Mede door de ervaring van Lex weet hij je perfect voor te bereiden voor je rijexamen. In mijn lessen heb ik ieder mogelijke situatie meegemaakt waardoor je niet voor verassingen komt te staan. Ik heb mijn rijlessen als enorm plezierig ervaren en raad Lex van der Steen dan ook zeker aan als rijschool!
Het is een zeer fijne rijschool. Lex neemt de tijd voor je en straalt rust uit. Ook als je het wat lastiger vindt, dan kan je dat altijd aangeven. Ik heb een goede ervaring gehad!
Een aantal opfrislessen gevolgd om weer zeker te worden op de weg. Lex geeft op een prettige manier les. Duidelijke instructies, opbouwende feedback en heel veel geduld zijn factoren die er voor zorgen dat een leerling kan leren, kan groeien en zeker kan worden in het verkeer.
De afgelopen maanden heb ik rijlessen gevolgd bij Lex van der Steen. Het fijne aan deze rijlessen is dat je altijd in het examengebied aan het oefenen bent, bovendien behandeld Lex de veelvoorkomende fouten van de praktijkexamens. Niet onbelangrijk is dat Lex altijd op tijd voor de deur staat. Ik ben zeer tevreden en ook ik ben in 1 keer geslaagd :).
Lex geeft heel erg goed les. Hij neemt de tijd voor je en is heel rustig. De routes die je rijdt zijn erg leerzaam en elke mogelijke situatie oefen je. Ik ben in 1 keer geslaagd en ben zeer tevreden over deze rijschool!!
Ik heb een hele goede ervaring bij autorijdschool A.J. van der Steen gehad! In één keer geslaagd! Ik voelde mij meteen op mijn gemak bij de rij instructeur en alle tijd word volledig gebruikt voor het rijden. Er wordt echt de tijd voor je genomen! Zelf vind ik het belangrijkste aan een autorijschool dat je zowel de volledige aandacht als advies op maat krijgt. Dit biedt autorijschool A.J. van der Steen, dus zeker een aanrader!
Nadat ik al enkele keren bij een andere rijschool Praktijk examen heb gedaan ben ik overgestapt naar de autorijschool Lex van der Steen. Dit is echt een zeer goede keuze geweest. Ik heb zo een 15 lessen bij Lex van der Steen gehad en ik heb echt heel veel in een korte tijd bijgeleerd. Hij is heel rustig en straalt dat dan ook uit als je aan het rijden bent. Super fijn. Ik heb vandaag afgereden en mijn rijbewijs behaald! Ik raad deze rijschool echt aan iedereen aan!
Lex\' uitzonderlijke geduld en goede humeur heeft mij fantastisch geholpen bij het halen van mijn rijbewijs. Dankzij zijn ondersteuning en optimisme ben ik nu goed terecht gekomen.
Voordat ik bij Autorijschool A.J. van der Steen terecht kwam, was ik heel zenuwachtig voor het autorijden dit door ervaringen bij de autorijschool waar ik tot dusver bij gereden had. Lex stelde mij al tijdens de eerst les enorm op mijn gemak, hij neemt de tijd om leerlingen het autorijden te leren, en doet dat met een grote dosis rust en geduld, dus al heel snel was ik niet meer zenuwachtig als ik de auto instapte. De lessen waren ontspannen en gezellig, ik heb dankzij deze rijschool nu dan ook mijn rijbewijs in de pocket, ik beveel deze rijschool ook zeker aan!!
Ik heb erg genoten van de rijlessen met Lex. Lex is ontspannen, spraakzaam en een goede instructeur. Hij is met alles persoonlijk betrokken en zal er alles aan doen om jou zo snel mogelijk af te laten rijden. Naar mijn idee had er niks beters kunnen worden gedaan voor mijn persoonlijke ontwikkeling en het behalen van mijn rijbewijs.
Top rijschool! Lex heeft veel geduld en toont interesse in zijn leerlingen. Waardoor hij ook goed inschat of je ergens klaar voor bent. Altijd een vertrouwd en rustig gevoel gehad tijdens de rijlessen. Zou deze rijschool zeker aanraden bij anderen !
Lex heeft mij super geholpen tijdens de lessen! Hij neemt de tijd voor je en legt alles rustig uit en laat je vooral veel zelf doen!
Inhoudelijk goede en duidelijke lessen, en een gezellige instructeur. In 23 lessen voor de eerste keer geslaagd! Ik ga de lessen nog missen! Wil je een goede rijschool waarbij je echt leert rijden? Dan is Lex de juiste!
Erg tevreden, rustige manier van uitleggen en je voelt je meteen op je gemak.
Ik volde me erg op mijn gemak waardoor je makkelijker ook vragen stelt als je die eventueel hebt. Ik ben erg goed begeleid tijdens mijn lessen
Een zeer goede rijschool. Lex is een kundige en geduldige instructeur die helder uitlegt, je rijdt in een fijne en goed onderhouden lesauto. Uit iedere les wordt het maximale gehaald, er wordt veel tijd en aandacht besteed aan het verbeteren van je zwakke punten.
Toen ik wilde gaan lessen bij het CBR gekeken naar hoogste score\'s van eerste keer geslaagden, en kwam zo bij Lex terecht. Ik ben zo blij met mijn keuze want LEX is een top instructeur, geduldig, blijft altijd rustig ook als je het wat vaker fout doet. Altijd op tijd, want je betaald voor de hele 90 min les en die krijg je ook. Moe maar voldaan kom je uit de auto want elke les leer je steeds meer. Hij weet precies waar je struikelblokken liggen en traint daar extra op. Pas als lex met alles tevreden is ben je instaat om te rijden. En dan mag je examen doen bij het CBR, en spannend is dat wel maar moeilijk niet, want hij heeft je alles haar fijn uitgelegd en geleerd. Ik ben nu geslaagd en rijdt vol zelfvertrouwen in de rondte. Bedankt Lex voor de gezellige, leerzame lessen. Ga zo door, je bent echt een super instructeur en raad je bij iedereen aan. Gr Chris de Zoete
Ik heb op een goede en leuke manier les gehad.
Heel fijn. En leerzaam.
Ik heb een fantastische ervaring gehad bij lex van der steen. Je wordt erg goed begeleid en iedere les steek je veel op !
Goed, had plots meer lessen nodig door deadline voor afrijden en was mogelijk, duidelijk met wat beter moet en al goed gaat
Leerzame lessen met het gevoel altijd iets te leren. Lex weet waar hij het over heeft en dit geeft vertrouwen. Hierdoor mijn examen in één keer kunnen halen!
Bij Lex in de auto voel je, je al snel op je gemak. Als ik alles opnieuw zou moeten doen zou ik zeker weer bij Lex gaan lessen.
Ik heb het erg fijn ervaren, het is een rustige aardige man, hij neemt overal de tijd voor, als je ergens nog moeite mee hebt blijft hij er net zo lang mee oefenen tot je het snapt. Hij laat je ook pas afrijden als hij denkt dat jij er klaar voor bent, en zo deed hij dat bij mij ook, en resultaten liegen er niet om, heel veel slagen voor de eerste keer.
Kuifjestraat 18
1336 MH Almere
Bij Autorijschool Lex van der Steen staat de persoonlijke benadering en jouw leerproces centraal, met als doel om jou op een veilige en zelfstandige manier de weg op te laten gaan.