Persoonlijke benadering , goede technische kennis ,behulpzaam , eerlijk.
Op vraag 2 en 3 kan ik geen antwoord geven, dit kan ik als klant niet beoordelen. De factuur is overzichtelijk en daardoor inzichtelijk.
Punctueel, netjes, klantvriendelijk, altijd tijd voor je, en goede adviezen.
Altijd zeer tevreden! Nette service, klant vriendelijk. En wordt altijd overleg gepleegd voor ze echt iets repareren! Altijd een leenauto beschikbaar. Top!
Klantvriendelijk, duidelijk communicatie
gewoon goed tot nu toe
Heel netjes en houd zich aan de gemaakte afspraken.
Ben bij de Blaaij geweest voor het keuren van mijn oldtimer ,netjes en vakkundig geholpen. Kom er al jaren zou geen betere garage voor mijn oldtimer weten.
Heel tevreden en goede ontvangst Koffie aangeboden om de wachttijd te verkorten Alles in orde en vriendelijk personeel
Zeer goede service en er word echt naar je geluisterd en problemen worden verholpen.
Betrouwbaar, eerlijk en flexibele dienstverlening
staan altijd voor je klaar waar je ook staat met stukken .klantvriendelijk en lossen alles perfect op.
Zeer te vreden je wordt goed en netjes geholpen .