Oplader defect

Direct geholpen met defecte accu. Verder structurele verbeteringen geplant om later dit verder te verbeteren.

goed geholpen en goede uitleg

Fijne garage, zeer klantvriendelijk, vakkundig en geweldige service.

Voor je Camper "de" garage voor al je onderhoud en accessoires.

Snel tussendoor geholpen

Had een probleem met de ijskast vlak voor de vakantie. Hebben ons uit de brand geholpen.

Men zegt wat ze doen en ze doen wat ze zeggen, en nog sneller dan dat..... En dat tegen een redelijke prijs.

Vakkundige garage.

Vakkundige garage, met aardig personeel. Ik heb hier met m’n camper de Apk met beurt laten doen. Tijdens het keuren bleek er het een en ander mis te zijn met de achterremmen, dit is dmv onderdelen te vervangen en/of schoonmaken, goed opgelost. Er wordt door de eigenaar allereerst goed besproken wat de reparaties zijn en de bijhorende kosten, alvorens te beginnen. Ook ben ikzelf gevraagd om te komen kijken, zodat hij mij kon laten zien wat er defect was.

Kundig, afspraak is afspraak.

Mijn twintig jaar oude caravan ging wat gebreken vertonen, ze zijn door fa. De Blaaij kundig, en in goed overleg, zonder mij op extra kosten te jagen opgelost.

Goede service, duidelijke uitleg en vriendelijk. Kortom goed geholpen.

Goede service, duidelijke uitleg en vriendelijk. Kortom goed geholpen.

Zeer tevreden !!!

Goes geholpen tussen alle drukte door.

Net voor vertrek slot van de camperdeur stuk. Dag erna kunnen komen en meteen geholpen. Nu past onze gewone sleutel ook nog eens in het slot wat gemaakt is. Super fijn. Paar weken eerder ook langs geweest voor advies ivm kitnaden ed en toen ook goed geholpen/geïnformeerd. Fijn en deskundig bedrijf.

Zeer net en servicegericht

Ik vond het een zeer prettige ervaring om dit bedrijf te bezoeken voor camper onderhoud. Vragen werden vakkundig beantwoord en zeer snelle service.

supper goed bedrijf

geeft goede service

Beter dan het gemiddelde

Mijn eerste ervaring was 16 jaar geleden en nadien ben ik vaste klant gebleven. Dat geldt ook voor mijn camper.

Geweldig aardige, hulpzame en deskundige mensen

Super service

Super service

Na geconstateerd te hebben de avond voor vertrek dat er schroef in een band zat is deze de ochtend erop direct gerepareerd. Waardoor we toch nog als gepland konden vertrekken.

Goede ervaringen opgedaan.

Kijkende naar de diverse facetten van d jullie dienstverlening dan zijn wij tevreden met als kwalificatie goed. Het zou prima geweest zijn als de monteur met schone schoenen in de camper geweest zou zijn. Tot de volgende keer.

Geweldige service!

Ondanks dat ik redelijk laat me meldde om de caravan helemaal na te laten kijken, konden we terecht. Super!

Snel, positief behulpzaam!

Ik kende dit bedrijf niet en ben er via via aangekomen. Afspraak snel gemaakt en goed ontvangen en goede service!!

Snelle service. Top geregeld.

Ondanks de drukte ons alsnog tussendoor geholpen met de airco van de caravan!

Goed deskundig advies van tevoren. Prima geholpen

Communicatie kan beter Mogelijk veroorzaakt door drukte

Coöperatief meedenkend en vakkundig

Zie boven

Zeer goede sevice, afspraken nakomen

Goede voorlichting, prijsafspraken nakomen Montage Tesa steunen zeer netjes afgewerkt en duidelijke uitleg. Neem de tijd voor je.

We werden goed geholpen , deskundig advies

Geweldige service

Zoals we het inmiddels gewoon zijn ook nu weer, voor alleen een APK, geweldige service. Nog even een vraagje over de afstelling van het Tesa levelsysteem en hier werd ook weer alle tijd voor genomen en de gehele afstelling nog eens gecontroleerd. Altijd prettig om hier te komen en met een goed gevoel weer weg te rijden.

Goede prettige sfeer

Fijne service. Denken goed mee.

Herelsestraat 159

4726AD Heerle