goede service, goed behandeld

Auto ingeruild voor een 2e hands auto, top service; - Ontbrak ventilatierooster, kosteloos nieuwe gemonteerd. - Poetsbeurt + algehele controle. - Deurgreep weer vastgezet. Zeer tevreden, al jaren vaste klant, op deze manier blijf je dat ook!

goede service, goed behandeld

Onlangs een mooie tweedehands Volkswagen Golf gekocht bij Auto RenZ. Zeer goed en vriendelijk geholpen. Klantgericht en flexibel. De auto is uitgebreid nagelopen en heeft een beurt gehad voordat we hem kwamen ophalen. Was tiptop in orde netjes en volgetankt. Omdat we helemaal uit Rotterdam moesten komen is de eigenaar speciaal in de avond naar de zaak gekomen om de koop af te ronden. Ondanks het late tijdstip gastvrij met een lekker kopje koffie ontvangen!

goede service, goed behandeld

Was op zoek naar een goede diesel. Maar voor niet al teveel geld, auto Renz had een C5 staan met alles er op en de aan. En zeker niet te duur kon zelfs mijn oude auto nog in ruilen. Drie dagen de C5 halen had nog een apk van 7 manden, maar auto Renz dacht doe toch maar een nieuwe apk op. Moest die ochtend nog wel even afgemeld worden. ooo nee toch nog een steek proef! nog eens 2 uur wachten. maar afspraak is afspraak heeft gewoon een goede C5 verkocht aan mij.

Heel plezierig!

goede service, goed behandeld

In januari 2015 ging ik een auto van mijn keuze, een Toyota Avensis (hatchback 2.0 VVT-I) bij AutoRenz in Kampen bekijken. Ik kon mijn Starlet inruilen. Zeer vriendelijke ontvangst bij Gerrit en z\'n vrouw. Voor de Starlet kreeg ik een goede prijs en de Avensis mocht ik uitgebreid beoordelen. Ging ook op de brug. Ik keek over een paar licht ontsierende deukjes heen, gelukkig niet op een vitale plek. Altijd prettig als je daar nog even op gewezen wordt, maar is toch eigenlijk de taak van de koper. Altijd goed opletten dus en echt de tijd nemen!!! De ruitenwisser achter deed het niet en Gerrit was bereid dat te verhelpen. Vanwege tijdgebrek en afstand naar Kampen heb ik het later zelf gedaan. Was de ruitenwissermotor. Er waren geen verborgen gebreken zoals later bleek. Geen olieverbruik o.i.d. Ik heb de auto nu een aantal maanden en ben echt dik tevreden. De prijs was zeer aannemelijk. Beslist niet te hoog. Ik kreeg complimenten van mijn eigen garage na inspectie hier in mijn woonplaats. Een prima aankoop dus. Compliment aan Gerrit, eigenaar van Autorenz en ook aan zijn vrouw en de medewerker administratie (voormalig dealerschaphouder) die met mij ging proefrijden en mij uitstekend adviseerde!!! Ed in Wormerveer

perfect, zeker aan te bevelen

Hier kort geleden een mooie golf 5 gekocht die nog steeds prima rijd en waar ik heel tevreden mee ben.. Gerrit is een eerlijke man die weet waar hij over praat en los daarbij topservice levert! Echt een aanrader!

goede service, goed behandeld

Na eerst wat rond gespuurd te hebben stond dit bedrijf op mijn lijstje voor een knappe Opel Corsa. We hebben eerst bij andere autobedrijven gekeken maar dat voelde niet goed voor het gevoel. Aangekomen bij Renz werden wij meteen knap en vriendelijk geholpen en uiteindelijk met een super goed gevoel een auto gekocht met inruil van mijn oude auto. Alles verliep keurig netjes en ik kon met mijn nieuwe auto dezelfde dag naar huis rijden. ☺

goede service, goed behandeld

Na enige tijd rond gespeurd te hebben, bleek auto Renz ook een auto te hebben die goed bij ons profiel paste. Het was een gewillige auto op de markt, en hoewel wij pas dagen later konden komen om te kijken, is de auto voor ons vast gehouden, ondanks grote belangstelling voor de desbetreffende auto. Dit is de manier hoe zaken gedaan dienen te worden. De zakelijke en persoonlijke manier van benaderen is 100% eerlijk en rechtvaardig. Heer Rook, hartelijk dank voor de goede manier van zaken doen, en wij zijn zeer content met onze nieuwe auto.

perfect, zeker aan te bevelen

dit bedrijf is geweldig,bij toeval ontdekt omdat ik een bepaalde auto wilde en die daar bleek te staan.De service en de hulpvaardigheid die je daar aantreft zal je zelden meemaken bij een ander bedrijf en de kennis van zaken[zeker niet te vergeten]kan je dat vergeten!Het is niet naast de deur voor mij,maar ik heb mijn garage gevonden!!Werkelijk grote klass!

perfect, zeker aan te bevelen

Na een paar keer uitstel van de afspraak,vanwege de winter, geen probleem, eindelijk naar de garage om de nieuwe auto op te halen. Bleek het kentekenbewijs niet te kloppen,Vanwege een diefstal van kentekenplaten, jaren geleden, moest het 01 zijn, ipv 00. Grote stress en hoofdbrekens, want ik wist niet of het juiste nog thuis lag of niet.En thuis was niet naast de deur. Gerrit heeft me fantastisch geholpen.Ik hoefde niet heen en weer te rijden, maar we hebben het ter plekke geregeld.Het kostte extra tijd en geld en moeite, maar hij bleef vriendelijk en behulpzaam. u kunt rustig zaken doen.KWALITEIT. De nieuwe auto is ook prima afgeleverd: carkit,die in de weg zat, netjes verwijderd en 2 nieuwe banden.Geen krasjes. KLASSE. Dus heeft u een nieuwe auto nodig, ga rustig bij Auto Renz kopen. Met dank aan Gerrit.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

goede service, goed behandeld

onze ervaring met auto renz is uitstekend, wij hebben een auto gekocht met bovag garantie, helaas waren er wat gebreken, dhr Gerrit Rook en zijn monteurs hebben echt alles in het werk gesteld om de problemen op te lossen!!!

zeer slecht, onaanvaardbaar

N.V.T

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

perfect, zeker aan te bevelen

Afgelopen 2 jaar hebben we best veel gehad met onze auto.. Dit lag niet aan autobedrijf Renz, maar aan onze auto! De service die we kregen van hen was/is echt geweldig. Erg klantvriendelijk, prima geholpen, je weet waar je aan toe bent. Een bedrijf om aan te bevelen!! Ga zo door met jullie autobedrijf en succes met alles

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

goede service, goed behandeld

Je er correct behandeld wordt, er geen dure reparaties worden geadviseerd als die niet nodig zijn (zoals bij de merkdealer w?l gebeurde) en hij lekker in de buurt zit.

perfect, zeker aan te bevelen

ervaringen zijn zeer goed na geen goede ervaring te hebben gehad bij verschillende garagebedrijven ben ik nu al sinds 2002 een trouwe klant bij auto renz de reparatie,s gaan altijd in overleg service is perfect en men is klantvriendelijk. lukt het b.v niet dat je auto klaar is zoekt men altijd een passende oplossing.

goede service, goed behandeld

onze ervaring met auto renz in kampen is uitstekend. je word er altijd goed geholpen.ook door de mensen achter de balie. en het personeel in de garage, ik kan deze garage bij iedereen aanbevelen.mensen heb je een autowens ga dan naar auto renz . gerriit en arjan ga zo door en veel sucses.

goede service, goed behandeld

Voordat ik naar de auto ging kijken die mij aanstond heb ik eerst even gebeld om te vragen wat voor een auto het was. Hierop kreeg ik te horen dat het een nette auto was die natuurlijk gebruikt was. Nadat ik was gaan kijken en we het over de prijs eens waren geworden hebben we afgesproken dat ik hem de week erop op zaterdag op zou komen halen. Prijs was zonder garantie maar met een APK. Toen ik de zaterdag erop de auto op ging halen stond hij dan ook klaar. Ik was zeer verbaasd. Wat hadden ze hun best gedaan. De auto blonk je werkelijk waar tegemoet. Hij was van binnen en van buiten gepoetst en tijdens de APK was gebleken dat de banden nog geen afkeur waren maar dat ze toch rondom vervangen waren. Toen ik vervolgens zij dat ik thuis mijn radio in ging bouwen, boden ze me aan om hem er gelijk maar even in te bouwen. Als ik nu de hoofdprijs had betaald, maar de prijs was gewoon netjes. Ze hebben er een klant bij.

Industrieweg 10

8263AC Kampen