Fijne en warme sfeer

Andere auto gekocht en zeer blij mee. Auto thuis gebracht,zeer blij mee en in topstaat afgeleverd. Chapeau de Groot!

Redelijke garage

Tijdens mijn laatste onderhoud van de auto heb ik met buitengewone belangstelling een auto langdurig bekeken. De verkoper is NIET bij mij geweest om mijn ( toen ) serieuze belangstelling te peilen. Hij was langdurig bezig met een erg gezellig privé telefoongesprek zo te horen. Een gemiste kans. Verder redelijk tevreden.

als altijd vakmanschap, betrouwbaar en vriendelijk

uitstekend!

Super service!

Alles super geregeld! Volgende keer weer naar DAH de Groot in Meerkerk.

goed advies

neem de tijd voor je

Geweldige service

Wederom zeer goede ervaring, klantvriendelijk, kennis van zaken, goede adviezen, en dat allemaal ondanks de strenge maatregelen.

Klantvriendelijk en gericht

Vanaf het moment dat ik bij de Groot kom word ik altijd vriendelijk en goed geholpen. De keuze was daarom weer makelijk gemaak om weer terug te gaan naar das Autohaus de Groot.

Prettige onderhandeling

Goede ontvangst, duidelijke informatie en vriendelijke verkoper. Auto in prima conditie afgeleverd.

Bijzonder goed geholpen!

Zeer gastvrij ontvangen, eerlijk en transparant overleg; geen sjoemelende autodealers hier. Groot aanbod occasions, veel kennis van de verschillende modellen. Uiteindelijk een hele mooie auto gekocht die in perfecte staat werd afgeleverd. Ga hier zeker langs als je een nieuwe auto zoekt!

Je word correct geholpen en als er nog een probleempje is helpen ze je gelijk.

Zoals altijd gewoon goed.

Goed bedrijf, er gebeurt niets zonder overleg.

De auto is heel netjes afgeleverd

We zijn heel netjes geholpen door de verkoper. Al het personeel is vriendelijk en aardig.

Fijn bedrijf met ervaren mensen en persoonlijke aandacht

Positief hoe je als klant hier aandacht krijg en er meegedacht word in kosten. Zeer fijn bedrijf en aanrader voor iedereen.

goede service en een persoonlijke benadering

mijn tweede private lease auto opgehaald en we hebben ook een andere auto jaren in onderhoud gehad. Altijd zeer vriendelijk en aardig personeel die je echt nog kennen. Je bent geen nummer zoals bij de grote dealers. Bijzonder goede tussenoplossing gehad toen mijn nieuwe leaseauto later kwam. Alleen jammer dat de taal nog in het Duits en niet in het Nederlands staat ingesteld!

Vriendelijk bedrijf!

Vriendelijk en duidelijke geholpen met de aanschaf van onze auto. Snelle afhandeling. Mogelijk daardoor vond ik de uitleg van de auto e.d. wat minder. Dat zou een verbeterpunt kunnen zijn. Verder is alles goed en netjes geregeld!

Proffesionele mensen met goed en eerlijk advies.

Eerste keer hier geweest op door verwijzing. Goed ontvangen en geholpen, probleem wat er was met de auto laten zien en goed advies hier voor gegeven.

Goede uitstraling van het bedrijf

Keurig correct geholpen. Veel aandacht naar de klant. Geeft vertrouwen . Auto keurig sfgeleverd.

Vriendelijke ontvangst en snelle service!

Vriendelijke ontvangst en snelle service!

Klantvriendelijk en betrouwbaar

Hartelijk ontvangen, goede informatie en advies. Erg leuk hoe de auto werd afgegeven! Erg blij met onze Seat Ateca!

Een goede auto voor een goede prijs

Ik zocht naar een nieuwe auto en kwam De Groot in Meerkerk tegen. Ik werd heel prettig door Dani geholpen en we hebben fijn onderhandeld. Ik kan nu heel prettig wegrijden met een super mooie auto.

Tot nu toe heel tevreden

Fijn geholpen

100% tevreden over de Groot

Zeer vriendelijke en deskundige mensen die meedenken met de klant om tot een voor beide zijden tevreden oplossing te komen.

Vriendelijk

De klantvriendelijkheid is top zet dit voort.

Ik ben super geholpen

Ik word hier altijd super netjes geholpen

Kortom een aanrader

Voor mij was het al meteen duidelijk na het eerste gesprek met Luke dat DAS Autohaus De Groot mij de Skoda Kamiq zou verkopen. Na een gedegen inventarisatie van mijn wensen, volgde er een uitstekend advies wat mij op het lijf geschreven was. De verdere afwikkeling geschiedde zeer snel en volledig naar volle tevredenheid. Met regelmatige terugkoppelingen was ik steeds van de voortgang van de levering van de auto op de hoogte. Je merkt meteen dat het een relaxt familiebedrijf is waar de klant centraal staat. Dit mis ik vooral bij de grotere dealers. De afgelopen weken heb ik ervaren dat het met de service ook wel goed zit. De communicatie met alle medewerkers is uitstekend. En niet onbelangrijk, men neemt de tijd, luistert goed en speelt in op jou situatie. Ik heb me nergens zorgen over hoeven maken. Alles werd op een geweldige en prettige wijze geregeld. Chapeau voor eenieder die daar werkzaam is! ik kan het ook iedereen aanraden naar DAS Autohaus De Groot te gaan.

Ambachtstraat 9 A

4231DP Meerkerk