Ik vond het spannend aan het begin maar m’n instructeur stelde me gerust en gingen we er voor
Bedankt voor je positieve beoordeling! Vr. groet team Verkeersschool Frank Schuurman
Je leert veel en het is gezellig
Stap voor stap leer je het autorijden beheersen. Theorielessen zijn ook mogelijk bij deze rijschool.
Erg fijne rijschool. Heb zelf mijn rijbewijs in twee pogingen kunnen halen. Wel jammer dat ik vanwege wat omstandigheden meerdere malen moest wisselen van instructeur.
Bedankt voor je positieve beoordeling! Het klopt dat er helaas meerdere omstandigheden waren die wij niet in de hand hadden. Vr. groet team Verkeersschool Frank Schuurman
Mijn rijinstructeur was een hele goeie, lekker duidelijk en je wist wat je er aan had. Dit is ook te merken als je in 1 bent geslaagd
Bij Frank mijn aanhang rijbewijs gehaald. Ik rij al jaren auto, maar had het rijden met een grote aanhanger toch echt onderschat. Niet dat ik dacht dat ik het al kon, maar er komt gewoon een hoop bij kijken. Ik ben een vrouw en ben absoluut niet technisch. Frank bleef zeer geduldig uitleggen en heeft heel veel geduld met mij gehad. Ik heb de lessen als zeer prettig ervaren en raad iedereen die ook veilig zijn caravan, paardentrailer of boortrailer wil rijden, Frank als instructeur aan. Succes verzekerd, nogmaals bedankt Frank voor de fijne lessen. Ik kan nu met mijn kinderen op vakantie.
Bedankt voor je positieve beoordeling! Succes en fijne vakantie. Vr. groet team Verkeersschool Frank Schuurman
Goede lessen met goede uitleg, vriendelijke meneer en goede lestijden.
Ik ben supergoed geholpen. Goede en aardige instructeur en goede lessen werden gegeven. Ik ben in één keer geslaagd voor mijn bromfiets praktijkexamen.
Veel geleerd. Fouten gemaakt maar wel alles altijd goed opgelost. Vriendelijke begeleider of instructeurs
Bedankt voor je beoordeling! Ik heb je een mail gestuurd om nog wat verduidelijking te vragen over verbeterpunten. Laat het ons nog weten! Vr. groet team Verkeersschool Frank Schuurman
Goede lessen en duidelijke uitleggen
In een keer geslaagd, top rijschool
ik ben hier geweest om mijn scooter praktijk examen te halen. Richard heeft me heel goed geholpen tijdens de lessen en hierdoor ben ik in één keer geslaagd. ik zou hier echt heen gaan voor je scooter rijbewijs!
Frank is een uitstekende, vriendelijke, eindeloos geduldige rijinstructeur. Bij hem heb ik mijn BE-rijbewijs gehaald. Dat was best een uitdaging, want ik mis het gen voor begrip van links en rechts totáál. Met engelengeduld heeft hij mij begeleid tot het examen dat ik toch in één keer behaald heb. Nu kan ik veilig en rustig met de paardjes achter me rond sturen. Bedankt, Frank Schuurman!
Ik heb hier mijn brommerrijbewijs gehaald. Ik heb deze rijsschool gekozen door de lessen die over verschillende dagen werden verdeeld. Dit is me goed bevallen, en ik ben in 1x geslaagd.
Fijne lessen in relaxte sfeer!
Fijne manier van lesgeven
Door de goede voorbereiding in 1 keer geslaagd
Ik heb voordat ik begon met rijles gevraagd of ik bij instructeur Martijn lessen kon volgen aangezien mijn broer ook les had van Martijn, dit kon gelukkig dus dat was fijn. Hij is een goede leraar die het jezelf ook laat leren en ervaren. Ik moest helaas een paar maanden wachten maar dat kwam door een lange wachtrij. Toen ik eenmaal begon kreeg ik redelijk snel het gevoel dat ik echt kon rijden. En ik ben ook in één keer geslaagd! Al met al een goede ervaring gehad.
Goede rijschool, snel aan de beurt ook. Duidelijke instructies als je een foutje maakt, en heel vriendelijk. Geven duidelijk uitleg en proberen je altijd te helpen tot het goed lukt.
Altijd goeie communicatie en goed alles kunnen leren op mijn tempo.
Vriendelijke, duidelijke communicatie. Goede instructie. Kortom zeer tevreden.
Fijne en gemoedelijke medewerkers!
Ik heb een hele fijne ervaring gehad met mijn rij lessen bij Frank Schuurman. Aardige instructeur, en goed uitleg gekregen.
Top les gehad, goede instructie en in een keer geslaagd.
Ovenbouwershoek 21
7328 JH Apeldoorn