Meer dan 15 jaar goede evaring met dit bedrijf
Eerste kennismaking en gelijk een zeer vertrouwd gevoel; subliem!
Goed service goed alleen een klein min puntje je moet te lang wachten bij de balie voordat je geholpen wordt verder prima
Caravan Bovag keuring en reparatie. Afstemming aanvang reparatie / werkelijk onderhoud zou beter op elkaar afgestemd kunnen worden. Communicatie is prima. Opm: reparatie overzicht zou gespecificeerd kunnen worden voor optimaal inzicht in kosten.
Zoals altijd een snelle en accurate service met m\'n banden wissel.
zeer goed en kundig , wordt keurig geholpen behulpzaam personeel , kortom een goed bedrijf
Doelgericht, kundig, bedrijf waarbij de medewerkers vriendelijk en klantgericht bezig zijn
Keurig netjes te woord gestaan (gewoon normaal). Goed advies en tips meegekregen van Corne de Blaaij Ga hier zeker nog een keer terug komen.
Op korte termijn een APK voor mijn camper kunnen regelen. Ik mocht er ook op wachten. gelukkig liep het niet uit.
Goed. Vakkundig. Denken met de klant mee. Alles gaat in overleg en met offertes, dus geen gezeur en teleurstellingen achteraf.
goede duidelijke en vooral eerlijke service
Zeer goed klant vriendelijk
Jullie hebben gister zo fijn gehandeld met het flauw vallen van mijn partner. Hij hoor vanmiddag of hij naar huis mag, nogmaals bedankt. en de auto was ook goed.
Bij de Blaaij weet je dat alles gecheckt word en ze hanteren een schappelijke prijs
Goed bedrijf en goede service en klant vriendelijk ik zeg top 👍👍👍
Keurige behandeling
Afspraak etc. etc. is allemaal heel correct en vriendelijk. KLASSE!