Altijd behulpzaam

Ook als het al laat wordt

Zeer tevreden over de werkzaamheden aan mijn Peugeot 5008. Vervangen van distrubutie ketting en klepseals Filmpjes van de werkzaamheden worden gedeeld om het nog beter te begrijpen.

heel erg goed

snel en goed zoals altijd

Klantvriendelijk proffecioneel.

Fijn bedrijf verstand van zaken. Open informatief. Goed geholpen. Zeker aan te bevelen.

prima garage

eerlijke informatie en kwaliteit wat betreft vakmanschap.

Wij zijn goed geholpen met onze camper

Na aanschaf van onze camper waren er enkele kleine reparaties nodig, om door de apk te komen. Wat nodig was werd duidelijk gecommuniceerd, incl de overwegingen / opties en kosten. Klant staat centraal en we werden vriendelijk ontvangen. Wij gaan nu met een gerust hart op reis en komen zeker terug voor de volgende apk. Groeten uit Best

Goede service!

Snel, kwaliteit en goed geholpen

De airco stonk, de nodige filters werden schoongemaakt en vervangen alles nagekeken en de reuk is weer fris. Snel en vakwerk geleverd. Ook met de uitleg erbij zijn we erg goed geholpen!

Klant vriendelijk.

Klant vriendelijk

snelle correcte service volgens afspraak

REMKO snel en accuraat zn dagplanning aan kunnen passen op verzoe6van de klant en snel en goed de APK en overige benodigde reparatie uitgevoerd op tijd klaar

Topbedrijf!

Alles volgens afspraak geregeld. Vriendelijke en persoonlijke benadering door personeel.

Betrouwbaar bedrijf met vakkennis en ervaring

Onze bedrijfswagens zijn bij Garage Remko in onderhoud. Dat ontzorgd ons, want ze denken met ons mee qua planning en advies. We stappen niet meer over naar een andere garage omdat wij enorm tevreden zijn. Van ons krijgt Garage Remko dus een welverdiende 10

Persoonlijke aandacht met expertise en eerlijke prijzen

Mijn "go to" garage voor meer dan 20 jaren. Lost elke probleem op en dan met vriendelijke prijzen. Ze hebben ook ervaring met old-timers zoals mijn 1990 Reliant Scimitar.

Zoals altijd weer prima

Dit maal voor keuring en klein onderhoud weer voor het 7e jaar op rij prima geholpen.

Een kundig bedrijf met geweldige monteurs

Op maandag ochtend mijn bus kapot, daar werd tussendoor even snel naar gekeken en hij werd smiddags gemaakt zodat ik de volgende dag weer kon gaan werken, top bedrijf!

top service arrdige en eerlijk mensen

super fijn mens

Goed geholpen en goede service

Goed geholpen

Vakkundig

Ik kan iedereen aanraden om naar remco te gaan voor apk een onderhouds beurd of teparatie. Niet alleen vakkundig maar ook eerlijk

2 keer had ik een electronisch probleem De dealer en een andere garage konden het niet oplossen. Maar garage Remko gaat net zo lang door totdat ze het hebben gevonden! Fantastisch bedrijf. Zeer deskundig, uitgebreide uitleg wat er is gedaan. Echt alle lof!

perfecte service zoals altijd

snelle afhandeling van mijn probleem goede oplossing en een vervangende auto gewoon goed bezig bij garage Remko

Perfect geholpen.

Vakkundig en professioneel geholpen. Zeer klantvriendelijk en kundige medewerkers! Auto is in hele goede handen.

Uitstekend!!!

Ik kom al méér dan 20 jaar bij Garage Remko, heb al zeker 10(!) Amerikaanse auto's gehad en ze hebben me elke keer uitstekend geholpen, zodat ze (bijna) onderhoudsvrij zijn?! Enige puntje van kritiek is dat de prijs €€ best wel omhoog is gegaan sinds jullie bij een organisatie zijn aangesloten?! Maar heb altijd gratis koffie en een vervangende auto, als het moet?! Met onregelmatige diensten is dat wel makkelijk?!

Prettige behandeling door personeel.

Prettige, ongedwongen sfeer. Goede afhandeling van zaken.

Kundig personeel

Super garage

Snel geregeld

APK snel geregeld hadden nog tijd kunnen maken op de dag zelf. Arno alles geregeld (y)

Hopenkuil 29

5626 DD Eindhoven