Klantvriendelijk benadering en advies.

Zeer goed gevoel om hier de auto in onderhoud te hebben

Vriendelijke ontvangst door enthousiaste medewerkers, meedenkend met de klant ook buiten het vakgebied. Zou niet weten wat er hier nog verbeterd moet worden, daarom ben ik al vele jaren klant. Ga zo door.

Naar volle tevredenheid

Heb hier mijn trekhaak laten plaatsen en deze is netjes afgemonteerd naar volle tevredenheid, afspraak zijn ze nagekomen en een leenauto meegekregen die ik niet hoefde te betalen. Top service en monteur heeft netjes gewerkt en mijn auto ook nog uitgezogen / schoongemaakt .

Vriendelijk, behulpzaam personeel

Auto gekocht en bleken wat mankementjes. Zonder problemen te maken naar volle tevredenheid opgelost en hersteld. Kan ze alleen maar aanbevelen.

Super, als altijd!

Vriendelijk, behulpzaam en kundig.

Zoals altijd een professionele en deskundige service van Cortenraad auto's..

De ervaring van de kwaliteit van de service heeft met verwachtingen te maken en die zijn hoog bij Cortenraad auto's. De voorlaatste onderhoudsbeurt heb ik de service als top ervaren. Buiten mijn verwachting vond ik toen een briefje in de auto met daarop dat men als extraatje de velgen van mijn auto kosteloos gereinigd had. Bij deze laatste onderhoudsbeurt helaas geen extraatje. Maar dat neemt niet weg dat de onderhoudsbeurt en de communicatie hierover meer dan prima was.

Alle afspraken correct nagekomen

Zoals boven beschreven alle afspraken correct nagekomen. Ook de werkzaamheden correct uitgevoerd

Zoals altijd top

Zoals altijd top

zeer prettig en goede werken

Hele fijne garage, leveren goede kwaliteit en vertrouwen af.

Goed en snel geholpen

Snel geholpen met mijn apk van de camper

In twee woorden, super tevreden

Uitstekende service en altijd een oplossing voor het probleem.

Zeer tevreden over de service

Goed geholpen. Duidelijke uitleg vooraf.

Prettige ervaring

Vriendelijk, professioneel, duidelijk.

Geweldige en vakkundige garage

Vriendelijk personeel, zoeken naar juiste oplossing en duidelijk in communiceren. De auto keurig na onderhoud en plaatsen van trekhaak afgeleverd. Met goede uitleg ter plaatse door monteur. Als extraatje interieur gestofzuigd.

Top service

Prima service goed geregeld

Service en vriendelijkheid in één hand

Ben al jaren klant , dat wil toch al genoeg zeggen.

Fijne service en vriendelijke mensen

Goede ervaring met de onderhoud van mijn auto. Service is erg fijn en het personeel vriendelijk. Mijn auto was zelfs van binnen gevacuumd. Top.

Professioneel en snel

Dank jullie wel voor de professionele, vriendelijke en snell service.

Goeie service, met leenauto, top

Kordaat, to the point, maar altijd naar de wens van de klant.

Net gedaan

goed geholpen door voorkomend en vriendelijk personeel

bij de jaarlijkse APK en beurt van de auto kreeg ik goede uitleg over onderdelen die vervangen moesten worden.

Goed geholpen. Vriendelijk personeel

Auto voor eerste keer gebracht voor Apk en kleine beurt. Over verrichtingen die buiten apk vallen maar die ze wel adviseren om te doen nemen ze van te voren contact op zodat je kunt beslissen ze wel/ niet te laten uitvoeren . Alles binnen afgesproken tijd klaar. Vriendelijk personeel

Het is prettig om je auto te laten onderhouden door Cortenraadauto’s. De medewerkers zijn deskundig, accuraat en vooral vriendelijk en klantgericht.

Tot nu toe heel goede ervaringen met dit bedrijf.

Ik ben al enige tijd klant bij hen. Ze denken altijd met je mee. Leggen je heel goed uit wat er aan de hand is. Ik heb nog nooit het gevoel gehad dat ze alleen maar geld aan je verdienen willen. Ik ben heel erg tevreden. Als dit zo blijft zijn ze voorlopig mijn go-to-place voor wat betreft de auto en hun service.

Zeer bekwaam goede uitleg en klantvriendelijk

De eerste keer hier een auto gekocht. We kenden de garage voorheen niet. Maar zeer tevreden over de onderhandelingen en aflevering. Auto zeer netjes opgeleverd. Zeer correcte eigenaar en medewerkers die zeer beleefd zijn. Wij bevelen het bedrijf dan ook zeer aan!

Aan de fremme 46

6269 BE Margraten

Over maarZeker Bosch Car Service

maarZeker (voorheen Cortenraad Auto's), in Margraten, is een all-round autobedrijf met een enthousiast team van vakmensen. Of je jouw auto wil laten repareren of toch liever een "nieuwe" auto wil, wij zijn er voor jou! Eens ervaren hoe wij je positief kunnen verrassen? Kom dan vandaag nog bij ons langs! Diensten: - Auto-onderhoud - Autoreparatie - APK - Occasions - Dealer van tweedehands auto’s - Autoverhuur - Bergingsbedrijf Meer informatie? Kijk eens op onze website: www.maarzeker.nl