Goede en duidelijke afspraken

Toppers

Zeer goed geholpen met snelle reparatie

Zoals altijd ben ik weer uitstekend geholpen met APK en reparatie. Dit autobedrijf is deskundig, betrouwbaar en klantvriendelijk.

Zoals hierboven al genoemd, een prima garage met goede service

Prima maar het is even wennen, koeltjes.

Afspraak gemaakt voor kleine beurt en apk keuring, 9.00 uur brengen, ca. 2 uur was opgegeven, als klaar wordt er gebeld, om 14.00 uur nog geen bericht zelf gebeld auto is klaar, ik ben op dit moment sterk van de auto afhankelijk ivm ziekte van mijn vrouw, beurt is prima gedaan jammer dat men niet even een belletje pleegt, terugbellen is tegenwoordig bij veel bedrijven een probleem!!!. Was voor mij ook de eerste keer bij deze garage, alles een beetje wennen denk ik. Verder geen klachten.

Snel geholpen aan een nieuwe accu.

Gewoon gevraagd en gelijk geholpen.

Auto

Snelle goede service voor een schappelijke prijs..top!

Geweldig bedrijf Goede technische mensen Altijd vriendelijk Gratis advies De moeite waard

Totale service.

2 verhalen. Tijdje terug kwam ik met mijn auto plotseling tot stilstand. Multi-riem geknapt en blokkeert distributie-riem, dus einde motor: technisch total loss. Paul heeft een zelfde soort auto, voor mij betaalbaar, gezocht en geregeld en binnen 14 dagen reed ik weer. Autolampje kapot, niet door mij zef te vervangen. Even bellen en binnen een kwartiertje geregeld. Met dank ook aan Michel.

TOP.

Zeer goede garage.vakkundig personeel,nemen alle tijd voor je.prijs/kwaliteit verhouding is super.

Goede en snelle service

Niet moeilijk en redelijke prijzen

Altijd dik tevreden

Paul houdt zich goed aan zijn afspraken. Er wordt altijd gekeken naar de best passende oplossing bij reparaties. Value for money. Ik ben al heel veel jaren een dik tevreden klant.

Prima eerlijke service

Komt afspraken na. Een prima occasion gekocht.

Perfect geholpen

Helemaal top

Top en fijn bedrijf

Heb mijn auto daar enkele jaren geleden gekocht en kom er ieder jaar voor de apk. Heel fijn meedenkend bedrijf

Heel blij met deze garage

Mensen die meedenken, top!

Geweldig bedrijf

Gemotiveerd ,professioneel en betrokken personeel

Prima garage met goede kennis en service

Goede service en vakkennis en vriendelijke medewerkers en eigenaar.

Goed en klantvriendelijk geholpen en moderne apparatuur

Aardig en vriendelijk personeel

Top geregeld snelle afspraak en alles in 1 keer gedaan.

Snel een afspraak gemaakt voor service beurt en nazien remblokken helaas maakte deze geluid en moesten ook de schijven vervangen worden. Erg fijn dat alles in 1 keer gemaakt kon worden. Ook de factuur lag klaar bij het ophalen van de auto. Wij komen hier zeker terug top service.

Nette bediening.

Vlotte afhandeling, goed werk verricht.

Super snelle. Vriendelijke , goede service

Super snelle. Vriendelijke , goede service

Snel vakkundig en vriendelijk

Snel vakkundig en vriendelijk geholpen.

Correct en betrouwbaar

Goede informatie

Top service!

Professioneel

Snelle, deskundige en klantvriendelijke service

Mussenbergseweg 10

6604 BS Wijchen