audi a3 sportback uit 2013 gekocht. De heren zijn zeer klantvriendelijk en hebben ons top geholpen. Zij hebben zeer mooie jong gebruikte auto\'s staan, een echte aanrader!
Geen gezeur, je weet direct waar je aan toe bent. Realistisch en een goede service. Trekhaak snel en perfect gemonteerd op de gekochte auto
Prachtige auto gekocht. Erg leuk en goed geholpen . Zeker een aanrader om te kijken als je een andere auto zoekt.
Eerlijk en transparant bedrijf, aardig en persoonlijk dit bedrijf weet waar ze het over heeft er zit passie in en geen vervelende verkoop trucs. De aflevering van de auto is ook goed. Heb geen minpunten, ga zo door heren!
Een professionele en betrouwbare garage met gemotiveerde mensen, hier word je zeer klantvriendelijk geholpen en wordt er in alle rust duidelijk uitgelegd wat er aan de auto gedaan is.
Via autotrader vond ik een mooie audi a5 coupe bij Drent en Kloek. Na een mail te hebben gestuurd mbt de inruilwaarde van mijn vorige auto heb ik zeer snel reactie gehad met een eerlijk aanbod mits de auto in goede staat zou zijn. Daarop direct een afspraak gemaakt en mocht ik dezelfde dag nog langskomen om mijn auto te laten keuren door de heren van Drent en Kloek. Bij binnenkomst hartelijk ontvangen en in een informele setting de audi a5 bekeken gevolgd door een proefrit. De auto viel direct in de smaak en was volledig naar mijn zin. Bij terugkomst wederom ontvangen met een kop koffie en het zakelijke gedeelte besproken wat betreft de inruilwaarde, aankoopprijs van de a5 en gesproken over de randvoorwaarden zoals garantie en afleverpakket. Wat mij ook zeer gunstig stemde is dat de aangekochte auto 6 maanden lang met 100% Bovag garantie wordt geleverd. Daarnaast krijgt men een grote beurt en nieuwe APK. Enkele dagen later kon ik de auto ophalen en na wederom vriendelijk te zijn ontvangen is de auto gepoetst en wel aan mij opgeleverd. De heren monteurs waren druk bezig geweest met het vervangen van remsensoren want deze gaven een foutmelding in het audi systeem. Deze leken tijdens de overdracht te zijn opgelost dus als blije nieuwe eigenaar van de a5 reed ik huiswaarts. Tijdens de terugrit kwam er echter een melding dat de remsensor niet in orde zou zijn. Daarop direct gebeld met Drent en Kloek waarop werd besloten de gehele kabel te vervangen, uiteraard viel dit in de garantie zoals beloofd. Oorzaak een breukje in de kabel die de foutmelding veroorzaakt. Hier werd dus vlot en soepel mee omgegaan. Samengevat kan ik niet anders zeggen dan dat ik uitermate tevreden ben over dit autobedrijf. Eerlijkheid en service heb ik hoog in het vaandel staan, zeggen wat je doet en doen wat je zegt. Dit is zeker mijn ervaring met Drent en Kloek en daarom kan ik hen aanraden bij eenieder die een kwalitatief uitstekende auto zoekt met eerlijke randvoorwaarden -en een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Vriendelijke groet Martijn.
Geweldig, Geweldig !!!! Wat een bedrijf. Menig bedrijf kan hier een voorbeeld aan nemen. Leuk en goed ontvangst, ter zake deskundig en no nonsens. Afspraak is afspraak en zelfs meer dan dat. Complimenten !!!!
Goed en eerlijk bedrijf. alles wat binnen een redelijke norm blijft is te regelen en geen probleem. Als mijn dochter haar examens heeft gehaald en een baantje heeft ga ik zeker weer terug. Ga zo door mannen.
Op zoek naar n bmw 1 serie , bij Drent & Kloek uitgekomen. Goed gesprek. Open en fijn contact. Goede inruilprijs voor eigen auto gekregen en n mooie jonge bmw gekocht tegen n scherpe prijs! 1 ding is zeker en zelf ervaren ze laten je niet in de kou staan als er wat opdoet en helpen je voor de volle 100%! Mocht het zo uitkomen dan komen we hier zeker nog eens terug!
Pluspunten: goede inruilopties geen dwingende verkooptrucs passie voor auto\'s Minpunt: Onderhandelingen vanuit het bedrijf waren niet helder en transparant. Na officieel bod van bedrijf had ik een tegenvoorstel gedaan. Op grond daarvan heeft bedrijf met mij afgesproken de optie hiervan te bestuderen. Nog 2 x daarna ben ik door bedrijf teruggebeld met de melding, dat vanwege omstandigheden nog geen antwoord gegeven kon worden. Na 2 dagen werd mij medegedeeld dat de auto verkocht was, terwijl ikzelf het idee had nog in onderhandeling te zijn. Bedrijfscode: zodra geen handtekening vermeld staat onder een overeenkomst, voelt het bedrijf zich vrij de onderhandelingen eenzijdig te beëindigen of op te schorten en in zee te gaan met een andere potentiële koper. Advies: wees derhalve alert tijdens de onderhandelingen.
Bij veel garage-, en autobedrijven gekeken naar een gebruikte A4 of BMW. Wilde wel mijn Mitsubishi ASX inruilen. Bij toeval terechtgekomen bij Drent & Kloek in Beverwijk. Nou een aanrader. Voelde goed en het is niet alleen een autohandelaar maar ook een BOVAG garage bedrijf. Een prachtige collectie jonge gebruikte wagens. Advies gevraagd aan Ralph Kloek, de auto moet ook een redelijk zware caravan kunnen trekken. Terechtgekomen bij een Audi A4 avant 1.8 automaat. Proefrit gemaakt. Nou dat had ik beter niet kunnen doen want ik was meteen verkocht. Goede inruilprijs gekregen, de audi gekocht, en nu stil genieten, want stil is de audi. Bedankt nog voor de plezierige afwikkeling.
In September een Skoda Superb gekocht naar alle tevredenheid! Afgelopen maandag leek er een xenonlamp stuk te gaan en heb ik Drent en Kloek gebeld helaas viel een lamp niet onder de BOVAG garantie, best jammer was lampje was niet goedkoop maar begrijp het besluit. Eenmaal lamp vervangen was het toch niet de lamp maar iets anders, onderzoek door garage bleek de ballast stuk. Aangezien ik in Venray woon en Beverwijk een behoorlijk stuk rijden is heb ik de ballast bij de garage bij mij in de buurt mogen laten vervangen en heeft Drent en Kloek de rekening betaald! Dat is pas SERVICE!
ik heb een peugeot 5008 gekocht en ben zeer tevreden .no nonsense verhaal. goede inruil prijs voor mn auto .fijne afhandeling.
Onwijs goede ervaringen met dit bedrijf, hebben veel keuze staan op het gebied van auto\'s met name Audi en BMW. Eerlijke, no nonsens verkopers, zaken doen zonder omwegen.
Ik ging kijken bij een nette audi A6 2,7 diesel van bijna 10 jaar oud en iets meer dan 200.000 km op de klok. Marc nam de tijd en ik mocht zonder problemen de auto de hele dag meenemen om hem bij mijn eigen garage te laten bekijken, kreeg een nette prijs terug voor mijn oude A6 benzine en 7 maanden bovag garantie. We kwamen erachter dat de tellerstand onlogisch was, er was een invoerfout gemaakt. Marc heeft dit met de RDW geregeld en het werd rechtgezet. Er werd zelfs geen probleem gemaakt toen mijn motormanagement lampje na inruil ineens aan was gegaan. Tot nu toe geen problemen met mijn \"nieuwe\" wagen en hij rijd heerlijk :D Zou hier zo weer een gebruikte auto aanschaffen.
Top service bij dit autobedrijf, vandaag nog een leuke A3 gekocht , ik koop nu al 4 keer een auto bij dit bedrijf,dit zegt toch wel wat , zou het iedereen aanbevelen, je krijgt altijd een goede prijs terug voor je auto , nog 10 meer dan een dealer, ook voor de 5x ga ik weer terug.En als je problemen met je auto hebt lossen ze dit netjes op , een 10 voor dit top autobedrijf, heren houd het zo !!!!! Mvg hamid
Een man een man een woord een woord! Mooie voorraad auto\'s keurige oplevering en heerlijke koffie! Met veel plezier daar onze BMW 120iA ingeruild voor een ruimere 530iA! Tot op heden een heerlijke auto die door Drent en Kloek helemaal klaar is gemaakt voor oplevering!
Eind juli een wat oudere Peugeot 206 zonder garantie gekocht bij dit bedrijf. Maar wel met de belofte...als er echt iets mis zou zijn dan terugkomen en dan wordt het gewoon gemaakt zonder kosten voor de klant. Nu is het altijd afwachten wat een dergelijke afspraak waard is als er echt iets mis is. Bij mijn aankoop was dus echt wat mis, wat eigenlijk al snel bleek. Automatische versnellingsbak werkte niet goed. Eerste reparatie bleek niet afdoende. Kreeg bij tweede reparatie gratis leenauto mee en na een week kon ik mijn Peugeot weer ophalen na een toch best ingrijpende reparatie. En het bedrijf hield woord.. ze lossen het keurig op. Geweldige service is dit.
3 weken terug zagen wij een mooi Skoda Superb staan op de site van Drent en Kloek. Eerst even contact via de mail daarna per telefoon. Omdat wij paar dagen daarna op door reis naar Texel met Ralph afgesproken dat we dan lang zouden komen, de Superb werd gereserveerd. Eenmaal bij Drent en Kloek vriendelijk ontvangen met bak lekkere koffie, het was er wel druk en Ralph stond alleen in de zaak ivm vakanties. Proef rit in de Superb en daarna om de tafel we zijn er goed uitgekomen ook qua inruil van onze auto. Afgelopen woensdag de rit vanuit Venray naar Beverwijk om de Superb op te halen. Omdat we zo ver weg wonen met Ralpf besproken dat als er iets aan de auto zou gebeuren dit in overleg ook hier in de buurt kan gebeuren en dit dan even met hun moet overleggen en dat de kosten dan vergoed worden door Drent en Kloek, dat noem ik nou service! (in de 6 maanden BOVAG garantie) Omdat aantal van deze motoren die in de Superb zitten bekend staan met olie problemen daar zelfs een jaar garantie op gekregen. Tot nu toe blij met de aankoop en zou ondanks de afstand dit bedrijf aanraden. Hopelijk veel veilige km en hoeven we de garantie niet aan te spreken, mocht dit wel het geval zijn verwacht ik geen problemen bij Drent en Kloek!
Een paar weken geleden een tweedehands Kia Sorento gekocht bij Drent & Kloek. Aardige mensen, goede prijs/kwaliteit. De krik en gereedschap zat er niet bij , die werd ons nagestuurd. (nieuw) Top service en hele fijne auto .
Ik heb hier deze maand een Peugeot 206 uit 2002 gekocht. Gezien prijs en leeftijd was de auto een beetje een vreemde eend in de bijt. Ondanks dat ik (naar de maatstaven wat hier in de showroom stond) een goedkoop ouder autootje kocht werd ik net zo behandeld als iemand die 10x zoveel uitgeeft. Hulpvaardig en attent geholpen dus en ondanks ik geen garantie heb, kreeg ik wel het gevoel dat ze mij bij problemen niet in de kou laten staan. Kortom, een garage waar je met vertrouwen de deur uitgaat, en dat heb ik vaak anders meegemaakt.
Ik heb afgelopen zaterdag een 1 jaar oude Mini Cooper gekocht. Vriendelijk ontvangst door Ralph. De service is uitstekend. Bij het krijgen van 2 nieuwe voorbanden heeft de service gezien dat ook de remblokken ook bijna aan vervanging toe waren. Gewoon alle 4 vervangen. Dat is nu top service. Raad zeker mensen aan om bij deze Dealer eerst langs te gaan. Prijs en kwaliteit is uitstekend.
Recent gebruikte BMW 5 serie gekocht. Uitstekende ontvangst en behandeling door eigenaar Ralph Kloek. Afspraken worden nagekomen. Reparatie via officiële BMW dealer onder garantie geen probleem. Deel de andere ervaringen van klanten ! Uitstekend autobedrijf !
Zeer prettig ontvangst, kundige adviezen en geen vervelende opdringende verkoop praatjes, na een uur inderdaad de auto gekocht , goede inruil prijs gekregen, na 2 weken een storing in de auto,werd meteen opgelost ! Wat ook prettig is dat er gebeld wordt hoe de auto bevalt.Monteurs vakbekwaam en prettig in de omgang .
Ok heb op vrijdagmddag een Audi A4 bij dit bedrijf gekocht. Op weg naar huis bleek er één bobine niet goed te functioneren. Er is toen vrijdag eind vd middag een monteur naar mijn huis gestuurd om het probleem op te lossen. Zeer fijne service.