Netjes en met vol vertrouwen geholpen.

Mijn ervaring beschrijf ik als volg . Ik ben er naar mijn gevoel netjes geholpen en heeft mij het vertrouwen gegeven van een goed auto bedrijf waar ik eerlijk geholpen ben.

Snelle service, hartelijke ontvangst, vriendelijke benadering

Zoals ik boven al vermeld heb.

Professioneel en correct

Goed geregeld, vriendelijk en zorgvuldig!

Nieuwe auto na ongeluk

Paar weken gezocht naar een juiste nieuwe auto nadat ik een ongeluk had gehad. Twee eerder aangeboden waren technisch helaas niet echt in orde tekrijgen. Maar de derde is een prima auto. Ik ben er heel erg blij mee en ook met de aangeboden service en diensten. Kortom Top Daniel, Marco en de rest van het team.

Prima service met goede onderbouwing/ uitleg en terugkoppeling

Uitstekende service!

Goede service.

Was de eerste keer dat ik met mijn auto in de garage kwam. Is super goed bevallen, vriendelijk en snel geholpen.

Uitstekende service

Werkt goed op afgesproken tijdstip.

zeer prettige ervaring

Allereerst prettig ontvangen en gekozen voor een auto bij Cortenraad. De auto vandaag afgehaald en zo als besproken afgeleverd

Netjes en snel

Prima geholpen en duidelijke afspraken

Hele fijne samenwerking.

Vriendelijk en alles goed geregeld

Vriendelijk , goede uitleg , prima afhandeling van afgesproken diensten , goede service. Zeer zeker aan te bevelen

Geen commentaar

Geweldige service en duidelijke uitleg wat er aan de auto mankeerde

APK en kleine beurt correct uitgevoerd.

Zoals gebruikelijk perfect alles uitgevoerd maar mag je ook verwachten. De vorige beurt bij MINI Dealer KERAM was ongeveer zelfde prijs.

Uitstekende service

Zowel auto als camper worden op vakkundige manier onderhouden en daar waar nodig gerepareerd.

accuraat en klant vriendelijk

accuraat en klant vriendelijk

Zeer correct geholpen

Goed,deskundig en volgens afspraak geholpen

Prettige bejegening bij telefonisch contact, aan balie én werkplaats. Super!

Toegestuurde offerte: prima. Maken afspraak: prima. Ontvangst: prima. Gebruik leenauto: prima. Uitvoering werkzaamheden( inclusief filmpje) door monteur: prima. Afhandeling factuur: prima.

Uitstekend bedrijf.

Geweldige bejegening, goeie timing, prima deskundigheid..

Fantastisch

Vriendelijk personeel, goede service!

Snelle correcte service

In de ochtend hoorde ik een vreemd geluid bij de rem en omdat ik in de middag op vakantie zou gaan toch maar even gebeld. Ik kon direct terecht en na een paar uurtjes kon ik (veilig) op vakantie! Top service!

Fijn bedrijf

Betrouwbaar en fijne service

Prima service - ook in noodgevallen

Met de camper op vakantie - en dan start hij niet! Snel de pechhulp gebeld, die op zaterdagmorgen de auto kwam starten en me dringend aanraadde en nieuwe accu te kopen. Gelukkig was Cortenraad Autos open en het juiste type accu voorradig. Daniel heeft me snel geholpen en de accu er ook nog gratis in geplaatst. Hulde!

Goed, kundig, snel en vriendelijk.

Zeer aardige mensen. Een garage met verstand van auto's, waar je kundig wordt geholpen.

Goede en vriendelijke service

Je wordt goed geholpen. Zeker toe. Er nog een rammel in de motor bleek te zitten, dat werd meteen verholpen.

Aan de fremme 46

6269 BE Margraten

Over maarZeker Bosch Car Service

maarZeker (voorheen Cortenraad Auto's), in Margraten, is een all-round autobedrijf met een enthousiast team van vakmensen. Of je jouw auto wil laten repareren of toch liever een "nieuwe" auto wil, wij zijn er voor jou! Eens ervaren hoe wij je positief kunnen verrassen? Kom dan vandaag nog bij ons langs! Diensten: - Auto-onderhoud - Autoreparatie - APK - Occasions - Dealer van tweedehands auto’s - Autoverhuur - Bergingsbedrijf Meer informatie? Kijk eens op onze website: www.maarzeker.nl