vertrouwde garage

Wij hebben een zeer goed gevoel bij deze garage, vertrouwd, duidelijk en klant-vriendelijk.

Prima geholpen eerlijke inruilprijs

Dit is de 2de auto die ik hier koop. Goed geholpen door Ardjan. Komen niet terug op een geboden inruilprijs(mits de auto is als op de foto’s). Transparante afhandeling. Weer een tevreden klant.

Top bedrijf

Kunnen snel schakelen en maken afspraken waar.

Altijd deskundige en vriendelijke service

Mijn auto moest voor een reparatie naar de garage omdat de airco kapot was. Na de diagnose werd ik gebeld door de monteur met een update. De oorzaak van het probleem was gevonden en het defecte onderdeel kon dezelfde dag nog worden besteld en vervangen. Wederom perfecte service. Een betrouwbare garage met vriendelijk en kundig personeel.

Uitstekend geholpen

Fijn contact gehad over de mogelijkheden. Prijs en werkzaamheden in verhouding.

Klantgericht

Persoonlijk en deskundig

Altijd goede ervaringen mee

Van koop tot en met onderhoud altijd goede ervaring mee.

Zeer prettig een nieuwe auto gekocht.

Prettige en vriendelijke manier om een auto te kopen.

goede service

wij zijn uitstekend geholpen door Jarnick bij het aankopen van onze nieuwe auto. Er is een goed bedrag gegeven voor onze inruiler. Wij zouden hier zeker terug komen en iedereen aanraden dit ook te doen.

Prettige vriendelijke koop ervaring

Schouten heeft geen grote of luxe showroom. Maar de gezelligheid en de vriendelijke ervaring is er niet minder om. Het begon al bij de proefrit.. wij waren een uur te vroeg maar dat was geen enkel probleem we maken de auto gelijk klaar voor u. Na de proefrit was de koop snel geloten... ook wat het geen enkel probleem dat we auto een maand later pas wilde ophalen. Tijdens het ophalen van de auto was de verkoper verhinderd maar een collega van hem stond klaar om ons te helpen met de afwikkeling en de sleuteloverdracht ;-) Prima service!

Zeer goed geholpen met het uitzoeken van een auto

Goed geholpen door de eigenaar zelf met het uitzoeken van een auto en ze nemen echt de tijd voor je

netjes

netjes behandeld de tijd genomen voor de klant geen mes op keel verkoop

Goede service en vriendelijk personeel

Vorige week mijn nieuwe auto bij Schouten opgehaald. Vanaf het eerste contactmoment tot en met de aflevering ben ik goed geholpen. Er werd ook meegedacht met het wel of niet inruilen van de oude auto. Je voelt je echt klant en geen nummer. Ik werd zelfs opgehaald op het station omdat ik met de trein moest komen voor de aflevering.

Duidelijk, snel, kwaliteit en fijn contact.

Heel goed

De auto heeft een grote beurt gehad. De kosten vielen mij wel tegen maar die zijn van te voren goed gecommuniceerd.

Vriendelijk en meedenkend

Auto was gestrand in Harderwijk. Netjes opgehaald, snel gerepareerd en weer door. Helemaal prima

Ongelukkig, maar zeer tevreden!

Tijdens een proefrit, is helaas onze eigen auto kapot gegaan toen ze deze aan het testen waren om te kijken wat ze voor inruil konden bieden. Nu waren er echter geen signalen dat de auto op dat punt slecht was en daardoor viel het toch wel rauw op ons dak en waren we zeker niet blij. Het was ook nog zaterdag eind van de middag en moesten nog verder op pad. We kregen netjes een huurauto mee met volle tank en ze zouden contact opnemen zodra er meer duidelijk was over onze auto. Het probleem was niet zo snel te vinden/oplossen en ze kwamen des ondanks met een zeer net voorstel om het probleem voor ons op te lossen. Wij hadden nog interesse in de auto en in overleg tot een nette deal kunnen komen met als inruil ook onze kapotte auto. Mike en Gijsbert, bedankt voor de service, wij en ook onze kinderen zijn erg blij met de nieuwe auto.

Snelle reactie na melding pech met band caravan

Snel gereageerd na klappen van pas opgezette band. Vriendelijke monteur en ,s middags nieuwe band opgezet en nieuwe wieldoppen. Deze was in vele stukken overal te vinden op de parkeerplaats. Groet Gerrit

Prettige te woord gestaan en snelle service

Eerder deze week een cabrio aangeschaft bij Autobedrijf Schouten. Ik had tussen 2 zakeliujke afspraken in niet heel veel tijd voor de aanschaf, hiervoor was alle begrip en medewerking. Deal snel gesloten en met nieuwe auto richting huis gereden. Top!

Zeer kundig en klantvriendelijk bedrijf!

Super goed geholpen met de aanschaf van onze nieuwe auto.

Deskundig en vriendelijk personeel.

goede service

oude auto ingeruild, nieuwe auto netjes afgeleverd. prijs kwaliteit verhouding goed.

Tevreden

Onlangs mijn auto gekocht! Zeer tevreden over alle facetten. Vriendelijk, komen afspraken na, nemen de tijd!

Klantvriendelijk meedenkend vakmanschap

prima en flexibel geholpen

onverwacht een storing aan de motor, die dag nog opgelost. De week erna terug voor onderhoud en 1 dag vooraf nog een leen auto geregeld

Lokhorstweg 3

3851 SE Ermelo