Zeer fijn geholpen door vakkundig personeel, toppie
Bedankt voor de lovende woorden, Frits! Zo staan we graag de volgende keer weer voor u klaar. Hartelijke groet, Team Autobedrijf Schouten
Keurig gemeld wat er moet gebeuren. Op tijd gereed en schoongewasssen weer afgeleverd. ( Deze keer zonder pepermuntjes -:)
Hartelijk dank voor deze mooie beoordeling. We zien u graag bij ons terug! Vriendelijke groet, Team Autobedrijf Schouten
top
Beste Richard, Dank voor dit mooie compliment. Zo staan we graag voor u klaar! Hartelijke groet, Team Autobedrijf Schouten
Altijd keurig op de hoogte geweest van de status vd auto, ook denken ze mee.
Dank voor deze mooie beoordeling, Rene! We wensen u veel veilige kilometers en zien u graag bij ons terug. Vriendelijke groet, Team Autobedrijf Schouten
Auto voor de eerste x voor de eerste apk keuring bij Schouten gebracht en werd rond 10 uur gebeld wat ze zouden gaan doen en een indicatie gegeven wat het zo'n beetje zou kosten, einde van de middag de auto weer netjes gewassen terug gebracht! prijs indicatie was perfect! Dus ben zeer tevreden over het resultaat en ook van de klantvriendelijkheid die Schouten . Groetjes van Peter Adam
Beste meneer Adam, Wat leuk om te lezen dat u onze service en dienstverlening zo goed hebt ervaren. We staan in de toekomst graag weer voor u klaar! Hartelijke groet, Team Autobedrijf Schouten
Ik heb goede ervaringen met de reparaties.
Beste Marco, Dank voor dit mooie cijfer. Zo staan wij graag voor onze klanten klaar! We zien u graag bij ons terug. Hartelijke groet, Team Autobedrijf Schouten
Vriendelijke en werden heel gauw geholpen.
Dank voor deze mooie beoordeling, Jaap! We zien u graag bij ons terug. Vriendelijke groet, Team Autobedrijf Schouten
Ik ben zeer te spreken over mijn contact met verkoper Ardjan. Het gehele traject is naar volle tevredenheid gegaan. Heel veel dank! Gr. Evert
Beste Evert, Wat fijn dat u de aankoop van uw auto zo goed hebt ervaren! We wensen u veel rijplezier. Hartelijke groet, Team Autobedrijf Schouten
Als klant overgekomen van Mazier en zeer tevreden hoe het voelt. Heel fijn contact en goed werk van meedenkend personeel.
Beste Jordi, Wat een mooi compliment om te lezen dat u zo tevreden bent over de overgang van Mazier naar ons autobedrijf! Zo staan wij graag voor onze klanten klaar. Vriendelijke groet, Team autobedrijf Schouten
Transparant over de te verwachten kosten bij onderhoud.
Bedankt voor deze mooie review! Hartelijke groet, Team Autobedrijf Schouten
Goede service, juiste bejegening
Hartelijk dank voor deze review. Wat een mooi cijfer, zo staan we graag bekend! We wensen u veel veilige kilometers. Vriendelijke groet, Team Autobedrijf Schouten
Topservice
Beste Cees, Dank voor dit mooie cijfer en de lovende woorden. We zien u graag bij ons terug! Vriendelijke groet, Team Autobedrijf Schouten
Vriendelijke en professionele benadering. Ze denken met je mee en hebben een snelle service
Bedankt voor deze mooie review, Danielle! Zo staan we graag voor onze klanten klaar. Vriendelijke groet, Team Autobedrijf Schouten
Zeer klantvriendelijk en betrouwbaar bedrijf
Beste Gert, Dank voor de lovende woorden! We zien u graag bij ons terug. Vriendelijke groet, Team Autobedrijf Schouten
Voor de derde keer een auto bij Schouten gekocht. Altijd een prettige ervaring. Betrouwbaar, niet opdringerig en helder
Dank voor deze mooie review! We wensen u veel plezier met uw aankoop en staan in de toekomst graag weer voor u klaar. Hartelijke groet, Team Autobedrijf Schouten
Al jaren klant naar volle tevredenheid
Bedankt voor dit mooie cijfer, Everhard! We hopen op nog vele jaren! Hartelijke groet, Team Autobedrijf Schouten
Was hier voor de tweede keer om een auto te kopen dus dat zegt wel wat over dit autobedrijf.Wederom weer goed geholpen dit keer door ardjan ,weer een fijne auto gekocht .Op een vrijdag langs geweest voor proefrit en gelijk maar meegenomen .top bedrijf gr.jos
Beste Jos, Wat fijn dat u de aankoop van uw auto zo goed hebt ervaren. Klantvriendelijkheid en klanttevredenheid staan bij ons hoog in het vaandel. We wensen u veel rijplezier en zien u in de toekomst graag bij ons terug! Vriendelijke groet, Team Autobedrijf Schouten
Altijd oog voor de klant. Goed advies en kennis van zaken. Het vertrouwen is groot als ik mijn auto breng voor onderhoud of reparatie.
Beste Ruud, Wat leuk om te lezen dat u onze service en dienstverlening zo goed hebt ervaren! We zien u graag bij ons terug! Hartelijke groet, Team Autobedrijf Schouten
De service en kwaliteit van een premium merkdealer, met de nuchterheid die we op de Veluwe mogen verwachten. Echt top kwaliteit, van advisering tot aankoop maar zeker ook daarna tijdens de garantie periode.
Beste Martyn, Wat een mooie review, hartelijk dank voor de lovende woorden! We wensen u nog veel veilige kilometers toe. Vriendelijke groet, Team Autobedrijf Schouten
Dat ik ook voor lucht in de banden en hulp bij de navigator terecht kon buiten afspraken om!
Beste Anje, Dank voor dit mooie cijfer! Zo staan we graag voor onze klanten klaar! We zien u graag bij ons terug. Hartelijke groet, Team Autobedrijf Schouten
Bij Autobedrijf Schouten stond een Audi A1 te koop die aan alle eisen voldeed. Ik ben gaan kijken en werd ontzettend goed geholpen door hun. Hele mooi auto en in perfecte staat. Precies zoals omschreven op hun site. Ook de prijs was prima. Door de goede inruilprijs en uitstekende garantievoorwaarden en de perfecte staat waarin de auto verkeerde, uiteindelijk besloten om de auto te kopen voor mijn vrouw. Zij mocht het alleen niet weten. Het moest een verrassing worden. De verkoper, Ardjan, heeft het echt voortreffelijk gedaan. Alles tot in de puntjes geregeld. Tegen mijn vrouw had ik gezegd dat haar auto daarheen moest voor een distributiewissel. Bij aankomst hadden ze een doek over de auto heen gedaan. De verrassing was enorm toen ze te horen kreeg dat wat eronder stond, voor haar was. Echt super geregeld door Ardjan. Ontzettend leuk bedrijf en heel vriendelijk personeel! Bedankt voor de top-service!!
Beste meneer Sellum, Wat leuk dat u de moeite hebt genomen voor het schrijven van deze review! Klanttevredenheid en klantvriendelijkheid staan bij ons hoog in het vaandel, fijn dat u dat ook zo hebt ervaren! We wensen u veel rijplezier toe met de Audi A1 en staan in de toekomst graag weer voor u klaar! Hartelijke groet, Team Autobedrijf Schouten
Dank voor dit mooie cijfer, meneer Tuinstra! We wensen u veel veilige kilometers toe! Vriendelijke groet, Team Autobedrijf Schouten
goede dienstverlening Goed overleg over de kosten en reperaties
Beste heer/mevrouw, Hartelijk dank voor deze mooie review! Zo staan we graag voor onze klanten klaar. Hartelijke groet, Team Autobedrijf Schouten
Betrouwbaar vakkundig klantvriendelijk
Hartelijk dank voor dit mooie cijfer, Arend! Vriendelijke groet, Team Autobedrijf Schouten
Lokhorstweg 3
3851 SE Ermelo