Correct en behulpzaam

Correct en behulpzaam

Alles prima

Ich bekam immer schnell einen Termin, nette und kompetente Beratung und ohne Wartezeit ! Mein Auto war zügig wieder repariert und auch kleine Mängel bei APK direkt behoben! Preis/Leistung super !! Habe ich schon mehrfach weiterempfohlen!

Klant vriendelijk

Goede communicatie met de klant en duidelijk overleg wat we gaan doen.

Prettige manier van samenwerking tussen klant en bedrijf. Duidelijke communicatie wat vervangen gaat worden en welke aandachtspunten zijn. Risico's worden besproken bij niet vervangen. Duidelijke kostenindicatie.

Goede betrouwbare adviezen uitstekende service vriendelijke bejegening.

Dit top team staat echt voor je klaar, vanaf het eerste contact aan de telefoon, de tussentijdse rapportage van de gevonden mankementen en aandachtspunten tot en met de uitvoering van de onderhoudsbeurt. Dit voelt niet alleen vertrouwd, dit is ook vertrouwen. En als je dan in stapt, nadat je de auto hebt opgehaald, blijkt hij ook nog een heerlijk uitgezogen. Dit is een dikke 10 waard. Zeker omdat dit team ook proactief is in zijn adviezen en hulp. Toen ik vorig jaar onze auto in Frankrijk wilde invoeren, heeft een van hen mij namelijk geholpen om mijn BPM terug vragen bij de belasting dienst. Ik hoefde maar te bellen en ik werd geholpen. Vandaar deze kwalificatie: een topteam.

Goede onvangs goede uitleg.

Keurig

Goed Kontich en uitleg.

Zeer klantvriendelijk enn zeker aan te bevelen

Respect voor de klant

Er werd geluisterd, gecommuniceerd en meegedacht

Al jaren klant tevreden klant

Kan altijd een afspraak maken of de garage levert extra service. Denken mee.

Jammer dat ik terug ben moeten komen

De klep van het handschoenen kastje was verkeerd gemonteerd, dit is na terugkomst direct verholpen.

Goede service, duidelijk, eerlijk

Cortenraad is duidelijk, komt afspraken na en zorgt dat mijn auto weer prima rijdt. Daarbij geven ze eerlijk advies en denken ze met de klant mee.

Vriendelijke en snelle service.

Ik word altijd vriendelijk en professioneel geholpen,

Snelle service.

Snel en vakkundig.

vriendelijke en professionele benadering en reparatie.

Auto afgeleverd voor vervanging van distributieriem en waterpomp , gratis vervangauto meegekregen en sms na reparatie. Ook werd de aandrijfriem ,bleek versleten direct vervangen! Alles stukken goedkoper dan bij andere garages( offertes opgevraagd )Gelukkig nam ik contact op met Cortenraad Auto's. dus een zeer tevreden klant erbij!

goede ervaring je altijd geholpen en ze zijn allemaal vriendelijk

Als de auto moet gekeurd worden .en er moet wat vervangen worden dan nemen ze contact met je op wat er gebeuren moet, ze doen nooit iets bestellen altijd in overleg met de klant groetjes maria kohl

Tevreden

Goede service, fijn dat er telefonisch contact was voordat de reparatie werd uitgevoerd.

Prettige en snelle service!

Zeer klantvriendelijk en behulpzaam.

Matig, niet des Cortenraad

Al maanden geleden gevraagd voor upload routeplanner, na maand naar garage voor informatie wegens uitblijven reactie, uiteindelijk update na telefoontje en wachten totdat de juiste man terug was van vakantie. In vierde instantie is het gelukt. Die was vriendelijk en accuraat.

Snel en juiste service

Auto is weer tip top in orde.

Zeer correct en nette afhandeling

Goede hulp.. Goede info.. nette afhandeling ..

Zoals gewend, altijd alles prima in orde!

Doen wat ze moeten doen, bespreken alles indien afwijkingen zijn, overleggen en ronden dan netjes af. Zelfs auto nog gestofzuigd, waarvoor dankjewel!

Klant en doelgericht

Zoals vermeld, ben ik zeer tevreden met de ontvangst en service die ik ervaren. Advertentie online gezien, eenmaal op locatie goed kunnen bekijken en mochten meteen proefrit maken (zonder dat we dit aangevraagd hebben; extra moeite gedaan voor de klant). Na wat punten besproken te hebben over de auto, zijn ze meteen opgelost en uitgevoerd. Ben nu een tevreden eigenaar van een uitstekende auto!

Goede service en personeel.

Werken goed, zeer tevreden en prijs goed en gegarandeerd.

zeer vriendelijk

Ik was de eerste keer bij u op de zaak en ik voelde mij gelijk op mijn gemak. Ik werd zeer vriendelijk te woord gestaan en geholpen.

Aan de fremme 46

6269 BE Margraten

Over maarZeker Bosch Car Service

maarZeker (voorheen Cortenraad Auto's), in Margraten, is een all-round autobedrijf met een enthousiast team van vakmensen. Of je jouw auto wil laten repareren of toch liever een "nieuwe" auto wil, wij zijn er voor jou! Eens ervaren hoe wij je positief kunnen verrassen? Kom dan vandaag nog bij ons langs! Diensten: - Auto-onderhoud - Autoreparatie - APK - Occasions - Dealer van tweedehands auto’s - Autoverhuur - Bergingsbedrijf Meer informatie? Kijk eens op onze website: www.maarzeker.nl