Fijne service ook als ik nogmaals terugkom voor iets te vragen of regelen

uitstekende service

Goede planning, prima onderhoud of bandenwissel, extra service (voouit schoonmaken en stofzuigen). Goede en aardige vakmensen. Helpen je graag. Nette prijs.

Prima dienstverlening

Ben 2 keer in de garage geweest voor autopech. Vriendelijk personeel. Prima geholpen.

super geholpen

snel geholpen aan de leenauto en het was ook geen probleem om het op zaterdag terug te brengen. Snelle service en prima onderhoudsbeurt.

super geholpen

Geweldige service en vakmanschap Ga zo door

Geen communicatie, 4000 eur betaald zonder overleg

Jammer na 2 en een halve maand auto terug , 4 dagen werk . Stoffen dak 2 en een halve maand buiten dag en nacht

doeltreffend

Mijn auto had een energie-lek...moeilijk te detecteren maar toch gevonden. behoed mij voor steeds te moeten worden opgestart. Nadeel is wel een hoge rekening want waar zit dit lek....zoeken naar een speld in een hooiberg.

doeltreffend

Geen comunicatie, 4000eur betaald hierover ook geen comunicatie.

Auto 2 en halve maand weggeweest, 3dagen eraan gewerkt.

Slechte comunicatie

Onze MG f : is 2 en halve maand in garage geweest, geen communicatie en heeft 4000 eur gekost zonder overleg.

Prima, heel vriendelijk door andere collega. Een paar dingen uit fractuur over welke onderdelen vraag ik wel morgen naar hem. Alleen mis ik Daniel nog maar even om even bij te praten over toekomst. ( 2e hands auto kopen ), om heel goede informatie te krijgen.

Uitstekende service

Kom hier al vele jaren jaren, veel auto’s gekocht en nog steeds de uitstekende service en kwaliteit dat dit bedrijf levert. Zeer tevreden

Goede service snel klaar.

Service is goed. Transparant over werkzaamheden en kosten.

Service is goed. Transparant over werkzaamheden en kosten.

Mijn ervaringen zijn heel positiv.

Ik omschrijf mijn ervaring als zeer positief.

Aan de fremme 46

6269 BE Margraten

Over maarZeker Bosch Car Service

maarZeker (voorheen Cortenraad Auto's), in Margraten, is een all-round autobedrijf met een enthousiast team van vakmensen. Of je jouw auto wil laten repareren of toch liever een "nieuwe" auto wil, wij zijn er voor jou! Eens ervaren hoe wij je positief kunnen verrassen? Kom dan vandaag nog bij ons langs! Diensten: - Auto-onderhoud - Autoreparatie - APK - Occasions - Dealer van tweedehands auto’s - Autoverhuur - Bergingsbedrijf Meer informatie? Kijk eens op onze website: www.maarzeker.nl