Voldaan aan mijn verwachtingen Tevreden over de reparatie
Beste Tonnie, Bedankt voor uw mooie review. Wij wensen u nog vele veilige kilometers toe! Hartelijke groet team Autobedrijf Schouten
Omdat mijn eigen garage het erg druk had ging ik bij deze garage vragen of ze mij konden helpen. Ik werd heel vriendelijk geholpen en ik kon gelijk bij ze terecht, zelfs met onderdelen die ikzelf gehaald had. Topservice!
Beste Elja, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Zo staan wij graag voor onze klanten klaar! Wij wensen u nog veel rijplezier en vele veilige kilometers toe! Hartelijke groet team Autobedrijf Schouten
Zeer tevreden en heel correct geholpen
Klantvriendelijke ontvangst en duidelijke informatie over de kosten.
Beste Rob, Bedank voor uw mooie beoordeling. Wij wensen u nog vele veilige kilometers toe! Hartelijke groet team Autobedrijf Schouten
Hele goede ervaring met autobedrijf Schouten! De afspraak kon ik gemakkelijk en op korte termijn online inplannen. Ik heb gratis gebruik kunnen maken van een hele fijne elektrische leenfiets, terwijl mijn auto gerepareerd werd. Huurauto's zijn eventueel ook beschikbaar, maar had ik niet nodig. Mijn auto was snel klaar en de prijs leek me schappelijk. Communicatie heel correct en vriendelijk.
Beste Eveline, Bedankt voor uw mooie beoordeling. Wij wensen u nog vele veilige kilometers en veel rijplezier toe! Vriendelijke groet, Team Autobedrijf Schouten
Mijn auto aangeboden voor reparatie,perfect uitgevoerde reparatie,al het personeel van autobedrijf schouten zijn zeer vriendelijk en behulpzaam.
Heel positief!
Beste Corina, Bedankt voor uw mooie review! Wij wensen u nog vele veilige kilometers toe. Vriendelijke groet, Team Autobedrijf Schouten
Vriendelijk correct deskundig snel
Beste meneer Breur, Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling! We staan in de toekomst graag weer voor u klaar. Vriendelijke groet, Team Autobedrijf Schouten
Auto voor onderhoudsbeurt en APK. Al een aantal keren geweest voor een onderhoudsbeurt of APK maar altijd vriendelijk personeel en altijd goed geholpen. Goede adviezen en duidelijke communicatie. Ga zo door !
Beste André, Wat leuk om te lezen dat u onze service en dienstverlening zo goed hebt ervaren. Zo staan we graag voor onze klanten klaar! We zien u graag bij ons terug! Hartelijke groet, Team Autobedrijf Schouten
Goed overleg en ze begrijpen je
Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling, familie De Kievid! We zijn trots jullie een trouwe klant te mogen noemen en staan graag weer voor jullie klaar. Vriendelijke groet, Team Autobedrijf Schouten
Autobedrijf Schouten komt zeer correct en professioneel over op mij. Snel een afspraak kunnen maken, correcte uitvoering van APK en daaruit voortkomende werkzaamheden. Goede parkeergelegenheid afleveren auto en correcte dames bij de receptie. Kortom: aanrader.
Beste Reinier, Dank voor deze mooie beoordeling! Zo staan we graag voor onze klanten klaar. We zien u graag bij ons terug! Hartelijke groet, Team Autobedrijf Schouten
Zeer ervaren mensen. Altijd goed overleg.
Wat een mooi cijfer, Lilian! Hartelijk dank! We staan in de toekomst graag weer voor u klaar. Vriendelijke groet, Team Autobedrijf Schouten
Schouten BV heeft een praktische online afspraken omgeving. Het mankement aan mijn auto is goed verholpen en de reparatie werd vlot uitgevoerd.
Beste Henk, Dank voor deze mooie beoordeling! Fijn dat u onze service en dienstverlening zo goed hebt ervaren. We zien u graag bij ons terug! Hartelijke groet, Team Autobedrijf Schouten
Heb altijd nieuwe auto’s gekocht bij een autodealer.Had een vooroordeel over autobedrijven.Maar bij autobedrijf Schouten is dat helemaal weg genomen.Heel goed en professioneel geholpen. Heb een goede deal gemaakt en bij Schouten een auto gekocht.
Beste meneer Hillebrand, Wat leuk om te lezen dat u de aankoop van uw auto bij ons autobedrijf zo goed hebt ervaren! Een prachtig compliment, dank voor de genomen moeite voor het schrijven van deze beoordeling. We wensen u veel rijplezier! Hartelijke groet, Team Autobedrijf Schouten
Remblokjes vervangen. Kon er op wachten onder genot kop koffie. Keurig op tijd .
Dank voor deze mooie beoordeling, Willem! We staan in de toekomst graag weer voor u klaar en wensen u veel veilige kilometers. Hartelijke groet, Team Autobedrijf Schouten
Aan de balie goede uitleg, contact met werkplaats prettig, komen beloften na
Beste Wilma, Wat fijn om te lezen dat u onze service en dienstverlening zo goed hebt ervaren. Zo staan we graag voor onze klanten klaar. We zien u graag bij ons terug! Hartelijke groet, Team Autobedrijf Schouten
Vlot en deskundig gerepareerd, zeer klanvtiendelijke medewerkers(sters)!
Beste Bas, Wat een mooi compliment, hier doen we dagelijks ons best voor! Hartelijk dank en veel veilige kilometers gewenst. Vriendelijke groet, Team Autobedrijf Schouten
Goede afspraken , nette service voor gemiddeld tarief
Dank voor dit mooie cijfer, Siebe! We staan in de toekomst graag weer voor je klaar. Hartelijke groet, Team Autobedrijf Schouten
Na een auto kopen achter af paar problemen gezien en door mij aangemeld problemen door mnr.schouten gelijk actie genomen en problemen opgelost. Dank jullie.door mij echt 5 steren. Mvg Cahit yalaniz.
Beste Cahit, Hartelijk dank voor de genomen moeite voor het schrijven van deze beoordeling. We zijn blij u van dienst te kunnen zijn geweest en vinden het fijn dat de problemen verholpen zijn. We wensen u nog veel veilige kilometers en zien u graag bij ons terug! Vriendelijke groet, Team Autobedrijf Schouten
Mijn auto ingeruild voor een kleiner exemplaar. Werd vriendelijk ontvangen en er werd goed overleg gepleegd met collega’s om tot een goede deal te komen. Nu een tevreden eigenaar van een auto waar ik nog jaren plezier van ga hebben.
Beste Tania, Wat leuk om te lezen dat u de aankoop van uw auto zo goed hebt ervaren! Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. We wensen u veel rijplezier en veilige kilometers toe! Vriendelijke groet, Team Autobedrijf Schouten
Vriendelijke receptie dame , voortijdige diagnose gemeld en goede afhandeling. Rekening wel wat prijzig.
Bedankt voor dit mooie cijfer heer/mevrouw Geerling! We staan in de toekomst graag weer voor u klaar. Hartelijke groet, Team Autobedrijf Schouten
Het gaat niet alleen om de auto, maar ook om om de mens die erin rijdt.
Beste meneer Van der Knaap, Wat leuk om te lezen dat u onze service en dienstverlening zo goed ervaart. We zijn trots u een jarenlange trouwe klant te mogen noemen! Graag tot ziens weer! Hartelijke groet, Team Autobedrijf Schouten
Is zeker goede service em prima zaken doen. Komen de afspraken goed na.
Hartelijk dank voor deze mooie review, Henk! Zo staan we graag voor onze klanten klaar. Vriendelijke groet, Team Autobedrijf Schouten
Deze keer wel teleurgesteld dat de auto niet even is gewassen, bij een service beurt van bijna 1000 euro mag dat er toch wel bij horen. Pepermuntjes zijn een altijd welkome attentie ;-)
Beste Iwald, Hartelijk dank voor de genomen moeite voor het schrijven van deze beoordeling en dit mooie cijfer, ondanks dat er niet helemaal aan uw verwachting is voldaan. We nemen dit verbeterpunt mee en staan in de toekomst graag weer voor u klaar! Hartelijke groet, Team Autobedrijf Schouten
Denkt goed mee met de klant. Had grote beurt gevraagd maar monteur vond kleine beurt voldoende
Dank voor dit mooie cijfer, meneer Van der Salm! We denken graag mee in uw voordeel en staan in de toekomst graag weer voor u klaar. Vriendelijke groet, Team Autobedrijf Schouten
Lokhorstweg 3
3851 SE Ermelo