Al jarenlang goede ervaring met De Blaaij. Erg goede service en prijs/kwaliteit verhouding.
Men is klantgericht bezig.Afspraken worden nagekomen.Prima adres om hier je auto in onderhoud te geven.
Vriendelijk,klantgericht.
Top bedrijf en prima service.
Al jaren vaste klant, en dat blijf ik, vriendelijke begripvolle mensen, je kunt er altijd van op aan
Corne en zijn team staan altijd klaar en denken in mogelijkheden en oplossingen. Ik kom er graag.
prima bedrijf . groot vertrouwen
De aandacht voor de klant staat voorop. Uitstekende service.
Een zeer snelle en deskundige bandenwisseling van zomer naar winterbanden. Ik heb een heel goede ervaring met dit bedrijf en personeel !
ik kom vanaf opening bij de blaaij altijd netjes correct behandeld prijs/kwaliteit goed
Zie onder.
Prima garagebedrijf, staan klaar voor je als ze kunnen, met dorpse betrokkenheid.
Prima service, accuraat en vriendelijk
Ik ben zelf nog maar 1x bij autobedrijf de Blaaij geweest, en ben keurig te woord gestaan, de auto is naar mijn inziens goed na gekeken en de afhandeling was ook prima.