prima communicatie over extra werkzaamheden

KLEINE BEURT EN APK. AFSPRAAK GEMAAKT ALS ER BIJZONDERHEDEN ZIJN, DEZE TELF DOOR TE GEVEN . DEZE AFSPRAAK IS NETJES NA GEKOMEN. TOP

Tevreden

Zag wel dat de vloerbedekking niet echt schoon meer was. Snap wel dat je niet iedere keer je schoenen uit doet maar mogelijk toch een aandachtspuntje. Zal hier de volgende zelf keer rekening mee houden en deze eruit halen.

Alles volgens afspraak

een geweldige service

zijn vriendelijke mensen een geweldige service verhelpen je probleem goed

We zijn top geholpen

Zowel het onderhoud als de reparatiewerkzaamheden zijn top en zo nodig in overleg met ons uitgevoerd. De bejegening van medewerkers was correct, behulpzaam en vookomend.

Prima adres voor mijn camperonderhoud

Vriendelijk en vakkundig geholpen

Heel goede garage

Punctueel en niet duur . Staan snel voor je klaar.

Weer top!

goede en fijne service!!

Vlotte service ook in Coronatijd

Vlotte service volgens afspraak ook in Coronatijd

Top monteurs. Zeer vriendelijke benadering

Klantvriendelijk en meedenkende eigenaar.. Veel expertise

Als ik bel kan ik vaak meteen terecht en de prijs valt meestal ook mee

Service okay, de arbeidskracht heeft teveel uren gemaakt.

Aanvankelijk gemaakte afspraak was in eerste instantie niet meer bekend, later wel goed gecommuniceerd en gemaakte afspraak nagekomen. Fijn, dat er een auto te leen was. C. de Baay zelf was uit de running, waardoor een ander de camper onder zijn hoede kreeg. Waarschijnlijk viel daardoor de rekening hoger uit dan verwacht. Schatting was geweest rond €1000,--. Nu werd het ruim €1400,--.

Vriendelijk, goede info, goede service

Zie boven

Vakkundige uitvoering van mijn camper APK keuring

Van te voren is er telefonisch overlegd of er een paar kleine reparaties ivm de APK keuring uitgevoerd konden worden. Bij aflevering is er duidelijk uitgelegd welke reparaties dit precies waren.

Zeer deskundig geholpen

Super bedrijf daar kun je blind op varen klasse!

Zeer prettig bedrijf doen uitstekend werk goede prijs kwaliteit verhouding vriendelijk men weet waar men overpraat! Ik zou iedereen dit bedrijf willen aanraden!

goed en fijn geholpen

gezellig

heel positief

Afspraak en werkzaamheden uitgevoerd zoals besproken. Eén aanwezig, niet van tevoren benoemd mankement opgespoord met aanbod hier nog op terug te komen hetgeen ik na de crisis (corona) beslist zal doen. Prima toelichting op werkzaamheden

deskundig, vriendelijk en betrouwbaar

Probleem opgespoord en verholpen, goede afstemming en uitleg. Defect onderdeel uit eigen beweging laten zien. De auto loopt weer als een zonnetje.

Gewoon goed !!!!

Makkelijk geregeld en goed uitgevoerde kleine beurt.👍

Ik ben te vrede

Prima, plus gratis leenauto

Vriendelijk personeel en vriendelijke prijzen.

Goed en vakkundig en vertrouwd geholpen

voor een simpele apk ging onze elektrische auto deze keer naar autobedrijf de Blaaij. er werden echter wat kleine mankementen gevonden waarna er telefonisch werd overlegd over de mogelijkheden en kosten. aan ons werd de keuze gelaten hoe we dit gerepareerd wilden hebben. zelf doen of laten doen. we hebben altijd vertrouwen in de deskundigheid van het autobedrijf, vandaar dat de reparatie daar ook is uitgevoerd. omdat de onderdelen niet meteen voorradig waren werd ons een leenauto ter beschikking gesteld zodat we toch mobiel bleven. bij het ophalen werd netjes de factuur doorgenomen met een duidelijk overzicht van de kosten. kortom een autobedrijf met een duidelijke en eerlijke manier van werken welke voor iedereen zeker is aan te raden.

Supersnelle service! Top!!

Gisteren gebeld dat ik startproblemen had. Er is toen al gelijk een nieuwe gepaste accu besteld, voor t geval dát. Dus het probleem was binnen een half uur opgelost en mijn auto start weer als een “zonnetje”

Fantastische service!

Corné de Blaaij en zijn team hebben ons echt super goed geholpen toen we die hulp ook heel goed konden gebruiken, petje af!

Herelsestraat 159

4726AD Heerle