Prima service ontvangen voor garantie van mijn banden

In april hebben wij een mooie Jeep gekocht maar de achterbanden waren niet helemaal in orde. Na APK bleek dit ook het geval maar er is nu prima service gegeven door Schouten. Wij zijn erg tevreden.

Erg goed!

Goede ervaringen met deze garage. Komen hun woord na. Netjes te woord gestaan. Kortom een fijne garage, waar de klant zich thuis voelt.

Altijd zeer correct, behulpzaam en professioneel!

Zeker aanbevelen voor zowel koop als onderhoud!

Auto gekocht voor scherpe prijs

Mijn nieuwe auto werd in concoursstaat opgeleverd. Heel blij met mijn aankoop en begeleiding.

professioneel bedrijf, met oog voor de klant

Ik was altijd klant bij Mazier, maar vanuit een overname door Schouten, bij hen uitgekomen. Ik heb afgelopen vrijdag mijn eerste ervaringen opgedaan en deze zijn heel positief. Ik ben daar heel goed opgevangen en blijf zeker klant!

Goede service en snel geholpen.

De auto ging kapot. Dus dit kon niet ingepland worden. Na drie dagen was de auto klaar en de dag dat we echt niet zonder auto konden is er een leenauto geregeld. Ook heel vriendelijk personeel.

Klasse!!

Werd goed ontvangen,en perfect geholpen.Alles ziet er perfect uit,en super schoon.Wachtruimte met gratis uitstekende koffie. Personeel zeer correct.Prijsopgaaf viel uiteindelijk €75,00 lager uit ,meestal vinden ze nog iets en wordt het altijd duurder.Ik kom een volgende keer graag terug in deze garage.

Betrouwbaar, vakmensen, uitstekende service

Afspraak maken is vlot geregeld, er staat altijd een gratis e bike voor me klaar en de lijnen zijn kort dwz men belt altijd netjes om eventuele kosten te overleggen en afspraken worden keurig nagekomen.

Ik kon snel terecht en goede service en heldere uitleg

prima garage

Je kunt nooit alles voorkomen, maar je kunt wel alles netjes oplossen.

Auto (Mercedes GLC 250) was ondanks auto rijklaar maken en enkele bijgewerkte gebruikers sporen niet vrij van mankementen die ik bij thuiskomst ontdekte (krukas sensor stuk en defecte raam module). Onder garantie zijn beide zaken vakkundig vervangen. Daarbij zijn we zeer netjes te woord gestaan door Marnix, het verkoop en het garage team. Inmiddels 10.000 probleemloze km’s verder durf ik deze occasion dealer gerust bij iedereen aan te bevelen.

Vlot en flexibel

Bij de vervanging van een beschadigde portier heb ik een prima samenwerking ervaren.

Professioneel en meedenkend

Prettig contact, goed advies. Auto netjes gewassen na een onderhoudsbeurt. :)

Alles goed, ontvangst informatie inruil koop/verkoopprijs afwikking.

Prettig ontvangst, duidelijke juiste info en goede deal verkoop inkoop inruil. Geen gehaast menseljjke aandacht, eerlijk.

Vakkundig bedrijf met goede klantenservice!

Vriendelijke medewerkers en zeer goede service

Erg goed geholpen door Mike. Een eerlijk en betrouwbaar bedrijf met zeer goede service.

Zeer klantvriendelijk met goede service

Ik kan altijd even terecht met kleine vragen.

Weer uitstekend geholpen

Super snel geholpen

Goed.

Klantvriendelijk

Prettige behandeling, goede prijs.

Goed bedrijf met goede service

N.a.v. een ad hoc probleem (snelweg) naar Schouten kunnen rijden voor hulp. Ondanks de drukte hebben ze ons toch geholpen. Kreeg ook een leenauto mee tegen schappelijke kosten.

Alles klopte werkelijk prima

Werd heel fijn geholpen door Dinie Vliek toen ik de auto bracht en ook toen ik de auto weer op kon halen. Auto nog gewassen ook. Ja alles ok en zeer tevreden.

Top bedrijf !

Op 22 sept jl een mooie Toyota Corolla gekocht bij Autobedrijf Schouten uit Ermelo. Volgens afspraak stond de auto op datum en tijd klaar,afgetankt en wel. Met verkoper Thomas Bakker waren duidelijke afspraken gemaakt omtrent geleverde service en garantie. Fijn bedrijf, aanrader.

Vriendelijke en professionele behandeling

Ben netjes gebeld over extra werkzaamheden die zouden moeten gebeuren. Zo kom je niet achteraf voor onaangename verrassingen

zeer tevreden

goede uitleg van de rekening en van de noodzakelijke werkzaamheden.

Altijd vriendelijk en behulpzaam, geen lange wachttijden

Bij Schouten mérk je dat men erop gericht om vriendelijk en behulpzaam te werk te gaan. Afspraken worden altijd nagekomen, netjes teruggebeld, duidelijke communicatie. Verder korte wachttijden waardoor je snel terecht kan.

Lokhorstweg 3

3851 SE Ermelo