Waar servicegerichtheid de standaard is!

In 1 woord: top! Inmiddels voor de tweede keer gebruikt gemaakt van de importservice…, alsook de verkoop van mijn vorige auto laten doen. Telkens naar volle tevredenheid! Voor de nieuwe aanwinst ook weer een Cortenraad onderhoudsabonnement genomen bij deze vakgarage.

Vriendelijk, snel, duidelijk, korte lijnen!

Was zeer goed

Auto rijd heerlijk en super goed geholpen met de uitleg van de auto

Ik werd van t begin tot het einde goed geholpen met de aankoop mijn tweedehandse auto

Ik heb mijn eigen auto (kia sorento) ingeruild voor n kleinere auto.We kregen alle tijd om n proefrit te maken.Toen we terug waren hebben we n aantal kleine dingetjes doorgegeven waar nog naar gekeken moest worden. Dat is allemaal opgelost.Ik ben tevreden over mijn aankoop.

Klant is Koning gevoel!

Twee weken geleden ben ik via internet uit gekomen bij Cortenraad auto's. Daar stond een keurige nette Ford Fiesta waar mijn dochter helemaal gek van was. Deze auto was al een hele tijd in onderhoud bij deze garage en zodoende is een groot deel van de historie bekend. De vorige eigenaren hebben daar ook een nieuwe gekocht en deze ingeruild. Deze mensen zijn echt heel zuinig geweest en dat zie je terug in deze auto! Het is ook prettig om te weten dat deze auto een verhaal heeft en dat dat verhaal bekend is middels een heel pak rekeningen van onderhoud dat gegeven is. Daniël is een prettige verkoper, aardige vent. Onderhandelen over de prijs liep op niets uit maar dat had ik ook niet verwacht en mijn dochter haar eerste auto was daarmee aangekocht. Als tegenprestatie kwam Marco me van het station halen in Maastricht op de meest besneeuwde dag van de afgelopen jaren. Het was een langdurige maar gezellige rit! Ondanks dat deze auto een inruiler was op redelijke leeftijd (2009) werd lt dat niet afgedaan als 'goedkope' inruiler. De auto was van binnen en buiten gepoetst! Bij aflevering kreeg ik een leuk presentje en een week later een handgeschreven kaartje met foto van de aflevering! Superleuk!! Door deze persoonlijke aandacht en service wordt hier een auto kopen een belevenis! Hardstikke bedankt mensen van Cortenraad. Ik hoop voor ons ook ooit een auto hier te kopen

Betrouwbaar en altijd goede service

Ook na onze verhuizing komen wij nog steeds bij Cortenraad. De service is altijd top en iedereen even vriendelijk.

prima service

Zij helpen graag en snel bij je auto problemen. Echt TOP

Gastvrij, deskundig en betrouwbaar!

Met veel vertrouwen gaan we rijden in onze nieuwe auto gekocht bij Cortenraad. De auto ziet er prachtig uit en alles wat is afgesproken werd uitgevoerd. Een mooi Limburgs bedrijf waar de puntjes op de i worden gezet. Marianne & Johan

Vriendelijk, professioneel en tevreden!

Prima bedrijf waar je goed wordt geholpen! Professionele opstelling en klantgericht. No-nonsens en in vertrouwde handen!

Auto apk en kleine onderhoudsbeurt goed uitgevoerd

Mijn auto kan er weer een jaar tegenaan. Auto goed nagekeken en daar waar nodig onderhouden. Hadden mijn auto ook nog van binnen gestofzuigd als extraatje.

gewoon goed.

prima.

uitstekend

Snel de apk en een kleine beurt

Ik vond de service zeer aangenaam!

Zeer duidelijk en fijn online systeem om de voorkeur door te geven van het type onderhoud. Als extraatje hebben ze mijn auto nog schoongemaakt en de ramen gepoetst. Ik beveel dit bedrijf dan ook zeer zeker aan voor een vervolg!

Altijd de helpende hand

Vakkundig en behulpzaam

Niet helemaal goed uitgevoerd. door gegeven dat kenteken lampje niet brand. auto was voor apk en grote beurt dus niet goed gecontroleerd.

Perfect, petje af.

Auto voor jaarlijkse beurt op komen halen, perfect op tijd. Tijdens de beurt wordt je op de hoogte gehouden van welke mankementen je auto heeft en of je dit wil laten maken. Je krijgt hierbij duidelijke uitleg. Daarna wordt je auto weer thuis afgeleverd. Alles in een woord.....CHAPEAU !

goede garage, klantgericht, deskundig

Ik ben ongeveer 10 jaar klant. Altijd goed geholpen, de mensen zijn vriendelijk en klantgericht. Ze hebben een voordelig onderhoudsplan, ook voor oude autos.

Fantastic service

I took my car for Grote Beurt. I choose to wait as wasn’t in any rush. It took less than an hour. I got told that something had to be fixed but they will have the part available later. They offered to take me home and bring me back which was something I didn’t expect. Car was done quicker than I thought, all worked perfectly fine. Also everyone there is super nice and helpful! It’s a second time I took my car to Cortenraad and I will definitely go back in the future.

Precies volgens afspraak

Ik kwam voor de apk, en het was klaar terwijl ik wachtte, met kop koffie en tijdschriftje.

Eerste keer onderhoud, dik tevreden!

Mijn eigen garage was ermee gestopt. Op zoek naar een andere betrouwbare garage. Uitgekomen bij Cortenraad. Super service. Goede uitleg. Heel fijn dat ik een filmpje kreeg op de dag van onderhoud, waarin gedetailleerd werd uitgelegd wat er gerepareerd moest worden.

Goede en snelle service.

Goede service waarbij je altijd weet waar je aan toe bent. Niets gebeurd zonder jou toestemming.

Vriendelijk leuke sfeer en snelle service

Vriendelijk personeel je wordt gewaardeerd als klant

Geweldige service

Vriendelijke mensen , je voelt je daar "Thuis" met je auto! vakmensen en ......... eerlijk

Aan de fremme 46

6269 BE Margraten

Over maarZeker Bosch Car Service

maarZeker (voorheen Cortenraad Auto's), in Margraten, is een all-round autobedrijf met een enthousiast team van vakmensen. Of je jouw auto wil laten repareren of toch liever een "nieuwe" auto wil, wij zijn er voor jou! Eens ervaren hoe wij je positief kunnen verrassen? Kom dan vandaag nog bij ons langs! Diensten: - Auto-onderhoud - Autoreparatie - APK - Occasions - Dealer van tweedehands auto’s - Autoverhuur - Bergingsbedrijf Meer informatie? Kijk eens op onze website: www.maarzeker.nl