Zeer goed behandeld

Afspraak gemaakt voor apk en dingen gevraagd of ze die aan mijn auto wilden doen perfect uitgevoerd klant is koning bij Drent en kloek .

Super service

Auto gekocht en goede service bij onderhoud van onze 2e auto. Super vriendelijk personeel

topbedrijf

zonder afspraak de airco (die met 30 graden niet meer koelde) laten servicen. Geen probleem, werd netjes tussen de bedrijven door gedaan.

Super service

Hele fijne ervaring en een pracht auto gekocht. Voor een goede service zit je hier zeker goed!

alleen maar positief

uitstekende service

Heel netjes

Snel geregeld!

Vriendelijk, kundig en snel

Altijd bereid om je, binnen hun mogelijkheden, te helpen. Geen uurtje factuurtje mentaliteit. Ben zeer tevreden.

Top service

Goeie service en snel !!

Toppers!!

Goede service! En vriendelijk geholpen door Milan! Ga zo door, jongens!

Vriendelijk en snelle service

Goed bedrijf; vriendelijk en snel geholpen.

Fijn bedrijf, goed en vrriendelijk geholpen.

Wij zijn fijn geholpen bij de aankoop van onze auto. Alles goed geregeld en snel.

Prima service en snelle afhandeling van probleem.

Fijn bedrijf, betrouwbare mensen

Jonge enthousiaste mensen, die je meteen een goed gevoel geven ! Ook de afhandeling zoals het hoort ! Prima - aan te bevelen !

Professioneel, snel en vriendelijk

Goede service!

komen afspraken na en leveren kwaliteit

Onze beide auto's zijn al jaren in onderhoud bijd eze garage. 1 was er aan vervanging toe, gevraagd of D&K een auto wilde zoeken voor ons. vorwaarden opgegeven en na een apar weken kon ik kiezen uit precies eht gewenste type en uitvoering in 2 verschillende kleuren. 1 gekozen, deze is opgehaald heeft een beurt en wat andere zaken gehad en is aangeschaft tot grote tevredenheid!!

Zeer vriendelijk en correct geholpen

Milan de Kort heeft ons zeer vriendelijk en correct geholpen, het bedrijf komt zeer betrouwbaar en prfessioneel over, een aanrader om je auto hier aan te schaffen.

Snelle, goede en vriendelijke service. Ik laat mijn auto daar met een gerust hart achter.

Een garage met persoonlijke aandacht. Deze is gelukkig gebleven na de wisseling van de eigenaar.

Prima garage en autobedrijf

Snel en goed geholpen met vriendelijk personeel

Betrokken en vakkundig

Hoewel ik mijn auto slechts voor een kleine beurt en een paar nieuwe banden bracht, werden er wat gebreken geconstateerd m.b.t. de wielophanging. Deze werden eerst keurig voorgelegd alvorens tot reparatie over te gaan. Na afhalen constateerde ik gelijk een wereld van verschil qua rijcomfort. Super gedaan!

Snelle service

Als er iets aan de hand lijkt, kunnen we altijd snel terecht. Ontvangst is ook altijd hartelijk en persoonlijk. Hele fijne medewerkers met verstand van zaken.

klantgericht, zonder opdringerig te zijn

Ze denken met je mee; geen excuses als er fouten worden gemaakt; plezierig in omgang

Top gedaan Milan!

De keuring weer geheel volgens afspraak op tijd en tip top uitgevoerd

Zeer goede ervaring

Zeer prettig samengewerkt met Milan. Hij reageerde snel en correct. De koop en overdracht van mijn auto is goed afgehandeld. Bedankt!

Vriendelijke uitstraling

We hebben inmiddels onze derde auto bij deze garage gekocht en naar volle tevredenheid. Je word er altijd vriendelijk ontvangen en geholpen, met het onderhoud krijg je ook altijd een eerlijk advies en word je goed geholpen.

Zeer vriendelijk in de omgang , voelde meteen heel vertrouwd. Top!!

Schouwenaarsstraat 1

1945SW Beverwijk