Altijd vriendelijke service

Autobedrijf om aan te bevelen.

Alles goed geregeld, een 100% tevreden klant.

Goede afspraken kunnen maken en alles goed geregeld. Auto op tijd en in zeer nette staat afgeleverd.

Keurig netjes

Ik werd netjes ontvangen. Auto stond, klaar, ik mocht een testrit maken. Personeel vriendelijk en behulpzaam. Leuk ook om de gelegenheid te hebben een broodje te kunnen kopen bij de in-house broodjeszaak. Onderhandeling verliep vlot en zakelijk, daar hou ik van. Daarna een ophaal afspraak gemaakt en de auto stond netjes gewassen klaar. Keurig.

Vriendelijk

Wat zou ik er nog meer van kunnen zeggen. Korrekt. Goed aan kunnen voelen wat een klant wil. Ga zo door.

Autobedrijf dat klanten dik tevreden stelt

Dit is onze derde auto bij Schouten, en de kwaliteit van de tweedehands auto's zijn zeer goed. Ook als de auto wat ouder is klopt altijd de geschiedenis en dat geeft vertrouwen. Een bedrijf dat mooie auto's verkoopt, met de juiste service.

Gewoon goed.

Alles volgens afspraak , correct en vakkundig.

Zoals altijd perfect

Vriendelijk personeel, en hoge kwaliteit

De service was heel prettig. Ik werd snel en goed geholpen. Ik mocht de auto ook na openingstijd terug brengen na een proefrit. Prijs, kwaliteit en garantie was ook een plus. Ik hoop nog veel veilige kilometers te maken!

Goed bedrijf

Inmiddels mijn tweede auto bij Schouten gekocht, alles was weer super geregeld.

Zeer prettig zaken doen!

Fijn bedrijf met mooie auto's. We komen zeker terug bij een volgende aankoop. Bedankt, Autobedrijf Schouten!

Goede service. Kwaliteit hoogstaand.

Doorgaans wordt het onderhoud goed en vlot gedaan. Bij problemen wordt er altijd even tijd gemaakt. En er wordt meegedacht over goede oplossingen. Kortom. Prima en betrouwbare garage.

Blij met mijn "nieuwe" auto.

Heel goed contact gehad over mijn aankoop met Roland. Proefrit aan huis en meenemen van mijn "oude" auto was prima geregeld. De garantie regelingen kon ik mij goed in vinden, hoop er geen gebruik van te maken. Ben nu een trotse auto bezitster met een aangeschafte auto van Autobedrijf Schouten te Ermelo.

Super Top !!!

Geen

Vakmanschap en begrip

Een hele mooie auto gekocht bij de firma schouten, dik tevreden, een superauto,

Een keurig bedrijf voelt goed aan

Ik ben heel correct geholpen en naar tevredenheid ,zelf de koffie was lekker Leuk presentje voor beide gehad

Fijne mensen goed gevoel

Ben goed geholpen mooie auto’s en blij met de wagen die we hebben gekocht

Naast de technische zaken was ook de auto gewassen

Great experience

I did trade my old car with you and everything was smooth. I had nice support from your team member Mike.

• Would you recommend us? Yes

nn

Je bent hier nog echt een klant met persoonlijke aandacht. Een prima autobedrijf.

Zeer vriendelijke benadering

Open vriendelijke benadering, alle tijd genomen. Op een fijne manier kunnen onderhandelen. Aflevering prima gedaan. Koffie perfect.

Terug van even weggeweest

Een nieuwe auto elders moeste wij ook elders naar de garage, terwijl wij al jarenlang bij Schouten zitten. Prima leek dit, dichterbij huis, merkdealer. Toen er een defect bleek te zijn kwamen we achter het verschil. Alle vanzelfsprekendheid vanuit onze ervaring bij Schouten, bleek luxe te zijn. Bij een grote beurt weer fijn terug naar Schouten.

Top garage.

Ik ben zéér tevreden over mijn aankoop van mijn auto. Verkoper Willem heeft ons in goede banen geleid met in en verkoop van de auto. 1 week later konden we de nieuwe auto ophalen, en alles is naar tevredenheid verlopen. Ik raad de firma Schouten U AAN. Met vriendelijke groet. Leo.

Aankoop auto prima begeleid

Bij binnenkomst werd ik vriendelijk te woord gestaan. Voelde goed. Na proefrit auto gekocht. Werd prima geholpen. Geen opdringerig gedoe. Heb een goed gevoel bij dit bedrijf. Kan ik iedereen aanbevelen.

Ja hoor

Prima service en meedenken vanuit de werkplaats

Lokhorstweg 3

3851 SE Ermelo