wilting vanaf dag 1 voelde ik dat de klant bij deze garage koning is dat de service die ze bieden prima is.

Snel geholpen met een goed advies voor mijn Scenic

Naast het advies was direct een APK mogelijk. Alles klaar binnen een uur.

vriendelijk en gelijk geholpen zoals gewoonlijk

vriendelijk en gelijk geholpen zoals gewoonlijk

Betrouwbaar en klantvriendelijk autobedrijf

Autobedrijf Paul Wilting is in mijn ogen een betrouwbaar autobedrijf, waar goed geluisterd wordt naar de klant. Er wordt gezocht naar de meest efficiënte oplossingen, met daarbij de wens van de klant voorop te stellen. Het bedrijfspand ziet er professioneel en verzorgd uit. Dit geldt ook voor de werkplaats, die uitgerust is met de modernste apparatuur. Paul en zijn team zijn erg vriendelijke vakmensen, waarbij kwaliteit leveren hoog in het vaandel staat.

Mussenbergseweg 10

6604 BS Wijchen