Zeer betrouwbaar en vriendelijk

Auto gebracht voor onderhoudsbeurt en met de coronacrisis wordt bij het bedrijf alles goed nagestreefd.

Al jaren een tevreden klant.

Al jaren klant naar volle tevredenheid. Hebben er 2 jonge auto's lopen en de service is altijd prima. Laatste servicebeurt onder de nieuwe naam DAH uitgevoerd. Afstempelen van je SEAT boekje is hier niet meer bij. Jammer dat ze dat niet medegedeeld hebben.

Goeie service

Keurig op tijd geholpen

Erg prettig bedrijf met fijne betrokken mensen!

Sinds 1996 kom ik regelmatig bij dit familiebedrijf. Hier werken zeer betrokken vakmensen die nog echt aandacht voor hun klanten hebben!

Als van ouds!!

blij dat ik m rij.

Mijn auto is voor onderhoud geweest, alles is netjes volgens afspraak uitgevoerd en berekend! Geen verrassingen daar hou ik van!

Zeer prettig

Mijn ervaring met DAH de Groot is, dat de service altijd top is, de auto altijd in zeer nette staat word afgeleverd en volgens afspraak. Ik raad het zeker aan om hier een auto te kopen.

Ik ben uiterst tevreden met de Groot , men is transparant en de prijzen zijn billijk. Daarbij vind ik de ophaal en terugbreng service geweldig.

Vriendelijk, kennis van zaken en betrouwbaar.

Goede ervaring, betrouwbaar en goede ontvangst

Fijne garage die ik van harte kan aanbevelen.

Professioneel en klantgericht.

Top service

Persoonlijke klantbenadering, snelle service en kundig. Customer focus staat hoog in het vaandel.

Minder tevreden dit keer! UIteindelijk goed opgelost

Helaas was men de testrit vergeten waardoor de auto naar rechts trok. Na contact mocht ik terugkomen en is het euvel verholpen door de auto alsnog uit te lijnen. Helaas heeft dat veel tijd gekost en dat had voorkomen kunnen worden.

Klantvriendelijk behulpzaam meedenkend

Op elke vraag krijg ik een antwoord of uitleg.

Ik vond fijn om zaken te doen met brouwer e-bikes

Ben vriendelijk geholpen en we waren het snel met elkaar eens. Maar dan kan ook aan mijn liggen. Aflevering een tikje eenvoudig

Toppie

uitstekend

de eventuele storingen, onderhoud worden keurig doorgenomen en behandeld/verholpen.

volgens afspraak en op tijd geholpen

De Groot is een fijne garage waar ze de tijd voor je nemen en de reparatie vlot volgens afspraak uitvoeren

Prima alles afgehandeld!!

Goede afspraken gemaakt en alles nagekomen! Denken met je mee en monteerde ook mijn zomerbanden

Altijd top service

Uitstekent

Furore een negen

prima service met een plus

paar maanden geleden een auto gekocht. Prima geholpen, bij afleveren van de auto zelfs meer gedaan dan was afgesproken. Zeer klantvriendelijk

Geweldige service en goed advies

Na een gedegen advies van de bekwame verkoper hebben wij een mooie, betrouwbare occasion gekocht. Wij zijn dan ook eg tevreden over de manier waarop we zijn behandeld.

Super bedrijf met Top service!!

Ik heb hier nu net mijn 5e auto gekocht. (De 1e geheel nieuwe, daarvoor alleen jong gebruikt) Van oriëntatie tot aanschaf super begeleid door de directeur. Dankzij de hulp ben ik nu nog meer tevreden met m'n nieuwe auto!!! Of je nu schade hebt, de auto een beurt nodig heeft of wat dan ook, er wordt altijd een passende oplossing voor gevonden! Hier word je echt altijd eerlijk, correct en met respect behandeld. Ik voel me hier eigenlijk geen klant maar bijna familie.

Persoonlijkheid en je geen nummer voelen

Ik word altijd prettig geholpen, je hebt een vast aanspreekpunt en dat werkt prettig en persoonlijk. De service is goed en netjes, er word naar je wensen geluisterd en meegedacht.

Top bedrijf!!!!

Wij komen al verschillende jaren bij de Groot voor het onderhoud van onze auto’s (zowel zakelijk als privé). We worden altijd bijzonder vriendelijk behandeld en hebben altijd het gevoel dat er met je wordt meegedacht. Begin juni hebben wij onze nieuwe Skoda Scala besteld bij Sjoerd. Met Sjoerd is het fijn zaken doen, op een open en eerlijke manier zijn we tot een mooie deal gekomen. Eind augustus mochten we deze mooie auto ophalen, en tot op heden bevalt hij uitstekend. Rijdt uitstekend, is lekker zuinig en het is gewoon een stoere verschijning in de kleur Race Blue!!! Wij hopen op een lange relatie met de Groot Mobiliteit en het hele team!!

Ambachtstraat 9 A

4231DP Meerkerk