Prettige vriendelijke koop ervaring

Schouten heeft geen grote of luxe showroom. Maar de gezelligheid en de vriendelijke ervaring is er niet minder om. Het begon al bij de proefrit.. wij waren een uur te vroeg maar dat was geen enkel probleem we maken de auto gelijk klaar voor u. Na de proefrit was de koop snel geloten... ook wat het geen enkel probleem dat we auto een maand later pas wilde ophalen. Tijdens het ophalen van de auto was de verkoper verhinderd maar een collega van hem stond klaar om ons te helpen met de afwikkeling en de sleuteloverdracht ;-) Prima service!

Zeer goed geholpen met het uitzoeken van een auto

Goed geholpen door de eigenaar zelf met het uitzoeken van een auto en ze nemen echt de tijd voor je

netjes

netjes behandeld de tijd genomen voor de klant geen mes op keel verkoop

Goede service en vriendelijk personeel

Vorige week mijn nieuwe auto bij Schouten opgehaald. Vanaf het eerste contactmoment tot en met de aflevering ben ik goed geholpen. Er werd ook meegedacht met het wel of niet inruilen van de oude auto. Je voelt je echt klant en geen nummer. Ik werd zelfs opgehaald op het station omdat ik met de trein moest komen voor de aflevering.

Duidelijk, snel, kwaliteit en fijn contact.

Heel goed

De auto heeft een grote beurt gehad. De kosten vielen mij wel tegen maar die zijn van te voren goed gecommuniceerd.

Vriendelijk en meedenkend

Auto was gestrand in Harderwijk. Netjes opgehaald, snel gerepareerd en weer door. Helemaal prima

Ongelukkig, maar zeer tevreden!

Tijdens een proefrit, is helaas onze eigen auto kapot gegaan toen ze deze aan het testen waren om te kijken wat ze voor inruil konden bieden. Nu waren er echter geen signalen dat de auto op dat punt slecht was en daardoor viel het toch wel rauw op ons dak en waren we zeker niet blij. Het was ook nog zaterdag eind van de middag en moesten nog verder op pad. We kregen netjes een huurauto mee met volle tank en ze zouden contact opnemen zodra er meer duidelijk was over onze auto. Het probleem was niet zo snel te vinden/oplossen en ze kwamen des ondanks met een zeer net voorstel om het probleem voor ons op te lossen. Wij hadden nog interesse in de auto en in overleg tot een nette deal kunnen komen met als inruil ook onze kapotte auto. Mike en Gijsbert, bedankt voor de service, wij en ook onze kinderen zijn erg blij met de nieuwe auto.

Snelle reactie na melding pech met band caravan

Snel gereageerd na klappen van pas opgezette band. Vriendelijke monteur en ,s middags nieuwe band opgezet en nieuwe wieldoppen. Deze was in vele stukken overal te vinden op de parkeerplaats. Groet Gerrit

Prettige te woord gestaan en snelle service

Eerder deze week een cabrio aangeschaft bij Autobedrijf Schouten. Ik had tussen 2 zakeliujke afspraken in niet heel veel tijd voor de aanschaf, hiervoor was alle begrip en medewerking. Deal snel gesloten en met nieuwe auto richting huis gereden. Top!

Zeer kundig en klantvriendelijk bedrijf!

Super goed geholpen met de aanschaf van onze nieuwe auto.

Deskundig en vriendelijk personeel.

goede service

oude auto ingeruild, nieuwe auto netjes afgeleverd. prijs kwaliteit verhouding goed.

Tevreden

Onlangs mijn auto gekocht! Zeer tevreden over alle facetten. Vriendelijk, komen afspraken na, nemen de tijd!

Klantvriendelijk meedenkend vakmanschap

prima en flexibel geholpen

onverwacht een storing aan de motor, die dag nog opgelost. De week erna terug voor onderhoud en 1 dag vooraf nog een leen auto geregeld

Vriendelijke mensen staan altijd voor je klaar

Bij een vraag geven ze altijd goede raad en proberen ze snel optelossen.

Zeer betrouwbaar!

Een half jaartje geleden kocht ik mijn auto bij Schouten. Plezierig contact maar dat is overal wel zo. Vorige maand kreeg ik een vrij ernstige storing aan mijn auto die alleen door de dealer kon worden opgelost. En uiteraard de bijbehorende gepeperde rekening. Na een kort overleg met Schouten mocht ik de rekening naar hen doorsturen. Twee(!) dagen later stond het gehele bedrag op mijn rekening. Over betrouwbaarheid gesproken! Niets anders dan lof.

Goede service!

Vriendelijk, stipt en technisch uitstekend.

Zie boven

Dikke prima

Goede service! Het was fijn dat ik gebeld werd door de werkplaats en zodoende wist wat echt nodig was voor de beurt en apk!

Fijne service

Vlotte service, vriendelijk personeel

Zeer goede service en communicatie

Garage Schouten is klantvriendelijk en zeer servicegericht. Goede afstemming over de benodigde werkzaamheden aan de auto en prijs/kostenplaatje.

Prettig zaken doen!

Het was prettig zaken doen met autobedrijf Schouten. Het contact verliep goed en de auto is keurig netjes afgeleverd.

Alles top in orde

Keurig overleg omdat mijn auto wat verborgen dingetjes had en het daardoor wat duurder uitpakte. Toch dezelfde dag mijn auto weer terug, netjes gewassen en wel. Top bedrijf!

Lokhorstweg 3

3851 SE Ermelo