Klantvriendelijk, geduldig en meedenkend

Julian is klant vriendelijk en begripvol. Geduldig alles uitleggen en persoonlijke aandacht. Jammer dat dames van de snackcorner alleen met elkaar praten en weinig aandacht hebben voor een klant. Kunnen van Julian nog veel leren.

De tweede nieuwe auto in 2 weken tijd zijn beide naar tevredenheid afgeleverd.

Ga zo door !

super service en erg klantvriendelijk

Erg fijn bedrijf met vriendelijke medewerkers gewoon uitmuntend.

Het liep correct en naar tevredenheid

Prettige mensen in het contact. Ze namen de tijd bij aflevering.

Gastvrij, goede service en vertrouwenwekkend

Ben gaan kijken voor Prius en mocht in alle rust alles bekijken! Later proefrit, toevallig op bandenwisseldag. Wat een leuke ontvangst! Bovendien reed de Prius inderdaad zoals aangegeven prima. Als 't zo blijft kom ik graag nog 's terug vanuit Amsterdam; is mij de rit wel waard zo'n mooi bedrijf met goede service! Fijne mensen..

Heel gemoedelijke en betrouwbaar

Gewoon goed en een super service en kwaliteit en prijs was perfect net als de koffie en het gebak!

Hele fijne ervaring

Wij hebben kortgeleden een Porsche Panamera gekocht bij Schouten. Alhoewel ik voor zo'n grote aanschaf twijfelde om bij een niet-merkdealer een aankoop te doen, hebben de positieve reviews me over de streep getrokken om toch te gaan kijken en we zijn niet teleurgesteld. De auto was werkelijk in nieuwstaat en het hele proces verliep heel erg plezierig. We kregen een net inruilbod voor onze Audi A6 en we werden volledig ontzorgd. Kan alleen maar aanbevelen om zaken te doen met Schouten!

Zoals altijd uitstekend

Weer keurig geholpen

vriendelijk ontvangen

vriendelijk ontvangen. overleg tijdens de onderhoud beurt

Goede service en vakwerk

Vriendelijk netjes en proffesioneel

Klantvriendelijkheid

Bij mijn zoektocht naar een andere occasion, kwam ik via Bovag uit bij Schouten. Middels telefonisch contact werden wij uitgenodigd om langs te komen. Een werkelijk mooi garagebedrijf met diverse occasions. Vriendelijk werden wij in Ermelo ontvangen met koffie. In een persoonlijk gesprek met de verkoper was de goede inruilprijs mede bepalend om voor een andere auto te gaan.

altijd service gericht!

altijd service gericht

transparant,vriendelijk en kundig

transparante,vriendelijke en kundige begeleiding bij koop nieuwe auto en verkoop oude auto

Goed geholpen

Netjes volgens afspraak geholpen. Duidelijk en eerlijk

Bij Schouten wordt je echt goed geholpen

Hier werken deskundige verkopers en overig personeel. Er wordt naar je geluisterd, iedereen straalt een hoge mate van klantvriendelijkheid uit. Je krijgt deskundig advies.

Zeer leuk bedrijf goed te woord gestaan bij aankoop andere auto leuk verkoop team als je opzoek bent naar een andere auto zeker bij Schouten langs gaan

Super tevreden en uitstekende service

top service

Super service, absoluut een aanrader hier een auto te kopen.

Super service - rook bij remklauw dezelfde dag verholpen

Schouten Ermelo voor mij onbekende garage maar krijgt alle credits. We reden Ermelo in.. enorme rookpluimen vanaf de banden .. gebeld- mochten komen - leenauto gekregen. s Middags om 1400 uur stond hij weer klaar! Eerlijk betrouwbaar en zeer goede service!

Goed geholpen

Onlangs hebben we bij Schouten Auto Bedrijf een Kia Ceed gekocht en we zijn daar uitstekend geholpen door de altijd vriendelijke Ewoud en Berend. Vanaf het eerste contact voelden we ons welkom en kregen we deskundig advies op al onze vragen. Ze namen ruim de tijd om ons de auto te laten zien en uit te leggen, zonder enige druk. De service was professioneel en klantgericht, wat de hele ervaring zeer prettig maakte. We zijn ontzettend blij met onze aankoop en kunnen Schouten en het team van harte aanraden aan iedereen die op zoek is naar een betrouwbare auto en uitstekende service!

fijn bedrijf

ze komen goed de afspraken na top

Super fijne service, meedenkend !

Super fijn autobedrijf. Meedenkend en oplossings gericht.

Betrouwbaar

Betrouwbare garage

vlotte en keurige afhandeling

De garage ziet er netjes uit, Goede gastvrijheid en vlotte en duidelijke afhandeling van zaken.

Prima geholpen door Julian

Goede ervaring en keurig geholpen

Lokhorstweg 3

3851 SE Ermelo