Uitstekende vakkundige garage, waar ze repareren wat kapot is en wat gerepareerd moet worden en niets meer. Goede service, afspraken worden 100% nagekomen. Aanrader!
Staan altijd direct voor je klaar. Dit is heel prettig als je voor je werk niet zonder auto kunt. Altijd vriendelijk en meedenkend ik kom er graag.
heel erg goed. Top
Klantvriendelijk, kundig en snel
Zeer goed, betrouwbaar, vakkundig en vriendelijk bedrijf met goed personeel. Koop hier al mijn derde Renault grand scenic in 7 jaar. De vierde koop ik ook hier. Komen de afspraken na, en garantie geen discussie nodig, alles wordt indien dat nodig is gerepareerd.
Betrouwbaar en vriendelijk bedrijf waar ik al jaren met veel genoegen mijn autobom onderhoud heb
Vorige week een occassion gekocht , superfijn wagentje , goede service , vriendelijke mensen , toppie 👍👍
Deskundig en eerlijk.Zeldzame combinatie helaas,hier gevonden!
Ging om plaatsen dakkoffer. Tip: had een sleuteltje meegekregen om evt zelf de koffer eraf te kunnen halen, maar had toch graag uitleg gehad of willen zien hoe dat in zijn werk gaat.
Prettige service, verstand van zaken, altijd heel open en eerlijk over wat er aan de auto gebeuren moet en denkt altijd goed mee met het kostenplaatje. Ben niet voor niets al jaren vaste klant.
top
Uitstekend gewerkt. Wat het af zou maken is even met een doekje langs de velg. Nu erg veel vegen. Niet erg maar maakt van een 8 een 10.
Super. Al wat nodige reparaties aan onze Scenic en viavia doorgestuurd naar Autobedrijf Wilting. Afspraak gemaakt en ik werd keurig gebeld wat er stuk was en wat de kosten waren (En zelfs dat viel mee) Nette werkplaats, hartelijk ontvangen en de auto rijdt weer als nieuw.... Geweldig!!!
Dakkoffer gehuurd
Snel