Vollop meedenken en service

Op donderdag wordt mijn auto afgekeurd. Kosten zijn te hoog, ik moet op zoek naar wat anders. Ook AutoRenz denk hierin mee en komt met een passend voorstel, een auto dat door inruil is binnengekomen. En op zaterdag rijd ik weg met de nieuwe auto. Inclucief nieuwe APK en van binnen en van buiten grondig gepoetst. Team AutoRenz bedankt!

goede service, goed behandeld

Gerrit is een nette verkoper die zijn afspraken nakomt en je netjes helpt. Hij heeft me zoals beloofd als 2e gegadigde laten kijken en proefrijden in wat nu mijn Caddy is. Geen verrassingen en inderdaad een super nette goed rijdende auto. Omdat het door file wat aan de late kant was werd het krap om alle papieren nog te regelen. Maar dan was hij maar wat later thuis \"dat is mijn vrouw wel gewend\" zei hij. Dat scheelde mij een tweede reis vanuit Zeeland en dan was het maar geregeld. De oude auto zoals afgesproken ingeruild en de extra set wielen ingeladen 👍 Het kastje voor de tolpoortjes zaterdag vergeten, maandag had Gerrit het al naar me opgestuurd! Topservice! Binnenkort ben ik in de buurt en neem ik Zeeuwse bolussen voor bij de koffie mee!

perfect, zeker aan te bevelen

Na een zoekopdracht een hele mooie citroen DS 3 gekocht. Zeer vriendelijk en deskundig geholpen.

goede service, goed behandeld

Een heel vriendelijk ontvangst .goede uitleg

perfect, zeker aan te bevelen

Perfecte occasion gekocht! Zeer vriendelijke meneer, lekkere capuccino, goede afhandeling. Ik raad dit bedrijf zeker aan als u een auto wilt kopen.

perfect, zeker aan te bevelen

Vandaag hebben we een gebruikte auto gekocht bij Auto Renz in Kampen en onze auto ingeruild. Wij hadden de auto zien staan op Marktplaats en het was precies wat we zochten, het was wel 200 km rijden bij ons vandaan, maar dat hadden we dat er graag voor over. Alles klopte wat er in de advertentie op marktplaats stond en wat er verteld werd over de auto bij ons telefoongesprek. Kortom wij zijn zeer tevreden en bevelen dit bedrijf zeker aan.

perfect, zeker aan te bevelen

Ik kom met en voor mijn zoon bij dit bedrijf. Onderweg van Zwolle naar Kampen horen wij in mijn auto een raar geluid, wat steeds luider wordt. Bij de garage aangekomen vertel ik dit en de eigenaar zegt we zetten de auto wel even op de brug. Het blijkt dat mijn voor wielen bijna los onder de auto zitten. 2 weken geleden heb ik bij Profile Zwolle nieuwe banden onder mij auto laten zetten. Ze hebben daar niet gezegd dat ik de bouten na 1 of 2 weken zou moeten laten controleren. Gelukkig hebben ze in Kampen deze fout ( belangenloos) hersteld.

• Reden bezoek Andere reden

perfect, zeker aan te bevelen

Mijn eerste aankoop bij AutoRenZ en meteen een bijzonder prettige en betrouwbare ervaring. Zeker voor herhaling vatbaar al zal ik nog lang in mijn Audi A4 blijven rijden.

goede service, goed behandeld

Week geleden onze auto ingeruild. Prettige en vertrouwde sfeer. Rechttoe rechtaan en duidelijke afspraken. Wij zij tevreden.

perfect, zeker aan te bevelen

We zijn afgelopen week bij Auto Renz geweest om een (al wat oudere) BMW touring te kopen. We komen uit het zuiden van het land en hebben er 2 uur over gereden. Dit was niet voor niets. Toen we binnen kwamen kregen we direct drinken aangeboden. Deze man nam ruim de tijd en behandelde ons als een volwaardige klant. Hij verteld eerlijk wat de auto aan evt. schade heeft en men is er erg gastvrij. Voordat ik hier naar toe ging heb ik een aantal vragen over de auto gesteld. Deze zijn naar volle tevredenheid beantwoord zodat ik niet voor een verassing ben komen te staan. Precies zoals het is, is mij dit vooraf verteld. Als u een auto zoekt wil ik u dit bedrijf zeer zeker aanbevelen.

goede service, goed behandeld

prima ontvangst met koffie leuk gesprek gehad en test gereden met de zafira en besloten aan te schaffen , vriendelijke en duidelijke afspraken die goed worden nagekomen. nette prijs voor eigen auto gekregen . al met al goed tevreden

perfect, zeker aan te bevelen

Van de week een mooie Skoda Fabia gekocht bij Gerrit. Bij binnenkomst gelijk een goede indruk eerst koffie ff rustig zitten en niet gelijk keihard zaken doen. Zelf moesten we er 2 uur voor rijden dus van te voren via mail prijs opgave van ons inruil wagen gedaan. Keurig nette inruilprijs via mail gekregen en ook in werkelijkheid dit bedrag gehad. Tip beschrijf je inruil wagen goed. Verder kan ik iedereen dit bedrijf aan bevelen Gerrit bedankt voor het prettig zaken doen

BPSEXPRESS in Wording.

• Reden bezoek Andere reden

goede service, goed behandeld

Wij hebben hier een hele mooie Bmw gekocht en zijn hier echt super blij mee! We zijn super goed geholpen en ze waren super vriendelijk! Ze namen alle tijd voor ons en ze hebben er heerlijke koffie!

perfect, zeker aan te bevelen

2 weken geleden Toyota avensins gekocht in dit bedrijf.bij binnenkomst kreegt gelijk goed gevoel.alles werdt vakundig uitgelegd door de eigenaar .neemt zijn tijd voor klanten wat opzich zeer goed is .wat betreft onze aankoop zeer betrouwbare auto en werdt zeer netjes afgeleverd. zou ik mijn volgende auto daar weer aankopen . ja zeker deze eigenaar laat je alles zien wat je wil weten over je aangekochte auto .daar kunnen veel ander bedrijven een puntje aan zuigen .klantvriendelijk op en top . doe zo ver verder

goede service, goed behandeld

Onlangs onze derde tweedehandsauto gekocht bij AutoRenz. Dat dit inmiddels onze derde auto is, gekocht bij dit bedrijf, zegt eigenlijk al genoeg. De koop was binnen een paar uur beklonken en de volgende dag waren we de eigenaar van een mooi Skoda Octavia uit 2008. De samenwerking met Gerrit verlipe weer gladjes. Hij gaf goed advies en dat wekte (weer) vertrouwen.

goede service, goed behandeld

Keurige en vooral snelle aflevering van een zeer complete Ford Focus voor een goede prijs, ook inruilen verliep zeer correct, en op een prettige manier. Alsof je er al jaren komt..

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

goede service, goed behandeld

Vandaag set winter banden gekocht voor Renault Clio DCI van 2011 die ik half jaar geleden bij Gerrit kocht. Prima auto,en Super zuinig!

goede service, goed behandeld

Hier onze Seat Leon gekocht, in een prettige ongedwongen sfeer. Vlot geholpen, geen gladde verkooppraatjes maar goed advies en inmiddels een aantal maanden erg veel rijplezier!

goede service, goed behandeld

Onlangs een iets oudere gebruikte auto aangeschaft. Prima prijs, prima behandeling.

goede service, goed behandeld

Onlangs occasion gekocht bij dit bedrijf. Distributieriem en waterpomp werden vervangen op kosten van de zaak. Auto bevalt prima. Goede prijs/kwaliteitverhouding! Prettig contact met de eigenaar van het bedrijf. In alle opzichten aan te bevelen!

goede service, goed behandeld

In Eind vorig jaar een auto gekocht bij Auto Renz.. Erg klantvriendelijk en prima service bij aflevering. Alle afspraken nagekomen. Echt top.

perfect, zeker aan te bevelen

Recent een gebruikte auto gekocht bij Auto Renz. Erg tevreden over de service en ben erg goed geadviseerd.

goede service, goed behandeld

Vandaag onze vw passat opgehaald, netjes ontvangen met koffie en de autoradio werd netjes overgezet. Bij het uitrijden van de garage viel er een spiegel glas uit deze werd direct vervangen door een nieuwe, super service en nette behandeling van zijn klanten.

Industrieweg 10

8263AC Kampen