Alles top geregeld

Geen moeite teveel om tot uiteindelijke keus van de auto te komen Oplevering klopte het ook 100%. Zelfs de Audi Connect verliep soepeltjes

Mooie auto gekocht bij de Groot

Een nieuwe auto gekocht bij de Groot. Aankoopproces kwam op ons professioneel en betrouwbaar over. Luke heeft ons erg fijn geholpen en bod ook een faire inruilprijs. Bij aflevering stond de auto gepoetst en glimmend te wachten. Na het regelen van de papieren konden we op weg met onze nieuwe trots. Alles was gedaan als afgesproken. Attent was ook het doosje bonbons dat we bij de aflevering meekregen. In vergelijking met de merkdealer (Volkswagen) deed de Groot het echt veel beter. Zowel qua aandacht en openheid als qua inruil. Kortom, een aanrader.

Een hele prettige ervaring

We vonden bij Das Autohaus de Groot de Cupra Leon die we zochten. Na een snel gemaakte afspraak kwamen we op een zaterdagmiddag aan in Meerkerk. Eerst even zelf naar de auto gekeken en wat opviel was dat de originele velgen niet onder de Cupra zaten. We spraken af er niet direct over te beginnen. Dat bleek ook helemaal niet nodig. Want nadat we Luke de hand hadden geschud was dat ongeveer het eerste wat hij zei. Dat voelde direct goed en eerlijk. De reden was ook nog eens heel simpel er zat een kleine beschadiging op één van de originele velgen dus die lagen in de werkplaats. Na een fijne proefrit bood Luke zelf nog aan de lakdikte te meten zodat we zeker wisten dat het geen schade auto was. Nadat ook de inruilprijs nog eens direct heel reëel was waren we er snel uit. Al met al een hele fijne, eerlijke, transparante ervaring.

Top bedrijf, zoeken altijd naar een oplossing

Nogmaals, Top Bedrijf!

Super Service!

Onlangs een auto aangeschaft bij de Groot! Verkoper Luke heeft ons daar heel goed en vakkundig bij geholpen met onze wensen en keuzes voor de desbetreffende auto! Onze dank is groot!

geweldig bedrijf

klant vriendelijk en behulpzaam,vooral verkoper luke.

Vriendelijk en behulpzaam

Wij zijn fijn geholpen gedurende het gehele proces. Van de proefrit tot de aanschaf en zelfs daarna nog.

Topbedrijf! Geweldige mensen!

Zeer fijne, eerlijke, betrouwbare empathische, meedenkende medewerkers! Ik kom hier al een aantal jaar en ik heb nog nooit het gevoel gehad dat ze onbetrouwbaar zijn.

Subliem. Nooit meer een andere garage

Ik ben nu al ongeveer 22 jaar klant bij De Groot en ben zeer tevreden over de kwaliteit van het werk en de dienstverlening. Hier krijg je nog de “ ouderwetse” service en klantvriendelijkheid. Persoonlijke en joviale benadering door alle medewerkers. Alleen maar complimenten dus.

Zeer goed geholpen

Bij mijn zoektocht naar een andere auto ben ik uitstekend geholpen. Zowel bij de keuze, als bij alle technische snufjes. Met vragen kan ik hier altijd terecht. Ik koop niet voor niets al gedurende 42 jaar mijn auto’s bij De Groot

goede gastvrijheid

Goede ontvangst gehad. Goed en duidelijke uitleg gehad, over aanschaf en onderhoud van de auto.

Correct en vriendelijk geholpen

Correct en vriendelijk geholpen , en de verkoper Luke Hoogendoorn had alle tijd voor ons , dat hebben we als prettig ervaren!

Goede service van verkoper.

Netjes te woord gestaan en je merkt dat de verkoper zijn uiterste best doet om je tevreden te stellen. Grotendeels gelukt, echter de planning mbt afleveren liep niet gladjes.

Helemaal prima.

Alle tijd genomen. Prettige ontvangst. Nette uitleg. Na een dag terug om extra uitleg. Geen probleem. Nogmaals: prima ervaring. Kom niet voor niets al 4 jaar steeds terug!

Topauto prima afgeleverd

Ik kom al langer hier, en was tot nu toe tot volle tevredenheid. Ga vooral zo door dan blijven bestaande bij je en nieuwe melden zich vanzelf. Verder wordt je als klant altijd prima geholpen en geeft een goed gevoel.

Goede service en vriendelijk personeel

Al jarenlang breng ik mijn auto bij deze garage. Eerst via de zaak, nu privé. De service en klantvriendelijkheid is ronduit uitstekend! Ik ben zeer tevreden over hoe zij mij al die jaren al geholpen hebben.

Klantvriendelijk en service gericht

Mijn ervaring met Das Autohaus berust op de eerst tien dagen na aankoop van een occasion. De aankoop werd deskundig en voorkomend begeleid. Geen druk of haast maar goed advies. Drie dagen na aflevering deed zich een klein technisch probleem voor. Dat werd serieus genomen en toen bij het verhelpen daarvan zich onvoorziene problemen voordeden werd dat adequaat en service gericht opgelost door het verstrekken van een leenauto. Iedereen die ik tot nu toe in het bedrijf gesproken heb (telefonisch en in persoon ontmoet) was uit het hetzelfde vriendelijke en voorkomende hout gesneden. Zo'n team vormen is een prestatie op zich en dat kom je helaas maar zelden tegen. Kort samengevat: Sterk Merk en Goed Werk.

Simpelweg tevreden over mijn aankoop.

Goede betrouwbare service.

Van A t/m Z, goed geregeld.

Een fijn bedrijf, waar ik direct een goed gevoel bij had. Aankoop snel en netjes geregeld.

Hartelijk en redelijk

Zie boven

Kort en krachtig

Goede service en snel gehandeld top !!

Prima Garage

Wij zijn door Luke zeer geholpen. Auto zag er piek fijn uit. Alle van te voren afgesproken zaken waren ook uitgevoerd. Dus zeer tervreden over Autohaus De Groot.

prima geholpen

Wij zijn prima geholpen. Heel veel lof over Sjoerd v.d. Leede. Ook door de andere mensen goed geholpen. De auto zag er prima verzorgd uit. Als we net zoveel plezier van de auto hebben, als dat we geholpen zijn, dan hebben wij niet te klagen. Bedankt voor alles. Groeten Henk en Hennie Lecker

Uitstekende service!

Ouderwets goede ervaring met Das Autohaus De Groot, waar de klant nog koning is. Goed contact via de telefoon en e-mail, en een persoonlijke service onder het genot van een kopje koffie. Hier kunnen veel andere bedrijven een voorbeeld aan nemen. Waar vind je dat nog tegenwoordig?

Blij met mijn nieuw Troc

Een keurige zaak, gezellige ontvangst met kopje koffie en royaal de tijd van de employe Luc Hoogendoorn. De volgende dag tot aankoop overgegaan. Hoop veel plezier te beleven met mijn nieuwe Troc.

Ambachtstraat 9 A

4231DP Meerkerk