Ze hebben kennis van zaken en bellen en overleggen eerst voordat er gerepareerd wordt
Goede ervaring, eerlijk advies en gaan uit van kwaliteit om te garanderen dat de klant tevreden is.
Zeer goede ervaring. Prettig personeel. Goede afhandeling.
Mijn ervaringen met dit bedrijf zijn prima. Vooraf een eerlijke prijsopgave gehad en dit bedrijf heeft zich hier ook aan gehouden. Tijdens de werkzaamheden bleek dat er een ander onderdeel per ongeluk was beschadigd. Ik werd hiervan op de hoogte gesteld en het onderdeel is gratis vervangen.
Toevallig bij Corne de Blaaij terecht gekomen met onze camper Volkswagen T4 Karmann colorado van 1998, die we voor vertrek een grote onderhoudsbeurt hebben laten geven en een G607 gaskeuring. Nette correcte afhandeling. Alle lof voor Corne en zijn personeel.
Persoonlijk contact, meedenken, goede service, tevreden !
Super goed
Heel goede service en een bedrijfsleider die zelf initiatieven neemt
prima, klantvriendelijk
Top Service !!
goed, punctueel en denken mee en vooruit
Kom er al meer dan 10 jaar tot volle tevredenheid.
Ik ben heel goed geholpen, vriendelijke mensen en goed advies
Prima in alle opzichten! Altijd vriendelijk, snelle service, stuk voordeliger als de merkendealer
zeer vriendelijke behandeling,veel advies