Mijn derde auto daar gekocht, ze staan altijd voor je klaar, goede service
Goeie service woorden worden waar gemaakt genoeg keuze uit goeie onderhouden auto's heel erg behulpzaam personeel goed advies en uitleg kortom goed bedrijf
Mijn Peugeot 2008 GT line in deep black Full options nog geen half uur op de website van Nobelpoort geplaatst gevonden en na een verassende snelle proefrit gescoord en nu in blij bezit bedankt Robert!
Na wat onderhandelen van de in te ruilen auto en wat extra's op de nieuw auto stonden we na een goed uur weer buiten als tevreden klanten met het koopcontract.
Dit was mijn eerste keer ik een occasion kocht bij de Nobelpoort. De ontmoeting was heel vriendelijk en behulpzaam, goed luisterend naar de klant en ook goede aanvullende informatie over de auto en alle tijd om je erin de weg wijs te maken. Afhandeling verliep soepel en goed dus met een zeer tevreden gevoel de koop gedaan. Een aanrader!
Open en transparant gesprek bij inruil en aankoop occasion. Heldere afspraken die ook goed zijn nagekomen. Kortom: PRIMA!
Zeer vriendelijke ontvangst. Ruime keuze. Deskundige uitleg. Duidelijke afspraken die ook worden nagekomen.
Goed geïnformeerd voor er aan de auto is begonnen
Okeee
Als boven,groeten:Richard van Damme.
Rijden graag vanuit Veldhoven dik 150 km naar Zierikzee!
Fijne persoonlijke benadering, leuk om op deze manier en auto te kopen.
Een warm ontvangst dat vertrouwelijk werkt. Goede uitleg , service waarop je mag vertrouwen. Voor ons de 1e keer dat we bij de Nobelpoort een auto kochten. ( komen zelf uit de Betuwe) Deze garage/contact heeft ons een mooie auto geleverd waar we hopelijk Geluk mee mogen hebben.
goed contact en overleg
Laatst mijn eerste auto bij de Nobelpoort gekocht. Uitstekende service.
vriendelijk geholpen en een prima auto afgeleverd
Deskundig advies
Gewoon erg goed; fijn personeel, veel keuze.
Ondanks de gedwongen lange leveringstijd van de nieuwe auto was het een goed idee de auto bij jullie te kopen.
Hele nette Toyota Aygo X-joy uit 2020 gekocht. Met zeer lage kilometerstand. Heel goed onderhouden, geen krasje te bekennen, zowel exterieur als interieur! En goed geholpen door verkoper Robin. Bedankt Automobielbedrijf De Nobelpoort BV.
Vriendelijk oprecht, eerlijk betrouwbaar, niet pushen, meedenken, uitstekend autobedrijf vanuit roosendaal in zierikzee gekocht,
Prima geholpen bij aanschaf van auto en inruil.
Op een zeer prettige wijze (opnieuw) een nieuw auto bij de Nobelpoort gekocht. Prettige persoonlijke behandeling. Afspraken worden nagekomen. Service is, is ook altijd top! Prima bedrijf!
Vanuit een telefonisch contact is een goede overeenkomst gevolgd en heb ik een mooie nieuwe auto kunnen aanschaffen. De hulp bij de aankoop was erg prettig
Altijd correct en reparaties volgens . afspraak
Oudeweg 2 6
4301TC Zierikzee
Autobedrijf De Nobelpoort te Zierikzee is hét Peugeot en Citroën gezicht voor Schouwen-Duiveland (Zeeland-Noord) Naast service en onderhoud kunt u ook bij ons terecht voor de aanschaf van een nieuwe of gebruikte Peugeot of Citroën. Er is altijd een ruim assortiment personenauto’s van de merken Peugeot en Citroën op voorraad van groot naar klein. Wij zijn gespecialiseerd in bedrijfsauto’s van Peugeot en Citroën. Er is altijd een ruime voorraad bedrijfsauto’s aanwezig. Als compleet autoservicebedrijf beschikken wij tevens over een Avia-24hpin tankstation en volautomatische Washtec-Carwash. Daarnaast ook een inbouwstation voor bluetooth carkit en navigatie.