Werkplaats: geweldig en Verkoop: niet tevreden

Met de werkplaats ben ik altijd heel erg tevreden. Ze denken mee, zijn flexibel en en afspraak is afspraak. Helaas een minder goed ervaring met de aankoop van een (tweede hands) auto. Achteraf gezien veel te hoge rijklaar maak kosten voor een elektrische auto. De aanpassingen die als service zouden worden gedaan heb ik dus eigenlijk zelf betaald door deze te hoge kosten. Ook een kabel die er standaard bij zou moeten zitten heb ik apart aan moeten schaffen en bleek bij levering niet besteld te zijn. De afspraak over het nabrengen werd niet nageleefd en daar moest ik zelf achteraan. Tijdens het verkoopgesprek hebben we zelf om de juiste kabel moeten vragen en een signaal over het laten beplakken van de autoruit ivm warmte/zonlicht werd niet opgepakt. Pas nadat ik er expliciet over teruggebeld heb wat mogelijkheden waren werd dit opgepakt. Persoonlijk had ik meer pro-activiteit verwacht naast het zich houden aan afspraken. Dit ben ik niet gewend geweest de afgelopen jaren dat ik hier kom. Hopelijk een éénmalige "fout".

Uitstekend geregeld

Geduldig verkooptrajecten dat heeft geleid tot een mooie auto

Prima. Vakkundig advies en een Zeer persoonlijke benadering

Vakkundig advies en een zeer persoonlijke benadering

Hey gevoel bij Das Autohaus de Groot is uitstekend.

Ik ben in december 2022 voor tuning bij Das Autohaus de Groot geweest, toen was het gevoel al goed. Nieuwe en bestaande klanten worden zeer vakkundig geholpen en te woord gestaan. In april 2023 ben ik hier nogmaals geweest voor een uitlaatsysteem. Het gevoel wat ik heb na 2x een bezoek gebracht te hebben aan dit bedrijf kan ik om schrijven als warn en alsof ik er al jaren klant ben.

prettige en goede omgang bij de inruil

goed gevoel bij de koop en verkoop er is genoeg tijd genomen om alle vragen te beantwoorden gemoedelijke sfeer geen door duwen maar eerlijk en goed advies gekregen.

Goede service,vriendelijk en behulpzaam.

Prima informatie, prima service en, niet onbelangrijk, een uitstekende auto gekocht.

Inmiddels rijden we een aantal weken in onze vrijwel nieuwe Seat Leon sportstourer, en dat bevalt zeer goed. De communicatie met Das Autohaus de Groot verliep zeer vlot en de koop was snel gesloten want je krijgt waar voor je geld. Verkoper Luke vertelt een helder en eerlijk verhaal. Hulde.

Je wordt altijd snel mogelijk geholpen

Alleen maar top

Zoals altijd is alles weer top geregeld!

Dik tevreden over het meedenken en uitvoeren van de werkzaamheden.

Toppie

Vriendelijke ontvangst verkoper Luke dacht ook met ons mee. Gaf ons echt de tijd om na te denken zonder door te drammen of op te dringen. Wij kwamen niet van om de hoek en konden de auto gelijk mee nemen, de service beurt konden we ook bij onze eigen garage laten uit voeren. Alles tot in de puntjes geregeld hij hielp ons ook nog even op weg door de navigatie in te stellen. Super relaxed allemaal.

Klant vriendelijk in neon letters, Mooi aanbod van auto”s.

Prima autobedrijf

De aangekochte 2e hands auto was keurig gepoetst, afspraken zijn keurig nagekomen en ze hadden boven verwachting de auto netjes gemaakt.

Deskundig,vriendelijk,groot aanbod .

Vriendelijke ontvangst deskundige uitleg, concurrend bod ontvangen op inruil. Aankoop EV ditect leverbaar (2 dagen).

Prima garage!

Wij hebben een nieuwe auto via Das Autohaus de Groot aangeschaft. Wel zijn in de aankoopplanning prima begeleid. De levertijd kon helaas niet worden waargemaakt. Hierover werd naar gehoren met ons gecommuniceerd.

Goed als altijd

Helemaal aan mijn wensen voldaan...!!!

Garage das autohaus de Groot raadt ik zeker aan...uiterst vriendelijk en vakkundig geholpen....zo blij met mijn nieuwe auto

Zeer vriendelijke benadering. Duidelijke informatie. Nemen de tijd om een en ander uit te leggen. Geven je echt het gevoel dat de klant centraal staat.

Deze mensen geven mij vertrouwen en zorgen goed voor mijn auto.

Ik kom al jaren bij deze dealer en heb nog geen minpunt ontdekt. Bovendien strookt hun geloofsovertuiging met die van ons, wat ik ook belangrijk vind. Ook is er tijd voor korte prive gesprekjes. Ja, ik voel me hier thuis.

weer super geregeld zoals gewoonlijk

gesproken met Luke en mijn wensen kenbaar gemaakt, na een paar dagen een telefoontje dat hij had gevonden wat ik zocht en gelijk een offerte erbij....week later zijn we de X op gaan halen.

Prettig geholpen met kennis van zaken

Uiteindelijk een andere auto gekozen dan we van plan waren. Op aanwijzing van een medewerker.

Topzaak. Goede service

Fijn geholpen. Zou dit bedrijf zeker aanraden

Hele mooie auto...

Ik heb een nieuwe Opel corsa ultimate electrisch voor de vrouw gekocht:) Ik ben er zelf niet eens langs geweest, heb de auto op afstand gekocht. Na dat de auto gekocht was, is hij gratis bij mij gebracht in Friesland door Das autohaus de Groot. Door een hele aardige Chauffeur. Top bedrijf en goeie communicatie een dikke 10 Grt Jelle Stienstra

Super!!

Wij hebben onze oude oude kunnen inruilen voor een andere occassion. Wij zijn zeer vriendelijk geholpen, wat ons gelijk een vertrouwd gevoel gaf. Bij het ophalen van de auto, zag hij er zo mooi uit, hij leek wel nieuw. Dit bedrijf bied zeer goede service en denken met je mee. Onze verkoper was Sjoerd. Sjoerd je bent een TOPPER!!

Plezierig geholpen.

Klantvriendelijk en attent. Bedankt voor de bloemen.

Fijne en duidelijke uitleg over het voertuig voor aanvang van de proefrit. Duidelijk gesprek over de kosten, maar voldoende ruimte om opties en mogelijkheden te bespreken. Het inruilen werd goed begeleid richting een extern persoon, waardoor wij het maximale eruit konden halen. Kortom, top service en voor herhaling vatbaar!

Ambachtstraat 9 A

4231DP Meerkerk