Fijn

Gezellig en nuttig

Top!

Vandaag 7 november 22´ heb ik mijn rijbewijs gehaald bij rijschool Frank Schuurman in 1 keer! Ik ben er super trots op. Daarbij ben ik heel erg tevreden met de goeie rijlessen van mijn rij-instructeur, Michiel. En bij het extra helpen bij de theorie van Frank. Bij Frank Schuurman werd ik goed geholpen ook omdat ik slechthorendheid ben en Taalontwikkeling stoornis (TOS) heb. Dank je wel!

Prettig

Hele fijne communicatie en prettige lessen

• Klantvriendelijkheid

Geweldig, lachen tijdens de rijlessen. Verbeter puntjes worden duidelijk uitgelegd en er wordt goed gekeken naar de juiste aanpak voor jou en pakket.

• Klantvriendelijkheid

Top rijschool, in 1 keer geslaagd!

Frank Schuurman is echt een goede rijschool. Je leert echt goed autorijden voor een goede prijs, echt je geld waard. Verder nog credits naar mijn rij-instructeur Michiel. Hij heeft me alles geleerd wat ik moest weten om het te halen. Dankjewel!! Groetjes Inge

Gezellige instructeurs

Je leert snel en de instructeurs zijn gezellig!!

• Klantvriendelijkheid

Zoals er op de auto's van Schuurman staat: voor de betere rijopleiding!

Frank Schuurman is een heel goed georganiseerd bedrijf. Als leerling kun je altijd rekenen op klantvriendelijkheid en professionaliteit. De rijbewijs app is erg handig en geeft je altijd de zekerheid dat de rijlessen goed ingepland worden. Daarnaast vind ik de behulpzaamheid van de instructeurs geweldig. Ze leren je zwakke punten en onzekerheden kennen en doen echt keihard hun best om te zorgen dat je er overheen komt. Al met al een top rijschool!

• Klantvriendelijkheid

Je word goed geholpen qua lessen maar ook qua mindset dat je je niet druk moet maken. Echt een top rijschool!!!

Goed en flexibel

Lestijden flexibel. Edwin neemt de tijd om dingen uit te leggen en herhalen. Meestal gezellig in de auto en top service.

Uitstekend geregeld

In maart begonnen voor mijn auto rijbewijs bij Frank Schuurman. Rijlessen waren altijd leuk en leerzaam, daarnaast werd ik top voorbereid voor het afrijden om vervolgens in 1x te slagen! Bedankt rij instructeur Michiel en rijschool Frank Schuurman.

Klantvriendelijk en professioneel

Fijne, vriendelijke mensen. Reageren snel. Stemmen afspraken in goed overleg af. Zoon heeft rijlessen als heel prettig ervaren.

• Klantvriendelijkheid

Ik ben goed geholpen en iedereen was aardig

Leerzaam

Top Rijschool.

Frank Schuurman staat al jaren goed aangeschreven als goede Rijschool en ook dat heb ik wederom vandaag weer ervaren. Goede instructeur duidelijke uitleg. Goede service. Al met al Top bedrijf. Een aanrader voor iedere cursist die zijn of haar rijbewijs wil halen.

Duidelijke instructeur!

Een instructeur die de tijd neemt voor je en dingen duidelijk maakt door je ook is een keer het foute te laten doen. Bedankt voor alles Frank!

Leuk en leerzaam

Leuke instructeurs die het niet alleen maar formeel houden maar ook gezellig.

• Klantvriendelijkheid

Hele goede ervaring in zijn totaal.

Er wordt duidelijk uitleg gegeven over de handelingen en in verkeerssituaties. Er heerst een fijne rust in de auto waardoor er beter geconcentreerd kan worden op het rijden. Omgang tussen leerling en instructeur is ook gewoon goed

Duidelijke uitleg, aardige mensen

Duidelijk, vlot, aardig.

Met Michiel als instructeur ging het erg vlot. Alles was erg duidelijk en vlot. Theorie was makkelijk te halen met de 5 dagen cursus.

Passende lessen!

Er wordt goed gekeken naar de behoefte van de kandidaat, hierin wordt goed ingespeeld!

• Klantvriendelijkheid

Leuke dag en zeer goed te doen

BE in één dag. Op een prettige manier wordt er lesgegeven. Veel informatie en tips over bepaalde verrichtingen en regels. Goed te doen en ook gewoon een leuke dag om weer wat verkeerzaken te herhalen en eigen vaardigheden te verbeteren.

Goede uitleg rijlessen

Niks om op aan te merken gewoon top

Absolute toplui!

Meelevend, meedenkend, menselijk

Rijschool met klasse!

Zeer fijne ervaring met duidelijke/goede uitleg tijdens mijn lessen. Ik zou het één ieder aanbevelen

Super!

Goede lessen en instructies!

Altijd top

Auto - motor - en aanhangwagen gehaald bij schuurman. Altijd goed les gehad en met behulp van de instructeurs alle rijbewijzen in 1x gehaald

Ovenbouwershoek 21

7328 JH Apeldoorn