Auto gekocht bij Cortenraad

Auto gekocht bij Cortenraad Heel goede service , auto stond netjes klaar om een proefrit te maken, en de aflevering van de auto verliep ook heel prettig.

Top service

Snelle professionals

Snelle service met duidelijke infovideo

Super fijne garage

Fijne garage heb airco laten vullen .hebben nieuwe filter geplaatst over 2 weken ga ik terug dan kunnen ze zien of er ergens een lek is .lekker kop koffie gekregen .goede uitleg .een dikke 10

Aangenaam verrast

Het was mijn eerste ervaring met Cortenraad en ik was aangenaam verrast door de vriendelijkheid, en vakkundigheid , en de goed georganiseerde en mooie werkplaats , bij dit bedrijf kom ik zeker terug!

Met één woord, tevreden

Ik kom al jaren bij Cortenraad Auto’s en ben al die tijd keurig ontvangen enkel nog nooit een probleem met dit bedrijf gehad. Cortenraad Auto’s kan ik iedereen aanbevelen.

Plezierig en behulpzaam

Goede en vakkundige service

Alle problemen tijdens onderhoudsbeurt opgelost en als extra service werd interieur door monteur gereinigd. Super.

Goede service en zeer behulpzaam

De gemaakte afspraken netjes nagekomen, en nog meer gemaakt als afgesproken. Bedankt voor de fijne afhandeling auto was perfect afgeleverd.

Prima zoals gewoonlijk echter een klein ding . mijn mistlamp linksvoor aan de bestuurderskant was defect en is dit nog steeds ik denk per ongeluk de andere kant gerepareerd of er zit nog steeds een los contact maar hij werkt niet. Verder nog steeds zeer tevreden.

Een vakkundige en betrouwbare garage voor onderhoud, reparatie als wel koop.

Hierbij spreek ik tevens voor diverse kennissen en familieleden.

Auto gebracht om olie te verversen, airco onderhoudsbeurt en gevraagd om de rubberen strips aan 3 deuren vast te plakken. Olie en airco onderhoudsbeurt was prima in orde. Als extra auto gestofzuigd. Helaas aan de rubberen deurstrips niets gedaan. Wel gevraagd waarom deurstrips niet waren geplakt. Kregen als antwoord dat dit ook een probleem was van BMW en Mercedes. Moesten volgens chef werkplaats nieuwe deurstrips.

snelle en correcte afhandeling na aankoop auto

Fijne sfeer.

Prettig

Tevreden

In het algemeen tevreden maar dit was het 2e jaar dat er geen leenauto- automaat beschikbaar was. Terwijl ik dit in de mail had aangeven en ook nog twee dagen van tevoren telefonisch.

Prima service. Deskundig personeel en uw auto in vertrouwde handen.

Hele fijne service

Van aankoop tot het rijden als nieuwe auto eigenaar voelt heel goed bij Cortenraad Auto’s. Heel vriendelijk en kundig personeel.

Kan snel terecht, bij vragen nemen ze de tijd voor goede uitleg

Zeer correct en klantvriendelijk. Aan te bevelen!

Een bedrijf dat met transparante en eerlijke prijzen adverteert. Een vriendelijke verkoper die de klant centraal stelt en ook een realistisch bod doet op een inruilauto. Geen gedoe over garanties e.d. Allemaal duidelijk en goed geregeld. De gekochte auto werd in topconditie afgeleverd. De uitleg erbij helder en alle administratie werd geregeld onder het genot van een kop koffie. Als klant wordt je daar nog als koning behandeld. Dat zit hem toch in de kleine dingen en de aandacht. Ik kan Cortenraad iedereen aanraden en zal er zelf zeker weer terug gaan.

duidelijke afspraken en goede service

Twijfel over de afspraak: na een goed gesprek een genereuze oplossing.Chapeau.

Auto gekocht. Na twee jaar twijfel over de destijds gemaakte afspraak. Daniël trok het boetekleed aan en na een mea culpa zorgde hij voor een meer dan mooie oplossing.

Klantvriendelijk, ben zeer tevreden

Derde remlicht vervangen,keurig opgelost!!!!

Ik kom er al jaren, nooit klachten gehad

een hele mooie service.

Denkt met de klant mee over de storing en blikt transparant in reparatie

Tevredenheid over de reparatie en waar zeker ik bij jullie terugkom voor reparatie

Aan de fremme 46

6269 BE Margraten

Over maarZeker Bosch Car Service

maarZeker (voorheen Cortenraad Auto's), in Margraten, is een all-round autobedrijf met een enthousiast team van vakmensen. Of je jouw auto wil laten repareren of toch liever een "nieuwe" auto wil, wij zijn er voor jou! Eens ervaren hoe wij je positief kunnen verrassen? Kom dan vandaag nog bij ons langs! Diensten: - Auto-onderhoud - Autoreparatie - APK - Occasions - Dealer van tweedehands auto’s - Autoverhuur - Bergingsbedrijf Meer informatie? Kijk eens op onze website: www.maarzeker.nl