Goede ervaring. Dus ik kom zeker terug.

Twee jaar geleden voor het eerst kennis gemaakt met dhr. De Blaaij en tot volle tevredenheid een Bearlock versnellingsbakslot ingebouwd in mijn Camper. Aanleiding om voor het eerst ook de onderhoudsbeurt met APK, Airco controle en de 2-jaarlijkse gaskeuring uit te laten voeren door Camper en Caravan Service De Blaaij. Er waren aandachtpunten tijdens uitvoering beurt, o.a. vervangen remvloeistof en koplamp, waarover ik gebeld werd en die met mijn toestemming keurig en vakkundig verholpen zijn. Geen spijt van! Vakkundige personeel en er wordt goed met de klant meegedacht en overlegd. Geen rare verrassingen. Kortom: Goede ervaring dus ik kom zeker terug.

Bij pech snel geholpen ondanks grote drukte.

Ondanks grote drukte toch snel geholpen met de lucht aanzuigen de waterpomp van onze camper.

Prima helemaal volgens afspraak.

In één dag alles geregeld. Bellen op als er iets bijzonders is.

Goed !

Prettig geholpen en goede uitleg bij ophalen camper na plaatsing bearlock.

altijd goed

persoonlijk en vakkundig

Mover gekocht. Vakkundig advies en snelle levering

vakmanschap

Goede service en vriendelijkheid

Wederom prima geholpen

Prima service met de juiste informatie

Ik werd keurig telefonisch geïnformeerd over een bijkomend mankement met de oplossing inclusief de kosten

Afspraak etc. zijn goed nagekomen. Prima.

Zie boven.

Betrouwbaar

Altijd welkom met welk probleem ook en altijd goed geholpen.

service beurt zoals gewoonlijk correct uitgevoerd

Je kan er altijd op vertrouwen dat het klopt en de gemaakte afspraken correct worden uitgevoerd

In een woord goed

Goed geholpen,vriendelijk en tot nu toe goede service.

Goede verzorging alles volgens afspraak.

alles volgens afspraak opgelost zelfs nog meer .

Zoeken naar de beste oplossing . Zeer klantgericht. Komen alle afspraken na ;gaan zelfs nog verder om alles honderd procent te krijgen.

klantgericht en goede service sinds jaren

Ik ben al jaren bij Bosch Car service klant en ben nog steeds tevreden met de service en klantgerichtheid.

Altijd snelle service. Reparaties goed uitgelegd. Denken mee. Prettig bedrijf waar ik al jaren kom.

meedenkend en goede service

correct in afspraken, vakkundig.

Ik hecht aan vakmanschap en betrouwbaarheid en die vind ik bij De Blaaij

Onze camper is in goede handen bij De Blaaij

Profesioneel

EEN garage die bij een apk de gehele camper betrekt. En zich niet alleen beperkt tot de motor en weg veiligheid

Goede ontvangst en diagnose

Zoals altijd, zeer klantvriendelijk.

Prettige ontvangst. Ruilauto stond gereed. Er werd gebeld om te melden dat mijn auto klaar was. Ik kreeg keurig uitleg wat er extra aan mijn ford was gerepareerd. Altijd prettig om er te komen

Nette vakkundige garage

Vriendelijk personeel, straalt rust uit en vakkundige organisatie.

Zeer vakbekwamen medewerkers en ontvangst aan de balie.

Mijn eerste contact met dit bedrijf was positief er werd geluisterd naar mijn wensen en kreeg ook al direct wat oplossings mogelijkheden. De gaskeuring voor onze camper dient nog uitgevoerd worden om zonder problemen naar het buitenland te kunnen rijzen. Ook tijdens de APK keuring werd er direct contact opgenomen om wat gebreken door te geven. Bij het ophalen van de camper werd nog eens uitgelegd wat er moet veranderen om de gaskeuring goed te kunnen keuren.

Klantvriendelijk, deskundig en betrouwbaar

De eerste keer mijn camper naar Corne de Blaaij voor een keuring , onderhoudsbeurt en wat reparatiewerk. Gevoel bij dit bedrijf is goed/ betrouwbaar en gebleken is dat ze netjes, secuur en deskundig werken. Voor mij een reden om hier weer terug te komen.

Herelsestraat 159

4726AD Heerle