Heel goed bedrijf

Auto hier gekocht en is hier ook in onderhoud Helaas een probleem onderweg maar na een pitstop bij Drent & Kloek werd het probleem meteen opgelost zodat ik weer zonder problemen verder kon. Top garage!

Helemaal goed !

APK Afspraak stond buiten hun schuld om niet in systeem. Stond wel op de stoep, ze namen de tijd om toch een plekkie te creëren zodat de APK dior kon gaan.

Super!

Vriendelijk, behulpzaam,meedenkend

Perfect uitgevoerde onderhoud en APK.

Na overleg over de uit te voeren onderhoud, zijn na controle, de werkzaamheden perfect uitgevoerd.

Vriendelijk, vlot en deskundig geholpen!

Enthousiast jong team. Harde werkers. Goed, vriendelijk en beleefd geholpen bij de aanschaf en aflevering van mijn auto, ondanks de drukte. Ga zo door mannen!

Ben goed en netjes geholpen

Nog een jong bedrijf.. Ben vriendelijk geholpen en de deal wert snel gesloten.

Fijn geholpen van A tot Z

Ze laten je rustig rond kijken in hun showroom. En als je vragen of interesse hebt in één van de mooie wagens dan geven ze je graag advies en helpen ze je in alle rust verder.

Mooie nette auto gekocht

Vriendelijk personeel Meedenkt eigenaar,eerlijk en komt afspraken na heel erg fijne ervaring aanrader

Jong bedrijf met een vertrouwde naam en dito service.

Goed om op je gevoel af te gaan om naar een nieuw bedrijf te gaan om voor een auto te kijken. En goed als dit bevestigd wordt door een collega bedrijf. Daardoor hier een mooie auto gekocht voor een nette prijs.

Klant is Koning bij Drent &Kloek.

Ik wordt altijd netjes en goed geholpen. De mannen hebben verstand van zaken dus als de wagen een probleem heeft wat natuurlijk altijd kan wordt dat vakkundig opgelost, prima!

Absolute toppers

Hoe druk ze ook zijn. Ze staan altijd voor je klaar!

Super vriendelijk en heel goed bedrijf

Super vriendelijke mensen en alles weer tip top in orde. Wij zijn al jaren vaste klant en bevelen deze garage aan iedereen aan.

Goed bedrijf , fijn personeel

Werd goed geholpen, aardig personeel en er staan veel mooie auto’s

Geweldige garage!

Zeer fijn geholpen en een prachtige auto kunnen kopen

Milan is een jonge ondernemer, die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Ondernemers gunnen elkaar ook wat, ben zelf ondernemer Uitermate vriendelijk personeel. Kom graag terug voor onderhoud.

top

lekker snel gevonden wat ik zocht

word prima geholpen

Één woord top !!

Super geregeld.

Klant is koning

Onlangs een Mercedes gekocht bij Milan. Uitstekend geholpen en after sales ook helemaal goed. Paar kleine dingetjes aan mijn auto en wordt gelijk verholpen top service en bedrijf.

Excellent service

Thanks to Milan & all the team

• Would you recommend us? Yes

Garage zoals je verwacht met goede service

Na afspraak snel geholpen

Een auto kopen vol vertrouwen en zonder onzin.

Vriendelijke en transparante communicatie die meteen vertrouwen schept. Met duidelijkheid, enthousiasme en vooral een menselijke maat wordt er zaken gedaan zonder poespas of kleine lettertjes. Ook de service achteraf heeft een zelfde hoog niveau. Het maakt dat je vol vertrouwen en een goed gevoel in een nieuwe auto rijdt. Dat is goud waard.

klantvriendelijk, goede service en ook snel geholpen

zie bovenstaand

Klantgericht, goede service & vakmanschap

Ik heb een half jaar geleden hier mijn “toen” nieuwe BMW gekocht. Na een aantal autobedrijven bezocht te hebben kwam ik bij Drent en Kloek uit. Hier werd ik netjes te woord gestaan, de antwoorden op mijn vragen waren goed technisch onderbouwd en een proefrit werd meteen voor mij geregeld. Het voelde vertrouwd en positief waarop ik de keuze heb gemaakt om de auto aan te schaffen. Tot op de dag geen spijt van. Achteraf had ik nog een vraag, ik kan altijd bij ze terecht een goede service. Ik heb mijn auto nu ook in onderhoud bij hun, goede prijs kwaliteit en plek op kort termijn. Al met al erg tevreden met dit autobedrijf!

Snelle, goede en vrolijke service

Snelle, goede en vrolijke service, flexibel en deskundig, en goeie koffie!

Schouwenaarsstraat 1

1945SW Beverwijk