Fijne koop!

Ik heb recent een auto gekocht en de volgende punten vielen mij op: Een persoonlijke benadering, goed bereikbaar, flexibel, handelen snel. Voor ons voor herhaling vatbaar, hoewel we ervan uit gaan erg lang in deze auto te kunnen rijden natuurlijk!

Meer dan een gewoon garagebedrijf

Alles wordt klantgericht en -vriendelijk afgehandeld

Goed geholpen

We waren op zoek naar een andere auto en het voorstel voldeed aan veel van onze wensen

Vriendelijk personeel dat afspraken nakomt.

Auto netjes afgeleverd, goede prijs kwaliteit verhouding, vriendelijk geholpen en kundig personeel.

geweldige service

via social deal airco onderhoud laten uitvoeren. Keurig op afgesproken tijdstip geholpen. Filter bleek heel erg vervuild en hebben mij dat laten zien. Dus laten vervangen en airco werkt weer perfect. Ook vriendelijk personeel en je kunt er tijdens het wachten een heerlijk kopje koffie of cappuccino drinken.

Top service!

Geweldig bedrijf! Meedenkers! Bedrijfsvoering met passie!

Er wordt niet geluisterd naar de klant

De verkoopervaring was prettig, eventuele problemen met de auto waren zonder problemen snel verholpen en de verkoper was prettig in omgang. Naderhand echter, bleek dat er een olie lek was. Deze ‘leek’ verholpen na een reparatie, maar na een paar maanden lekte het weer. Een collega van mij had de motor schoongemaakt waarna te zien was dat de olie van boven lekte. Na inspectie bij cortenraad zeggen ze dat er geen lek is, maar toch een ring in de versnellingsbak vervangen moet worden.. Ik heb gevraagd wat dit te maken heeft met het olie lek bovenin de motor, maar krijg geen zinnig antwoord. Ze gaven me een offerte van 1100 euro voor een reparatie wat niet eens nodig was en wat met een o-ring van 4 euro verholpen kan worden.

Uitstekend en snel

Ik kwam er laat achter dat mijn apk ging verlopen. Gebeld met de garage en nog binnen 1 dagen kon ik terecht voor mijn apk en grote beurt. Deze is uitstekend uitgevoerd. - - Vakkundig personeel. - Klantvriendelijk en dienstverlening aan de klant een grote +. Hier mogen veel garages zich een voorbeeld aan nemen. Ik kom al jaren graag met vertrouwen gevoel bij deze garage.

Sehr guter Service

Uns wird immer sehr schnell, sehr zuvorkommend und freundlich geholfen ! Der Service ist spitze ! Es wird immer auf alle Belange eingegangen!! Wir kommen immer gerne wieder

Uitstekend!

Na inspectie van mijn auto, een zeer duidelijk filmpje ontvangen met bevindingen. Bij dit filmpje meteen een zeer overzichtelijke offerte en de mogelijkheid om meteen de gewenste werkzaamheden aan- of af te vinken. Medewerkers zijn zeer vriendelijk en correct. Prijzen helder en duidelijk. Auto is na reparatie nog netjes gepoetst van binnen! Wij laten vanaf nu deze garage de reparaties uitvoeren.

Competent en eerlijk

Auto gebracht voor APK. Duidelijk advies over de reparatiekosten en de overwegingen deze nog uit te voeren bij een 12 jaar oude auto.

Fijne vakmensen

Altijd een goede service, altijd vriendelijk.

Alle afspraken welke worden gemaakt worden ook nagekomen

Reëele en klantvriendelijke service!!!

Een prima garage bedrijf... Niks op aan te merken... Auto wordt van binnen gepoetst na APK... Echt top!!!

top service , iedere keer weer!

heb het serviceplan van Cortenraad, zou niet meer anders willen hebben.

vriendelijk personeel goede vakkundige service

mooi op tijd , goede uitleg over de gedane handelingen zoals afgesproken

Uiteindelijk een goede oplossing

De auto is meerdere malen terug moeten gaan om een probleem op te lossen. Dat heeft veel geld gekost, maar uiteindelijk werd er goed meegedacht door eigenaar en zijn we tot een giede oplossing gekomen.

positief

netjes en correct afgehandeld onze aankoop en overeenkomstig de afspraken.

Heel vriendelijk en respectvol geholpen door Daniël en zijn collega’s bij de aankoop van auto

Vanaf het eerste contract en goed gevoel. Iets dat werd bevestigd bij het eerste bezoek. Proefrit geen probleem en niet opdringerig tijdens de aankoop. Na aflevering nog een klein probleem ontdekt en gemeld maar heb alle vertrouwen in een goede oplossing

vriendelijk correct vakmensen meedenkend.

Hier word je nog behandeld als mens.

Vriendelijk personeel

Goede ontvangst en advies gekregen voor het op losse. Van de piepende remmen

ze zijn gewoon geweldig met alles

ze zijn gewoon geweldig ze leveren goed werk als de auto in de werkplaats als ze nog wat vinden wat belangrijk is dan bellen ze de klant op. ze gaan niet eerst maken en dan bellen hebben ze nooit gedaan en ze leggen je uit wat er allemaal gebeurt is aan de auto je krijgt meestal een leenauto mee en dan kun je weer veilig de weg op

Goede keuze

Werkt volgens afspraak en ben tevreden met het afgeleverde werk.

Begin juni een aanrijding gehad met mijn oude auto, en totall l9ssmaar een andere was niet direkt beschikbaar. Aantal weken tegen een kleine vergoeding vervangend vervoer gehad van hun, wat normaal niet standaard is, tot ze een goede match auto voor mij hadden gevonden. Ik ben super tevreden met de auto die ze voor me gevonden hebben, dus een dikke merci is op zijn plaats.

Aan de fremme 46

6269 BE Margraten

Over maarZeker Bosch Car Service

maarZeker (voorheen Cortenraad Auto's), in Margraten, is een all-round autobedrijf met een enthousiast team van vakmensen. Of je jouw auto wil laten repareren of toch liever een "nieuwe" auto wil, wij zijn er voor jou! Eens ervaren hoe wij je positief kunnen verrassen? Kom dan vandaag nog bij ons langs! Diensten: - Auto-onderhoud - Autoreparatie - APK - Occasions - Dealer van tweedehands auto’s - Autoverhuur - Bergingsbedrijf Meer informatie? Kijk eens op onze website: www.maarzeker.nl