We zijn al jaren vaste en tevreden klant met diverse auto\'s en campers , bij elk bezoek krijgen we een telefoontje met de te verwachten kosten. altijd eerlijk en goed advies. dus geen verkoop praatje.
Deskundig en klantvriendelijk, prima service!
Zeer goede service en reparatie
Net bedrijf met vriendelijke eigenaar en vriendelijke bekwame monteurs!
Was onze eerste keer, dat wij er kwamen. Zeer vriendelijk personeel, goede en snelle service, niet te duur.
Corné en zijn mensen staan altijd klaar voor de klant en denken mee bij wat er nodig en nuttig is.
Afspraken worden correct nagekomen.Recentelijk auto weggebracht voor onderhoud/apk.beurt. Bij het constateren van een mankement aan de auto wordt telefonisch overleg gepleegd hoe dit opgelost kan worden.Gewoon hartstikke goed te spreken over dit bedrijf.
Vaste klant. Altijd goed en fijn geholpen met mijn klachten van de auto.
15 jaar klant, dat doe je alleen als je goed geholpen wordt. Indien nodig, wordt er altijd naar een goede oplossing gezocht. Er worden geen onnodige reparaties verricht. Na overleg en indien nodig gratis leenauto.
Zeer goed. Erg kundig en klantvriendelijk.
Altijd bereikbaar, goede service!
alleen maar goede ervaringen. Al meer dan 15 jaar