Na jarenlange tevreden klant voor het onderhoud van mijn auto nu ook mijn camper hier ondergebracht voor onderhoud en reparatie. Duidelijke afspraken, goed vakwerk voor een correcte prijs.
Ervaringen met hun zijn prima: goede service, klantvriendelijk ,behulpzaam
De auto niet alleen gerepareerd maar ook van binnen en buiten schoon gemaakt. Hartelijk Dank
vriendelijk en cliënt gericht bedrijf
zeer goede ervaring. Auto is na schade door bedrijf opgehaald en gerepareerd. Keurig en boven verwachting weer zeer netjes binnen de afgesproken reparatietijd afgeleverd
Ging voor nieuwe schokdempers netjes ontvangen gratis koffie ! Helaas door geklungel en achterstallig onderhoud cq prutswerk vorige garage duurde het allemaal wat langer en viel de vooraf opgemaakte offerte duurder uit , na de camper 3 D uitgeballanceerd was reed hij weer als nieuw ook al is hij 17 jaar oud , Een Bosch carcenter blijkt toch wel net dat stukje extra service te kunnen verlenen en waar je auto camper weer vertroeteld wordt tegen een faire prijs
zeer goed
Vriendelijk en deskundig personeel, snelle service, duidelijke uitleg over de verrichte werkzaamheden.
Altijd vriendelijk, vlot en betrouwbaar!
Prima vakmensen
Fijn en eerlijk bedrijf waar service en kwaliteit er nog echt toe doen
Car Servive C. de Blaaij is een betrouwbaar adres voor het onderhoud van uw auto.
Goed.
APK uitgevoerd. Werd m.i. zorgvuldig gedaan. Heel tevreden.