Ervaren vakmannen en zeer klantvriendelijk

Zeer behulpzaam. Ervaren en goede vakmannen.

Zoals gewoonlijk, perfecte service !!!!

Altijd op een vakkundige en prettige manier geholpen. Een aanrader voor iedere caravan- of camper bezitter.

Nvt

Goede service en klantvriendelijk

perfect

Alles mooi gedaan zoals afgesproken. Als er bijkomende zaken waren, belden ze eerst om te vragen of ze het bijkomende werk mochten uitvoeren. Vriendelijke mensen en goede service. Prijs-kwaliteit OK

Fijn geholpen na ingeslagen zijruit camper

Bedankt voor jullie perfecte service bij reparatie van de ingeslagen zijruit. Autototaalglas zag de reparatie niet zitten maar jullie draaiden je hand er niet voor om. En naast vakkundig tevens zeer een vriendelijke kennismaking. Top!

Excellent

Een afspraak maken is simpel, komen afspraken na en de after sales service is uitstekend.

Topbedrijf

Mijn ervaring. Is al heel veel jaren! Ik kom niet als klant. Maar als vriend! Nog steeds zeer tevreden! Met alles wat ze doen.

Betrouwbaar, vakkundig, vriendelijk

Goed geholpen, duidelijk verteld wat was uitgevoerd. Indruk: betrouwbaar en vakkundig.

Goede service en heel vriendelijk.

Dit is al jaren zo. Hier wordt je heel eerlijk behandeld.

Goed geregeld.

Keurig op tijd, met duidelijke communicatie over noodzakelijke verrichtingen. En die ook gelijk uitgevoerd.

Vtv mijn probleem uitgelegd. Waarna advies kwam even langs te komen om het te laten zien. De kraam van de wastafel in de natte cel lekte namelijk. Wat fijn was, die lag op voorraad. Snel gemonteerd , nog even twee stoot doppen voor de deur gemonteerd en alles was weer klaar. Super blij op weg. Ga zo door , want mond op mond reclame doet zijn werk!

Geweldige service

Lekke band super snel gemaakt

zeer goede service

Staan altijd voor je klaar. Voor elk probleem is een oplossing.

Kwaliteit, klantvriendelijkheid en prijs prima.

De aandacht die aan mijn camper werd gegeven was grandioos. Daar er, op mijn verzoek, veel moest gebeuren, kon dat niet in 1 dag. Vervolgens werd er actie ondernomen en konden wij op het afgesloten terrein, aangesloten op stroom, overnachten. Het personeel was zeer vriendelijk. Dus een tevreden klant.

prima service

bandenwissel met aanvullend advies over de staat van de remblokken. Dat kun je ook zien als de wielen eraf gaan maar je moet het ook willen doen.

Goede service van afspraak tot aflevering

Ondanks alle drukte wordt toch de tijd genomen om wensen te bespreken. Goede afspraken, nette montage.

Goede service en uitleg. Wordt mee gedacht en vragen goed beantwoord.

Goed geholpen

Vouwwagen laten nakijken, alles prima verlopen.

Redelijk tevreden

Koelvloeistof toch aangevuld terwijl ik gezegd had dit niet te doen , stond al op maximaal peil. Vorige keer vergeten de beschermkap terug te doen bij de accu , kwam er zelf achter . Was al weg gelegd.

Goede servicebeurt voor de caravan

Prima service bedrijf voor de caravan.

vriendelijk, nemen de tijd, persoonlijke benadering denken mee in mogelijkheden.

Probleem met electronica in camper, ik mocht tussen door komen in een hele drukke tijd. probleem was snel opgelost en ik mocht zo weer naar huis.

Geweldige service.

Een aanrader voor de camperliefhebber.

vriendelijk, deskundig

ik ben goed geholpen

Uistekend

Komen afspraken goed na

BOVAG beurt aan caravan laten doen. Is prima gedaan, alleen door personeel problemen bij de firma kwamen sommige punten die ik op voorhand had opgegeven niet geheel vlekkeloos door. Maar al met al toch prima en op tijd opgelost. Vriendelijke mensen.

Herelsestraat 159

4726AD Heerle