Goede en correcte service.

Vriendelijk en deskundig personeel. Prijs/kwaliteit verhouding zijn goed.

Deskundig

Vriendelijk en deskundig

Vriendelijk en kundig

Trekhaak automaten plaatsen. Als extra service werd de auto gestofzuigd. Werkzaamheden waren op eerder klaar dan gepland en alles naar tevredenheid

Alles goed geregeld!!

dikke duim

afspraken worden goed na gekomen. is er iets met de auto dat vooraf niet ter sprake gekomen is dan wordt er altijd contact opgenomen en overleg gehandeld.

Ik ben zeer tevreden over het geleverde werk

alles goed geregeld

komt afspraken na,

Conform afspraak alles verricht. Vriendelijk en correct behandeld. Goede service. Top bedrijf.

Uitstekende service

Correctheid klantvriendelijk enz Kortom zeer tevreden !!

Prima afhandeling

Uitstekende verzorging in de koop en aflevering, mooi gepoetst en gepolijst, een dikke 10 waard!

Super service!

Mijn winterbanden naar zomerbanden gewisseld en de winterbanden gaan daar weer in opslag

Prima leen auto , service , overleg ivm gedaan onderhoud , goed gepoetste auto retour.

Snelle, eerlijke reactie en levering van auto!

Mijn ervaring is goed met dit vriendelijke bedrijf. Marco en Daniël, gesproken over de auto, nog een filmpje gemaakt van de buitenkant en het interieur en gratis thuis afgeleverd in Drenthe.

Correcte vriendelijke service

Correcte vriendelijke service

Sublieme dienstverlening

Afspraken worden nagekomen. Goede uitleg, vriendelijk

Prima afspraken duidelijk

Duidelijk qua kosten

Snel en goed.

Auto was snel gemaakt en ze waren duidelijk in communicatie wat er mis was.

Zeer correct en net bedrijf

Vriendelijke medewerkers en super service

Goede service en meedenkend, goed follow up voor mij als klant ff video met overleg.

Fijne garage, vriendelijk personeel. Leuk filmpje over een update van de auto.

Prima service en fijn dat ik gebeld wordt over meerwerk

Vriendelijk en attent. Ik heb echter geen idee wie aan mijn auto gewerkt heeft. Ik heb veel respect voor stagiaires, maar hoop dat deze goed begeleid worden en ook dat gecheckt wordt of zijn werk precies uitgevoerd wordt. Denk aan aandraaien bouten, pluggen en bougies.

Zeer prettig bedrijf met nette en deskundige medewerkers

De APK van mijn camper werd netjes en binnen redelijke tijd uitgevoerd. Zeer vriendelijk afgehandeld.

goede service en vriendelijk personeel.

bij onderhoudsbeurten goede informatie om b.v. reparaties te laten uitvoeren,waarbij goed duidelijk word gemaakt wat de te verhelpen problemen oplost.

Top bedrijf

Al jaren goede ervaring mee. Top!!!

Prima.

Goede en correcte behandeling. Alles afgehandeld conform vooraf besproken prijsopqave.

Aan de fremme 46

6269 BE Margraten

Over maarZeker Bosch Car Service

maarZeker (voorheen Cortenraad Auto's), in Margraten, is een all-round autobedrijf met een enthousiast team van vakmensen. Of je jouw auto wil laten repareren of toch liever een "nieuwe" auto wil, wij zijn er voor jou! Eens ervaren hoe wij je positief kunnen verrassen? Kom dan vandaag nog bij ons langs! Diensten: - Auto-onderhoud - Autoreparatie - APK - Occasions - Dealer van tweedehands auto’s - Autoverhuur - Bergingsbedrijf Meer informatie? Kijk eens op onze website: www.maarzeker.nl