Op alle fronten perfect

Personeel is erg kundig en klantvriendelijk. Goede uitleg van het uitgevoerde werk en de gemaakte kosten. Hier kunnen veel autobedrijven een voorbeeld aan nemen! Ik kan iedereen dit bedrijf aanbevelen.

Top service!

Superfijn bedrijf, denken altijd met je mee!

Gewoon goed, niets op aan te merken.

Dus voor herhaling vatbaar. Bakwagen gehuurd.

Prima!

Alles goed geregeld, prima bus geleend om te verhuizen.

Top !!!

Kregen goeie info op de dag van de afspraak en de dag erop toen we de auto kwamen ophalen, werd de auto keurig voor de deur gezet en door de medewerker een ronde gemaakt om eventuele schade en andere gebreken te bekijken voor de rit. Alles goed verlopen op de dag zelf, auto reed super en eind van de dag de auto weer ingeleverd en heeft de medewerker wederom een rondje gemaakt om de auto. We gaan zeker de volgende keer weer naar Mertens voor een huurauto.

Super en snel

Goede service en nette en vlotte afhandeling goede en nette verhuiswagen alles top

Vertrouwen

Telefonisch helder te woord gestaan. Flexibele mogelijkheden ná kantooruren.

Prima contact en auto! Zeker tevreden

Correct snel en volgens afspraak

Correct snel en volgens afspraak

Snel geregeld fijne auto

Perfect geregeld

Snel geregeld

Fijn vrachtwagentje gehuurd, snel geregeld, aardige mensen

goed geregeld

prettig vriendelijk zoals het moet

Prima aan thuiskomer/reservewiel geholpen!

Prima communicatie en goed geholpen!

Correct en goede service

Nu 2 keer een bus gehuurd en beide keren zeer tevreden. Goedkoper dan andere verhuurbedrijven. Ook als je na sluitingstijd de auto terug brengt, kan dat heel eenvoudig en zonder gedoe. Prima auto’s overigens, maar in de Caddy miste ik de cruise-control.

Prima service duidelijk flexibel en snel

Zorgvuldige en plezierige afhandeling.

Pittig autootje!

Fijn bedrijf

doe maar gewoon, dan doen we al gek genoeg. flexibel, niet flauw, goede prijs/kwaliteitverhouding en zeggen waar het op staat ( en dan met wat humor ) Zowel in de verhuur als in de aanschaf ervaring bij Auto Mertens. Ik blijf!

vriendelijk geholpen , goede prijs kwaliteit verhouding

vriendelijk geholpen , goede prijs kwaliteit verhouding goede service

TOP service, snel geregeld, zeer flexibel !!

Snelle service, zeer flexibel en zeer vriendelijk!

Open, vriendelijk en kennis van zaken

Zeer prettige ervaring, vriendelijke service en goede kennis van zaken.

Goede service.

Auto gehuurd, nette service. Alles perfect

Uitstekende service en kwaliteit

Zoals we gewend zijn was de dienstverlening in alle opzichten uitstekend!

Zeer accuraat en snel geholpen. Goede en efficiënte communicatie.

Fijn bedrijf en een fijn contact gehad met Marchel. Hij denkt mee met de klant.

Perfecte Service!!

Mooie auto in Gemert gekocht. Jeroen heeft mij zeer professioneel en vakkundig geholpen en was dus zeer tevreden met hem. Tevens stond ik versteld dat een kleine reparatie bij mij thuis in Zoetermeer, zeer snel en vakkundig door Kelvin is verricht. Al met al een bedrijf met goede snelle en vakkundige service. Vele bedrijven zouden hier een voorbeeld aan moeten nemen. Ik zal in de toekomst zeker weer van uw bedrijf gebruik maken. Zeer bedankt.

Geweldig goed

Goed snel en vriendelijk geholpen. Auto was netjes en samen rond gelopen of er iets op aan te merken was. mertens bood zels aan om de fiets weg te zetten onder een afdak.

Bolle Akker 13

5761RW Bakel