4 sterren: goede service, goed behandeld

recent een gebruikte auto gekocht,zag er super netjes uit!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mooie auto\'s, niet al te oud, interieur nog mooi, nemen de tijd voor je.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer vriendelijk en deskundig personeel. Alles is bespreekbaar zonder dat dit direct extra hoeft te kosten. Service op bijzonder hoog peil.

4 sterren: goede service, goed behandeld

hartelijke ontvangst door ralph hij heeft ons goed advies gegeven over de aankoop van onze audi a4 cabrio. de sfeer is ongedwongen en over de aankoopprijs en de inruil, een volkswagen new beatle waren we het snel eens. moeten tijdens de garantie nog wat dingetjes geregeld worden maar daar verwacht ik geen problemen mee.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Als zeer prettig ervaren.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb een prima ervaring met dit bedrijf. Duidelijke afspraken, goed advies door ervaren mensen met technische kennis.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed bedrijf, die extra service geeft. Geen poespas in gesprek maar duidelijkheid. We kregen bij de aanschaf van onze auto 2 nieuwe banden en een volle tank, zonder dat dit werd doorberekend en konden de auto de volgende dag, nadat de deal was gesloten, al helemaal rijklaar ophalen. Men deed hier niet moeilijk over en hadden begrip voor het feit dat wij, door ons werk, anders pas een week later de auto hadden. De auto rijdt als een zonnetje.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mijn zoon was opzoek naar een Golf fti en via goede recensie op internet kwamen we uit bij Drent & Kloek. Daar stond de droomauto voor hem, na goed en redelijke onderhandeling hebben we de auto gekocht. Er stond ook een zeer mooie Audi A6 automaat met weinig km op de teller die mij wel aansprak en die door Ralf ( mede-eigenaar ) werd aangeprezen. Doordat ik wel vertrouwen in dit bedrijf had en een goede prijs voor mijn Opel Insignia kreeg heb ik de A6 gekocht. Wij zijn correct behandeld en hebben er vertrouwen in dat dit in de toekomst ook zo zal zijn.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Net bedrijf mooie auto\'s! En fijn geholpen met de aankoop van mij huidige auto Plus punt is de openheid en eerlijkheid van het bedrijf over de auto\'s.

4 sterren: goede service, goed behandeld

In december 2012 hebben een mooie peugeot 206 CC gekocht bij de heren Drent en Kloek. De auto werd zeer netjes afgeleverd en alle afspraken die we hadden gemaakt werden nagekomen. Net voor onze BOVAG garantie afliep ging de katalysator kapot. Dit is naar alle tevredenheid netjes opgelost en dat noemen we service. Ik hou de site zeker in de gaten omdat de auto\'s die ze hebben er zeer netjes bijstaan. Je weet maar nooit als er weer eens zaken moet worden gedaan. Met vriendelijke groet, Peer

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

4 sterren: goede service, goed behandeld

Doordat er een leuke wagen buiten stond ben ik met Ralf Kloek in gesprek gekomen en is er een gesprek ontstaan waaruit uiteindelijk de aanschaf van een bijna nieuwe auto is voort gekomen. Een auto die absoluut niet op mijn verlanglijstje stond,maar door deskundig advies en een stuk vertrouwen wat er ontstond is de koop tot stand gekomen. Vertrouwen welke maar weer eens bevestigd is,door op hun kosten een spiegelkap te spuiten,een kleine schade die wij allemaal niet gezien hadden,een reserve sleutel en een nieuw instructieboekje te leveren. Verder heb ik er alle vertrouwen in dat ik in de toekomst absolute service zal krijgen. Ik kan U Drent & Kloek van harte aan bevelen. Bedrijven die Service en een goede prijs/kwaliteit verhouding in hun vaandel hebben staan zullen altijd blijven bestaan!!!!!!! Met vriendelijke groeten Piet Langendijk

• Reden bezoek Andere reden

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Lang gezocht naar mijn droom, audi A4 Cabriolet. Uiteindelijk gevonden bij Drent en Kloek.Een mooie diepblauwe met blauwe kap en leer. Mijn vrouw heeft de doorslag gegeven, het is inderdaad een plaatje. Alle boekjes, rekeningen KM standen etc.. was allemaal voorhanden en verklaarbaar! Tijdens de afnamecontrole bleek het dak (doek) los te zitten van het raam. Drent en Kloek kozen voor de lange termijn oplossing, een nieuwe kap!!. Lijmen was geen optie. Kosteloos een nieuwe kap gekregen!!.Dit vind ik echt top, uit eigen initiatief gewoon even een nieuw dak, hiermee kan ik weer jaren vooruit. Nog een ding dan, deskundigheid (mn de garagemonteur, zo zie je ze niet vaak meer) is ook klasse

Goed bedrijf!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

prima advies, prettige wijze van communiceren en Ralph nam alle tijd voor ons.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik zou dit autobedrijf zeker aanraden. Het grappige is dat ik er zelf ook op aanraden van een familielid, die al jaren klant is, terecht ben gekomen en kan niet anders zeggen de service was inderdaad top! Er lopen naar mijn mening kundige mensen rond die je van eerlijk advies voorzien en niet de gebruikelijke verkooppraatjes houden. (erg prettig) En heren als jullie dit lezen; de koffie smaakte inderdaad goed, dus als ik weer eens in de buurt ben.... :) M.v.g. Sjaak

2 sterren: slechter dan verwacht

Ronduit uitermate slecht! Als potentiele klant word je goed geholpen door Drent en Kloek. Echter, krijg je een probleem van grotere omvang na aankoop, dan geeft Drent en Kloek niet thuis of handelt strikt in eigen belang. Reparaties tijdens de Bovag garantie periode worden uitgevoerd met gebruikte sloop onderdelen in plaats van nieuwe onderdelen. Bij grotere problemen (motor, versnellingsbak, koppeling e.d.) wordt tijdens garantie periode zelfs aangegeven geen grote reparaties uit te voeren wegens hoge kosten en daardoor het verminderen van hun marge (letterlijke woorden van Drent en Kloek). Klachten worden ontkend en niet gerepareerd en als consument kun je weinig doen ondanks dat er betaald is voor Bovag garantie. Ondertussen loopt de zaak bij de geschillencommissie in de hoop het geschil op te lossen. Ik zal dan ook nooit meer een auto kopen bij deze garage.

2 sterren: slechter dan verwacht

Ik heb een hele andere ervaring dan de meeste hier te lezen. Je zou er haast je ?-tekens bij zetten.. Het enige positieve wat ik kan opmerken is dat het bedrijf er netjes uitziet. Met het personeel in de werkplaats heb ik geen ervaring, dus dit kan ik niet beoordelen. In het verleden eens een auto hier aangeschaft. Wat toen al opviel was de starre houding van de verkoper. Ondanks dat de prijzen beduidend hoger liggen dan bij de concurrentie krijg je nauwelijks iets gedaan. Toch de auto aangeschaft en toen er toch al vrij snel een probleem naar voren kwam, was de aftersales ronduit slecht. Een paar jaar later dit bedrijf nogmaals bezocht voor info, omdat mijn vrouw er een auto had zien staan. Ditmaal de andere verkoper bij dit bedrijf gesproken, maar die doet het al niet veel beter. Blijft in de krant zitten lezen als je binnenkomt. Arrogante houding en niet vriendelijk!! Mijn broer wilde hier onlangs eens langsgaan om een BMW aan te schaffen, maar ik heb het hem met klem afgeraden. Uiteindelijk een auto gekocht bij een bedrijf in Bleiswijk. Het leek wel of we in een warm bad stapten. Zeer kundig en uitermate vriendelijke medewerkers. Alles is hier bespreekbaar en uiteindelijk geslaagd voor een hele nette prijs! Hier kunnen de heren Drent en Kloek nog wat van leren!!!!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Mijn ervaring met Autobedrijf Drent en Kloek is zeer goed. Ik heb hier een zeer mooie Bmw e60 m5 uit 2006 gekocht. Deze werd zeer netjes afgeleverd met nieuwe achterbanden, nieuwe accu en volledige onderhoudsbeurt. Ik ben hier zeer tevreden over.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Mijn eerste ervaring met dit bedrijf is buitengewoon positief. Keurige auto voor een nette prijs, goede inruil en toch ook nog 4 nieuwe banden. Deskundige, aardige mensen en behoorlijk goede koffie. Kom er eens om... Aan te raden dus.

Schouwenaarsstraat 1

1945SW Beverwijk