Veel expertise in huis.

Door de goede service is de wachttijd wat aan de lange kant. Tenminste, dat is wat ik denk.

Top service

Top service in alles. Communicatie, snelheid, afspraak plannen, duidelijkheid

topspeed door de scherpste bochten

De Blaay & Co staan probleemgericht onmiddellijk klaar, lossen euvels in no time klantvriendelijk op en tonen begrip voor à la minute problemen

gewoon goed

alles is keurig nagelopen

Gericht vakwerk.

Ondanks drukte en een zieke monteur toch gezorgd dat de camper gerepareerd was.

Goed bedrijf

Ik ben al meer dan 25 jaar klant bij de blaay Nog altijd naar volle tevredenheid

Centrale beteidwillig en vriendelijk

Jl zondag met band op pin gereden waardoor gehele band moest vervangen. Uitvoerder wilde auto optakelen en naar Rdam brengen voor rep. Belde terug met opm dat transportvoor rek van mij was. (Of ik dat wel wist). Toen afgehaakt en gezegd dat ik mnd kontakt met de Blaaij zou opnemen. Probleem door de Blaaij soepel opgelost. Tip: bij aanmelden van klacht door centrale procedure en kosten aangeven. Lekke band Roosendaal en auto naar Rdam…. bezopen!

Vakkundig bedrijf

Allerlei punten die aan reparatie toe waren zijn netjes en met zorg gerepareerd. Nadien heb ik nog uitleg gekregen over de werking. Vriendelijk personeel.

Alles geregeld volgens afspraak

Gewoon tevreden

Perfecte service

Het maken van een afspraak is makkelijk. Het nakomen ervan is correct en de uitvoering van de opdracht professioneel.

Alles geregeld zoals besproken

Geen aanvullingen alles volgens afspraak geregeld

Prima geholpen

Probleem snel en goed opgelost. Vriendelijk en goed geholpen met een aantal vragen.

Men heeft ruim de tijd genomen om onze aangekochte camper te controleren en een goed advies te geven

- ruim de tijd genomen. - geen onnodige en dure reparaties geadviseerd - werking van een aantal zaken laten zien - concrete vervolgafspraak gemaakt - prettig gesprek - bij eerder bezoek (voor de aankoop) ook al prima te woord gestaan.

Wij hadden gelijk een goed gevoel bij jullie bedrijf.

Heel goede service van het bedrijf. Vlot overleg van wat er moest gebeuren . Het voelt heel vertrouwd aan, wij komen volgende keer zeker terug .

Top-service

Op korte termijn een camper reparateur nodig gehad en C. de Blaaij was zo vriendelijk tijd te maken en onze camper nog voor de geplande reis te repareren. Nette communicatie en snelle afhandeling. Heel tevreden. Als enig minpuntje om geen 10 te geven, de bereikbaarheid midden in het dorp.

Goede service!

Goede service, betrouwbaar

Behulpzaam en vakkundig

Behulpzaam en vakkundig

Uitstekende service

Wel op tijd inplannen voor een beurt want hun agenda is altijd overvol zeker tijdens de vakantiemaanden. Doen gewoon wat ze afspreken/beloven

Correct en duidelijk met afspraken en uitvoering.

Wordt op de hoogte gehouden als er afwijkende zaken zijn die aanvullend uitgevoerd moeten worden.

goede service

Pech onderweg! Er is ruimte gemaakt in de overvolle agenda voor reparatie, geweldig!

Toen wij met onze camper van de weg zijn gehaald omdat de motor niet meer draaide, heeft Garage bedrijf Corné de Baaij uit Heerle ons willen helpen ondanks de overvolle agenda! Zij hebben ons weer op de weg gekregen! Als zij ons niet hadden kunnen helpen zou de camper deze zomer in het depot hebben gestaan ipv op avontuur Bedankt voor het meedenken en de goede service en voor jullie flexibiliteit, top!

Goed maar niet goedkoop

Druk- druk druk

Keigoeie service voor een eerlijke prijs

De deskundigheid van medewerkers en leiding is weergaloos. Daarom is geen enkele opdracht onmogelijk! Het is wel spijtig (maar onvermijdelijk) dat de expertise met zich meebrengt dat je soms moet wachten voor een afspraak... Voor ons alvast het bedrijf waar we met onze camper naar toe gaan, altijd!

Fantastische service

Na pechgeval in België op de 1e dag van onze vakantie, is de camper na 3 dagen dit door aandringen van ons bij de ANWB Alarmcentrale via een Transportbedrijf naar Garage de Blaay gebracht, dit omdat de Alarmcentrale geen goede garage in België kon vinden, garage de Blaay heeft de reparatie de volgende dag al gerepareerd en hebben wij onze vakantie weer kunnen voortzetten, hulde aan garage de Blaay,

Herelsestraat 159

4726AD Heerle