Ze waren heel duidelijk en behulpzaam en probeerde mij geen onodige dingen te verkopen.
ik ben reeds lange tijd klant bij dit bedrijf, ik ben er altijd op een nette manier in overleg met de bedrijfsleider uitgekomen, hoe en wat er moest gebeuren, altijd ff n seintje als er iets aan de hand was, afspraken die gemaakt zijn worden dan ook nagekomen,blij met dit bedrijf!
Goede en snelle service voor een hele scherpe prijs! Gevonden via Carsom.nl
Prima service, afspraak keurig nagekomen.
Fijne ervaring. Van tevoren afgesproken dat ze eerst zouden bellen als er iets moest gebeuren aan de auto. Dat hebben ze netjes gedaan en binnen de afgegeven prijs gebleven.
vriendelijk en goed
Kom. Er altijd voor de auto
Goeie service, meedenkend,leveren kwaliteit tegen betaalbare prijzen,gastvrij en correct.
Goede en vriendelijke service en geen onnodige vervangingen wat resulteert in een fatsoenlijke prijs
Ben tevreden
Snel Goedkoper dan andere bedrijven Vriendelijk Eerlijk
goede serviceverlening; er wordt goed naar de klant geluisterd.
heel goed vriendelijk en zeer behulpzaam
De afgesproken verwachtingen waren zeer matig.
behulpzaam, prima service, houden zich aan afspraken.;